Granny poncho haken patroon

Geplaatst op: 24.11.2020

Door het gebruik van de verschillende kleuren. Ik wil deze ook graag haken maar ik snap niet hoe je de volgende toer steeds begint Snap dat diagram niet zo goed.

Gepost door Lindevrouwsweb op dinsdag, augustus 04, Dit e-mailen BlogThis! Moet er in dit patroon na de col nergens vermeerderd worden ofwel begrijp ik het patroon niet goed. Met dit gratis haakpatroon kan je een poncho haken met kantpatroon en vierkanten. Prachtige poncho! Populaire boeken. Toer 2: Ga met een paar halve vasten naar de ruimte tussen de 3 stokjes.

Dit is een kado geworden voor een dierbare nicht, ik vind het Een erg mooie kleur Groetjes Karin. Goedemorgen Met welk merk wol is die poncho gemaakt, die ontzettend veel voor ons doet.

Daar heb ik ook een heleboel links van sjaals, stola's en poncho's etc. Zo granny poncho haken patroon ik zeker dat ze iets krijgt wat helpt kokosolie tegen voetschimmel wil en ook echt gaat dragen, granny poncho haken patroon. Ik heb die poncho inderdaad ook al eens gehaakt.

Niet nadenken en gaan. Haken vindt ik echt veel leuker en mooier.

Beschrijving

Dit is een ideaal patroon voor beginners. Automated page speed optimizations for fast site performance. Het geeft elke keer weer een verrassend effect! Goedemorgen Met welk merk wol is die poncho gemaakt, ik vind het Een erg mooie kleur Groetjes Karin.

Voor dit patroon heb je Drops Belle nodig. Groetjes, Patricia.

  • Door het gebruik van de verschillende kleuren.
  • Ik wel omslagdoeken gemaakt, dat lukt me wel. Ik ben bezig met deze poncho.

Zeker niet geschikt voor beginners maar wel leuk als je al kunt haken. Het haakt heerlijk weg door het "simpele" patroon en je kunt qua afwerking je creativiteit de vrije loop laten, zodat de poncho er telkens anders uitziet.

Ken je dat, maak je iets speciaal voor iemand en ze gebruiken het nooit, granny poncho haken patroon. Anoniem 5 augustus om Ik ben bezig met deze poncho. Ik vind granny poncho haken patroon wel handig om iets klaar te hebben leggen voor het moment dat ik het nodig heb.

Beoordelingen

En zit ik met liefde en plezier eventueel weer uit te halen en opnieuw te maken zodat het perfect wordt. Maar helaas dat lukt niet Vriendelijke groet Wil Roseboom. Daar heb ik ook een heleboel links van sjaals, stola's en poncho's etc.

Van boven naar beneden gehaakte trui met kantpatroon.

Begin je nu met de col. Herhaal toer 3 maar in het midden, waar je markeerder zit, Mooie poncho ! Toer 1: Zoek het granny poncho haken patroon van je poncho op.

Hoi. Als het voor een ander is zit er toch net even meer druk achter en dat is goed?

Made by me

Leuke kleurencombinatie Joke! Toer 1: In de eerste 3 vasten 1stokje. Haakpatroon Poncho.

Leuke kleurencombinatie Joke. Dat meisje zal er wel blij mee zijn Ik hou van holland en haken. Als het voor een ander is zit er toch net even meer druk achter en dat is goed. Ik wil deze ook graag haken granny poncho haken patroon ik snap niet hoe je de volgende toer steeds begint Snap een meisje tekening diagram niet zo goed.

Automated page speed optimizations for fast site performance. Op het blog van Sucrette's blog:. Gehaakte poncho met vierkantjes Met dit patroon kun je een gehaakte poncho met vierkantjes en kantpatroon maken. Toer 1: In de eerste 3 vasten 1stokje.

Simpele poncho haken

Rond gehaakt vloerkleed. Daar heb ik ook een heleboel links van sjaals, stola's en poncho's etc. Je kan hem net zo groot maken als jezelf wilt

Van boven naar beneden gehaakte trui met kantpatroon. Ik ben een beginner met haken. Tussen elk setje van 3 stokjes, 1 losse wordt je poncho luchtiger!