Le fayolan zoover

Geplaatst op: 27.11.2020

Het zwemparadijs op de camping is gericht op het hele gezin en heeft een overdekt en verwarmd zwembad, een peuterbad en glijbanen.

Direct naast de camping vind je het meer van Clairvaux en een zandstrand. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Wij zaten in een huurtent van Venue Holiday. Voor een flinke dosis natuur en authenticiteit tijdens uw vakantie moet u in de Jura zijn, midden in het merengebied! We are pleased to note that your stay was up to your expectations.

Accommodatie toevoegen. Geselecteerde filters. Zodra wij over definitieve prijzen beschikken van onze partners, wordt uw voorreservering in behandeling genomen.

Are le fayolan zoover the owner. Voor de prijs die je er voor betaald, je verwacht van een 4 sterrencamping echt veel meer!. Camping Beauregard. Ideale camping met tieners. Hond mag mee in de lift.

Bungalowtent Blue 2  Slaapkamers 6  Personen. Clairvaux-les-Lacs Jura. Het adres is verlicht.

Welkom bij u thuis!

Leuke wandelingen te maken vanaf de camping. Lodgetent Glam Lodge 2  Slaapkamers 6  Personen. Reis informatie. Franchement rien a redire. Go4Holiday is aangesloten bij:.

  • Vind ons.
  • Voor de prijs die je er voor betaald, is het echt niet waard, je verwacht van een 4 sterrencamping echt veel meer!! Kinderen Kinderen 0 kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen.

Animatie voor onze zoon van 6 is eigenlijk niet van de grond gekomen vanwege dit taalissue. En le fayolan zoover u een opblaasbootje meeneemt is het feest helemaal compleet. Ga eten in la poellee op het plein in Clairvaux. Na half fietsen in central park 's avonds rustig. Stacaravan Cottage 5P 2  Slaapkamers 5  Personen?

Veel overlast van jeugd wat rond hangt tot heel laat, le fayolan zoover, ze doen er weinig mee.

Benieuwd naar de prijzen?

Het meer is werkelijk prachtig. Het e-mailadres is niet correct. De grens is zo dichtbij dat dit uitje nog geen kilometer rijden is.

Prima zwembad. De plaatsen aan het meer zijn wat kleiner en liggen iets minder beschut. Wij zaten in een huurtent van Venue Holiday. Heggen le fayolan zoover de plekken af. Plekken zonder privacy en te klein zou zijn voor onze grote tent. Volle afvalbakken op het strand en in de speeltuin.

Daar word je blij van

Vooral de service van de camping is prima op orde, je word serieus genomen en er is snel iemand bij je tent die je probleem komt oplossen. Wij zaten bij een oude toiletgroep die echt wel aan vervanging toe was.

Ligging - Camping Le Fayolan. Emma J heeft een vraag gesteld sep.

Tracy C heeft een vraag gesteld jun. Prachtig mooi huisje aan de rand van de camping wel een weg vlak er achter waar je s ochtends vrachtverkeer werktijdfactor basisonderwijs per dag Dit is 'boven' dus dagelijks een behoorlijke klim. Geniet optimaal van uw ervaring : Maak uw account aan. Le Fayolan is een goede camping voor een gezin met jonge kids. Vraag het Zoover, le fayolan zoover. Camping Domaine de Chalain?

Beste wat je kan le fayolan zoover in de buurt.

Het criterium campingdorp  geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen. Ontvangst was super en we mochten eerder in ons huisje. Al met al een prima camping voor jong en oud, ik was daar met 4 kids tussen de 5 en 17 jaar oud en iedereen heeft zich uitstekend vermaakt.

Leuke camping met wel wat dingetjes. Van 's morgens tot 's avonds worden er in Yelloh. Zijn er sportvoorzieningen bij Yelloh.