Zanussi wasmachine geen stroom

Geplaatst op: 12.12.2020

Als je weet hoe een wasmachine werkt , ga je ook begrijpen wat het probleem veroorzaakt. Niet elk probleem is zelf op te lossen. Dan is er interne lekkage en ligt er water onder in de trommel.

Stator motor vervangen Te weinig water Temperatuur is niet correct Verwarmingselement vervangen Vullen met water duurt lang Was nat na centrifugeren Wasmachine begint niet met wassen Wasmachine centrifugeert niet Wasmachine doet niets Wasmachine lekt Wasmachine pompt geen water weg Wasmachine schoonmaken Wasmachine schudt abnormaal Wasmachine staat niet in balans Wasmachine stinkt Wasmachine stroomt over Wasmachine typenummer vinden Zeepbakje vervangen.

Kan een monteur de machine ook niet aan de praat krijgen of is reparatie te duur? Sluiting van de deur? Wasmachine start niet Je hebt de was in de trommel gedaan, deurtje dicht.

Repair request To request for repair, you must complete the following steps. De reparatie De reparatie verloopt in drie stappen:.

Zanussi storing Eb0 en Ebo. You do not need to loosen the print further, just send the entire control panel. Zanussi TCST wasdroger doet niets meer. Geplaatst op: Een aantal mogelijke oorzaken zijn:.

Test wasmachines De beste Alle testresultaten Eerste indruk nieuwste producten.

Lampjes wasmachines gaan niet aan

Producten wasmachine reparatie vaatwasser reparatie wasdroger reparatie koelkast reparatie oven reparatie. Neem dan contact op met onze klantenservice. Er zijn wasmachines die zijn echter zeldzaam , die in het controlepaneel een speciale zekering hebben voor de deurschakelaar. Zie instructies voor demontage voor meer informatie.

Stator motor vervangen Te weinig water Temperatuur is niet correct Verwarmingselement vervangen Vullen met water duurt lang Was nat na centrifugeren Wasmachine begint niet met wassen Wasmachine centrifugeert niet Wasmachine doet niets Wasmachine lekt Wasmachine pompt geen water weg Wasmachine schoonmaken Wasmachine schudt abnormaal Wasmachine staat niet in balans Wasmachine stinkt Wasmachine stroomt over Wasmachine typenummer vinden Zeepbakje vervangen.

Neem dan contact op met Zanussi. Registreer nu.

Printplaat uit de machine halen en opsturen Voordat u de printplaat naar ons kunt opsturen, dan krijgt het apparaat te weinig stroom. Wanneer de wasmachine de storing Zanussi wasmachine geen stroom of Ebo laat zien, moet deze eerst uit de machine worden gehaald, zanussi wasmachine geen stroom. Kijk ook eens bij het probleem wasmachine pakt geen water. Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Via hen kun je meestal ook het betreffende onderdeel direct bestellen!

Besparen op waskosten.

Zanussi storing E40

Kijk of je nog recht hebt op garantie. Een E40 storing bij een Zanussi wasmachine wijst op een storing bij de deur. Controleer als laatste het kinderslot. Wanneer de storingscode E20 of C2 verschijnt, dan is er een probleem bij het afpompen van het water.

Gratis retourneren! De schakelaar moet vervangen worden. Deurschakelaar zekering zeldzaam. Wasmachine pakt geen water Komt ook veel voor. Een E40 storing bij een Zanussi wasmachine wijst op een storing bij de deur.

Test met een continuïteitstest meter. De reden kan zijn dat uw wasmachine oververhit is. Verstopte slangen Verstopte of geblokkeerde slangen bijvoorbeeld naar het zeepbakje toe, of van het zeepbakje naar de trommel kunnen de boosdoener zijn. Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine.

Fiyo Nederland. Zet de wasmachine eerst uit zanussi wasmachine geen stroom haal de stekker uit het stopcontact! Sluiting van de deur. Hulp inschakelen van een echte professional! Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem 'Wasmachine start niet', met een kosten indicatie. Wasmachine blijft centrifugeren augustus 6, dan kunt u hier direct uw benodigde wasmachine onderdelen bestellen, zanussi wasmachine geen stroom, Lampjes wasmachines gaan niet aan Het eerste wat u moet doen als u wasmachine niet meer aangaat.

Zodra u de oorzaak heeft gevonden en het probleem blijkt veroorzaakt te worden door een defect onderdeel, maar de stroom toevoer is in orde stopcontact werkt enz. Rondreis dominicaanse republiek op: Het lijkt erop of het apparaat geen stroom meer krijgt.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Voor Test met een continuïteitstest meter. Wasmachine schoonmaken en onderhouden Problemen en oplossingen. Wasmachine reparatie advies.

Zanussi aquacyle f slot! Neem dan contact op met onze klantenservice. Printplaat uit de machine halen en opsturen Voordat u de printplaat naar ons kunt opsturen, moet deze eerst uit de machine worden gehaald.