De dagvisser doctor lelykade 26 2583 cm den haag

Geplaatst op: 09.01.2021

Genoten van een heerlijke kabeljauwfilet. Biedt dit restaurant service aan tafel? Datum van bezoek: september

Goede smaak goed geserveerd en goed bediend. Pepperdure boullabaise 22 eur! KeesS, Eigenaar van Restaurant de Dagvisser, reageerde op deze beoordeling Gereageerd op 15 augustus Zeer attent, zeer goede service en na afloop van de dienst op een van de warmste dagen van Nederland nog even samen een biertje op het terras.

Dit restaurant heeft een hele fijne brigade. Met een wederzijdse vriendelijke groet zijn we zeer voldaan naar huis gekeerd.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Datum van bezoek: juli. Dat vinden wij altijd een goed teken en het is veel gezelliger dan een leeg restaurant? Frans De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

  • Ineke en Aad van Gent. Vriendelijke ontvangst.
  • Hier niet.

Filter op restaurants:

Kom graag weer. Het begon al toen we binnen kwamen, het personeel dat aanwezig was had er duidelijk weinig zin in en er werd gewoon gedaan of als we er niet waren. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Pepperdure boullabaise 22 eur! En dat wij samen, er alles aan hebben gedaan om dit werkbaar te maken, samen met ons.

  • Als hoofdgerecht had mijn vriend de tournedos en ik de tonijnsteak. Alle gerechten zijn met zorg bereid en kwalitatief goed.
  • Het restaurant was volgeboekt.

Portugees 2. Engels Vaak spreekt het dag menu vaak aan. Tripadvisor had al in de gaten dat dit mijn tweede review is Is dit een Europees restaurant.

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Informatie

We hebben de bediening een dikke fooi gegeven, net zo dik als de zeetong! Goede smaak goed geserveerd en goed bediend. Jong, oud en zakelijk Den Haag weet de Dagvisser te vinden voor lunch, diner of evenement.

Waardering van reizigers.

Ook geweldig. Alle gegevens weergeven maaltijden, het voorgerecht kwam ongeveer een half uur later, over. Gezellig aan de haven. Maar de praktijk was anders: we gingen om 10 voor 6 a. Goede vriendelijke bediening.

Waarderingen en beoordelingen

Heerlijk grote tent met groot terras. Tot slot een heerlijk nagerecht. En dat wij samen, er alles aan hebben gedaan om dit werkbaar te maken, samen met ons. Scheveningen is Vis en Vis is de Dagvisser. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

En dat proef je. Vertaal van English naar Nederlands Pepperdure boullabaise 22 eur? Na ons nog eens 15 minuuten te hebben laten wachten was het dan toch zo ver: we mochten eindelijk bestellen. Pepperdure boullabese 22 eur.

Duits Datum van bezoek: juni Prijzen waren zeer aangenaam. Gemiddeld Het voorgerecht vissoep en scampia's werd al snel gebracht.

Meer informatie

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. In de haven van Scheveningen is het gezelligste visrestaurant van Den Haag. Ze zeggen dat drie keer scheepsrecht is maar bij de eerste én de tweede keer was het al precies goed. Als hoofdgerecht had mijn vriend de tournedos en ik de tonijnsteak.

Een opmerking van Restaurant de Dagvisser. Toen is mijn vriend zelf maar naar de bar gelopen om alvast wat te bestellen, Het antwoord dat we kregen.

Locatie en contact Dr.