Whatsapp backup android google drive

Geplaatst op: 13.01.2021

Lukt het niet via een mobiel netwerk, probeer het dan via een wifi-verbinding. Wanneer je de automatische back-up functie selecteert kun je de frequentie instellen. Een back-up verwijderen: klik met de rechtermuisknop op de back-up Back-up verwijderen Back-up van WhatsApp-gegevens maken Je kunt in WhatsApp instellen dat er een back-up van je gegevens wordt gemaakt in Google Drive.

Met iets als WhatsApp wil je echter geen risico lopen. Kijk hiervoor eventueel hoeveel van je data je al gebruikt hebt deze maand. Als je geen Google Account hebt, kun je deze gratis aanmaken. Wil je deze WhatsApp back-up overzetten naar je nieuwe smartphone? Computer Android iPhone en iPad Meer.

Stap 4: zet de back up terug. Wil je deze WhatsApp back-up overzetten naar je nieuwe smartphone. Je gebruikt niet het telefoonnummer waar de back-up mee is gemaakt. Je kunt een back-up van de volgende items op je Pixel-telefoon of Nexus-apparaat maken, zodat je ze kunt terugzetten brabant guus meeuwis lyrics het nodig is:.

Android Computer iPhone en iPad Meer, whatsapp backup android google drive.

  • Dit kan enkele tot tientallen minuten duren.
  • Feedback verzenden over

Een back-up naar jouw voorkeuren

Je kunt in WhatsApp instellen dat er een back-up van je gegevens wordt gemaakt in Google Drive. Digital Vandaag Helpcentrum Google Drive. Gratis retourneren. Tik op 'Back-up maken'.

Tik op Menu Back-ups.

Tik op 'Back-up maken'. Laad je telefoon helemaal op voor het herstellen of doe deze aan de oplader. Gratis retourneren. Wat gebeurt er als de WhatsApp-back-up verloopt. Lees dan dit artikel. Je kunt back-ups van je mobiele coolblue vaatwasser laten inbouwen of WhatsApp-chatberichten in Google Whatsapp backup android google drive bekijken of de status van je back-ups controleren.

Tik op back-up maken!

WANT Navigation

Mocht je een micro-sd-kaart in jouw toestel gebruiken, dan kun je het kaartje in je nieuwe toestel stoppen. Wat gebeurt er als de Android-back-up verloopt? Geef toestemming voor het herstellen van de back-up. Onder het genot van een kopje koffie helpen ze jou graag een back-up te maken.

Zorg dat je simkaart met hetzelfde telefoonnummer in je nieuwe smartphone zit. Om deze wisseltrucs te gebruiken, moet je bij je nieuwe smartphone wel hetzelfde telefoonnummer gebruiken. Artikel van:. Stap 4: zet de back up terug. Lees dan dit artikel.

WhatsApp back-up op je iPhone

Kortom, kom je er echt niet uit, ook niet met deze handleiding, of heb je een ander WhatsApp gerelateerd probleem, dan is het goed om even naar de WhatsApp FAQ te kijken. Tik rechtsbovenin op de 3 puntjes.

Met al je oude gesprekken dus. Volg dan de volgende stappen.

Met al je oude gesprekken dus. Kies Chat back-up? Het kan gebeuren dat je toch nog een probleem hebt met het maken van een WhatsApp back-up, zelfs na het lezen van deze handleiding. Ga voor meer informatie naar het Helpcentrum van WhatsApp, whatsapp backup android google drive. Geef toestemming voor het herstellen van de back-up.

Kijk hiervoor eventueel hoeveel van je data je al gebruikt hebt deze maand. Gratis retourneren. Houd in gedachten dat het maken van een back-up ook de opslagruimte van je telefoon in beslag neemt.

Stap 1: ga naar instellingen

Logisch dat we graag een back-up van deze gesprekken willen hebben. Wat gebeurt er als de WhatsApp-back-up verloopt?

Zorg dat er voldoende vrije ruimte is op je telefoon.

Er staat nu een back-up met daarin je gesprekken, foto's en video's op je Google account. Ondertussen zet WhatsApp op de achtergrond alle foto's en video's terug? Reactie annuleren.