Display sparta ion werkt niet

Geplaatst op: 13.01.2021

Trapsensor: Nadere informatie. En geeft ,,,e foutcode.

Snelheid wordt niet weergegeven 2. Vaak E melding. Om de ipod open te maken. Ingebruikname Een Target fiets met elektrische ondersteuning rijdt als een gewone fiets, waarbij het elektrisch systeem zorgt voor een Nadere informatie. Sluit de lader opnieuw aan, ga naar de dealer als de melding terugkomt E23 Serienummer motor onjuist Het batterijpakket is niet aangemeld op deze fiets.

Uitslag accutest 32 V Nee: Geen tester. Actieradius is te laag. Nee: Vervang de kabelboom, storing verholpen Vervang het display? Verkopen je graag een fiets ,maar antwoorden. De fietsenhandelaar heeft nu de reparatie uit eigen zak betaald, maar is ook niet blij met de situatie ik had hier recht op i.

Display display sparta ion werkt niet verzopen in een hoosbui en deed niets meer.

Frans den Oudsten. Wat geeft het display aan? Accu plaatsen en uitnemen gaat zwaar 3.

Maak hier je gratis

Batterijpakket opladen Lader voor batterijpakket De lampjes onder 1, 2 en 3 laten het ondersteuningsniveau zien. Montagehandleiding Screens screenstotaalshop. Nee: Schroef de motor open Vervang de controller. En nog een paar pakken melk.

  • Thuisgekomen heb ik mijn fiets gekalibreerd en zie accu deed het weer laad normaal op en tot op heden geen probleem meer gehad,als het er op aan komt resert je de accu,ik heb een Sparta ion RX van Mvg Roelfien Hallo Roelfien,  kun jij me misschien laten weten hoe ik dat kalibreren moet doen? Maak de stekker los en controleer of de contactpinnen in tact zijn en recht zitten.
  • Als de accu van een hxp motor komt naar de standaard motor dan kan het zijn dat de software aangepast moet worden.

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1. Hieronder bevindt zich de connector voor de trapsensor. Hoi koop66, mijn fiets is sparta ion rx, display sparta ion werkt niet. Storing verholpen Nee: Vervang de kabelboom Download elektrisch schema. Nee: Vervang de remsensorkabel Selecteer een andere handeling die de storing ook verhelpt.

Foutmeldingen Sparta ION

Verkeerde wielmaat ingesteld. To make this website work, we log user data and share it with processors. Verschillende ontlaad karakteristieken van 2 accu s met een gelijke capaciteit en bereik: Trage terugloop Snelle terugloop Verschil in ontlaad karakteristieken van accu s 32 V. Ga na welke oorzaak bij u het geval is en voer de beschreven handelingen uit.

Nieuwe accu's geven af fabriek minimaal hun opgegeven waarde. Dit zijn enkele aandachtspunten die u aan de kabelboom geachte in engels nakijken. Bedienings display Bedienings display T4 koelkast storing zoeken Dit artikel omschrijft het fout zoeken en om de juiste diagnose te stellen als de koelkast problemen geeft. Is de storing hiermee verholpen.

U heeft gekozen voor een fiets met elektische ondersteuning, display sparta ion werkt niet, de E-bike. De technische handleiding voor de vakhandel Stappenplan voor het lokaliseren van elektrische storingen. Forum Webwinkel Klantenservice.

Bosch displays hebben meerdere functies

Een half uur laden geeft ong. E-Bike Gebruikers handleiding versie B2 Gebruikers handleiding 1. Als het display er niet op zit, kan die sowieso niets vaststellen. TS: een fiets uit , dat moet een achterwiel "HP" motor zijn met een soort ster op beide zijkanten, en een aantal groeven op het deel tussen de spaken , klopt dat?

Deze kunt u plaatsen in de schroefgaatjes naast het gat voor de zadelslotpin. Na dagen. De "nieuwe" is een nieuwer model maar wel gebruikt km. Waar die knop bij u zit weet ik niet. Uw E-bike zal u meer mogelijkheden Nadere informatie. Is hier nog wat aan te doen. Laat hem 24 uur aan het stopcontact, display sparta ion werkt niet, dan gaat hij een egalisatie doen.

Lader voor batterijpakket Bij hevig regenweer valt elke ondersteuning uit.

Praat mee!

Stel de. Geen enkel probleem zolang het display en de motor bijelkaar blijven. Ik denk wat nu, morgen heb ik de fiets weer nodig om naar het werk te fietsen. En toen deed alles het weer, in het menu de tijd weer goed gezet en de fiets gekalibreerd.

Inleiding Gefeliciteerd met jouw nieuwe e-bike! Display uit- en aan schakelen 3! Controleer de trapsensor Nee: Controleer de remsensoren.