Hoe zet ik mijn ov tijdelijk stop

Geplaatst op: 29.09.2020

Naar Ov. Wanneer krijg ik een boete? De NS heeft ook nog een video die je kan bekijken waarin duidelijk wordt uitgelegd welke stappen je moet nemen om je studentenreisproduct te beëindigen.

Is je OV-chipkaart kapot, verloren of verlopen? Vanwege het coronavirus neemt DUO een aantal maatregelen. Log in op Mijn DUO.

Is uw kaart kwijt, kapot of verlopen, terwijl u geen recht meer hebt op het studentenreisproduct? Studentenreisproduct stopzetten bij automaat lukt niet. Op station: Druk op 'Tonen'.

Volg de instructies op het scherm De NS heeft ook nog een video die je kan bekijken waarin duidelijk wordt uitgelegd welke stappen je moet nemen om je studentenreisproduct te beëindigen.

Profiteer van aanbiedingen. Als je recht op het studentenreisproduct wordt verlengd en daarmee zonder onderbreking doorloopt, hoef je je studentenreisproduct NIET stop te zetten bij een ophaalautomaat. Houd wel rekening met het volgende: Hebt u ook studiefinanciering beurs of lening. Ga je voor je Nederlandse opleiding tijdelijk in het buitenland een studie volgen of stage lopen n ontvang je bij DUO een hoe zet ik mijn ov tijdelijk stop buitenland.

Dan hebt u vanaf diezelfde maand geen recht meer op het reisproduct.

  • Neem contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.
  • Home Ov. Is het stopzetten niet gelukt?

Maatregelen coronavirus

Dan heb je geen recht op het studentenreisproduct in Nederland. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Veel vervoerders bieden je na het stopzetten van je studentenreisproduct tijdelijk extra korting. Home Zoek Login. Verbergen Sluiten Wat vindt u van de website? Home Ov-vergoeding buitenland.

Om niets te vergeten, kun je gebruik maken van de  checklist stopzetten studentenreisproduct.

  • Er zijn 2 voorwaarden:.
  • Veelgestelde vragen Controle studentenreisproduct Hoe kan ik het studentenreisproduct stopzetten bij diefstal, verlies of defect?

Je mag vanaf de hoe zet ik mijn ov tijdelijk stop van die maand al niet meer met je studentenreisproduct reizen. Ondertitelbestand vtt. Minder reizen in verband met het coronavirus. Krijgt u de melding 'Geen stop te zetten producten'.

Dan moet je dit zlf en op tijd stopzetten. Door je abonnement parkeerplaats veerdienst harlingen te maken met NS Flex kun je tijdens de aangepaste dienstregeling vanwege de coronacrisis eenvoudig je abonnement pauzeren met NS Flex Basis.

Hoe stopzetten?

Wijzigen studentenreisproduct pdf, kb. Hoeveel jaar studentenreisproduct? Dan heb je geen recht op het studentenreisproduct in Nederland.

Dan moet je dit zlf en op tijd stopzetten. Dan kan dit al in het eerste abonnementsjaar. De beindiging gaat in op dezelfde dag van de maand waarop je abonnement is gestart! Studentenhuis Handige tips Support. Dat kan. Houd wel rekening met het volgende: Hebt u ook studiefinanciering beurs of lening.

Meld je aan

Stap je over naar een ander abonnement van NS, dan kun je dit nieuwe abonnement eenvoudig op je OV-chipkaart plaatsen.

Tijdelijk pauzeren. Een abonnement opzeggen voor een ander Je kunt alleen een abonnement beëindigen als je ook contracthouder bent bijvoorbeeld als je het abonnement hebt afgesloten voor je kind. Zet je studentenreisproduct uiterlijk stop op de tiende dag van de maand waarin je er geen recht meer op hebt. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Dan gaat uw ov -vergoeding een maand hoe zet ik mijn ov tijdelijk stop in. Je hoeft het Tijdelijk studentenreisproduct niet stop te zetten, deze verloopt automatisch na zeven dagen. We willen onze website graag verbeteren.

Op het scherm krijg je de melding: 'Het volgende is op uw OV -chipkaart stopgezet: studentenreisproduct'. Deze dien je zelf stop te zetten. Reis jij door de huidige omstandigheden momenteel niet of veel minder. Krijgt u de melding 'Geen stop te zetten producten'. Minimum snelheid snelweg nederland dan het formulier Wijzigen studentenreisproduct.

Wanneer moet je jouw OV stopzetten?

In de bevestigingsmail vind je ook de uiterste datum waarop je abonnement van je OV-chipkaart moet zijn verwijderd. Dat kan, met dien verstande dat u dan uw studiefinanciering volledig stop moet zetten en dus ook geen gebruik kunt maken van een rentedragende lening of collegegeldkrediet. Daarom hoopte ik hier antwoord te krijgen.

Een abonnement opzeggen voor een ander Je kunt alleen een abonnement beëindigen als je ook contracthouder bent bijvoorbeeld als je het abonnement hebt afgesloten voor je kind.

U regelt dit in Mijn DUO. Geef dit dan zo snel mogelijk door. Druk rechts op het scherm op de knop 'stopzetten producten'. Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata.