The sound of silence lyrics simon and garfunkel

Geplaatst op: 11.01.2021

Een vetgedrukt getal geeft aan dat dit de hoogste notering betreft. Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Sound Of Silence? Vertaling Hallo duisternis, mijn oude vriend Ik kom weer met je praten Want een visioen plaagt me Laat zijn zaad achter terwijl ik slaap En het visioen is geplant in mijn gedachten Toch blijft Vanbinnen het geluid van stilte In rusteloze dromen liep ik alleen Nauwe straten van kinderkopjes Onder het licht van een straatlantaarn Ik draaide mijn kraag naar de kou en de damp Wanneer mijn ogen gestoken worden door het felle neonlicht Dat de nacht in tweeen spleet En geraakt door het geluid van stilte En in het naakte licht zag ik Tienduizend mensen misschien meer Mensen sprekend zonder te praten Mensen horend zonder te luisteren Mensen schrijven liedjes dat niemand zal zingen En niemand durfde Het geluid van stilte lastig te vallen 'Gekken' zei ik, 'Jullie weten niet Dat stilte als kanker groeit.

And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. In restless dreams I walked alone, Narrow streets of cobblestone. Hear my words that I might teach you, Take my arms that I might reach you. Op 10 maart werd de eerste mix opgenomen. Luister naar mijn woorden dat ik zou je leren, Neem mijn armen dat ik zou u leiden. Zoek songteksten. Ultimate Classic Rock 10 maart

Hallo duisternis, folkrock. En niemand durfde verstoren het geluid van de stilte. Tom Wilson. In restless dreams I walked alone, Narrow streets of cobblestone.

Folkmijn oude vriend; Ik kom weer met je praten.

De vertaling is van de hand van Lennaert Nijgh. Hallo duisternis, mijn oude vriend; Ik kom weer met je praten.
  • Single van: Glenn Claes. Zoek songteksten.
  • Hallo duisternis, mijn oude vriend Ik kom weer met je praten Want een visioen plaagt me Laat zijn zaad achter terwijl ik slaap En het visioen is geplant in mijn gedachten Toch blijft Vanbinnen het geluid van stilte In rusteloze dromen liep ik alleen Nauwe straten van kinderkopjes Onder het licht van een straatlantaarn Ik draaide mijn kraag naar de kou en de damp Wanneer mijn ogen gestoken worden door het felle neonlicht Dat de nacht in tweeen spleet En geraakt door het geluid van stilte En in het naakte licht zag ik Tienduizend mensen misschien meer Mensen sprekend zonder te praten Mensen horend zonder te luisteren Mensen schrijven liedjes dat niemand zal zingen En niemand durfde Het geluid van stilte lastig te vallen 'Gekken' zei ik, 'Jullie weten niet Dat stilte als kanker groeit. And the sign said, "The words of the prophets are written on the subway walls And tenement halls, and whispered in the sounds of silence.

Navigatiemenu

Zoek songteksten. Op 20 februari was het nummer verkrijgbaar als muziekdownload. Origineel Hello darkness, my old friend, I've come to talk with you again, Because a vision softly creeping, Left its seeds while I was sleeping, And the vision that was planted in my brain Still remains Within the sound of silence. Hoogste positie s in de hitlijsten. Op de oorspronkelijke opname zijn Paul Simon zang , akoestische gitaar en Art Garfunkel zang te horen.

Hallo duisternis, mijn oude vriend Ik kom weer met je praten Want een visioen plaagt me Laat zijn the sound of silence lyrics simon and garfunkel achter terwijl ik slaap En het visioen is geplant in mijn gedachten Toch blijft Vanbinnen het geluid van stilte In rusteloze dromen liep ik alleen Nauwe straten van kinderkopjes Onder het licht van een straatlantaarn Ik draaide mijn kraag naar de kou en de damp Wanneer mijn ogen gestoken worden door het felle neonlicht Dat de nacht in tweeen spleet En geraakt door het geluid van stilte En in het naakte licht zag ik Tienduizend mensen misschien meer Mensen sprekend zonder te praten Mensen horend zonder te luisteren Mensen schrijven liedjes dat niemand inge de bruijn fitness barendrecht zingen En niemand durfde Het geluid van stilte lastig te vallen 'Gekken' zei ik, the sound of silence lyrics simon and garfunkel, 'Jullie weten niet Dat stilte als kanker groeit.

Vertaling Hallo duisternis, In de woorden die het vormde. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Single van: Disturbed. De vertaling is van de hand van Lennaert Nijgh. Op 10 maart werd de eerste mix opgenomen. En het teken flitstehaar waarschuwing.

And the people bowed and prayed To the neon god they made. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Hear my words that I might teach you, Take my arms that I might lead you.

Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Sound Of Silence. Cover op en. Zoek songteksten. De elektrische versie van The Sounds of Silence bereikte in januari de eerste plaats in de Amerikaanse Billboard Hot ? Vertaling Hallo duisternis, mijn oude vriend; Ik kom weer met je praten.

En niemand durfde verstoren het geluid van de stilte. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Simon And Garfunkel! Luister naar mijn woorden dat ik zou je leren, Neem mijn armen dat ik zou u leiden. Deze opname was gemaakt met louter akoestische instrumenten.

Bekijk de Nederlandse vertaling! Op 20 februari was het nummer verkrijgbaar als muziekdownload. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. In maakte de Amerikaanse heavy metalband Disturbed een cover van het nummer, die in Amerika eind en in Europa in april werd uitgebracht! Naamruimten Artikel Overleg. Zoek songteksten. The Sound of Silence. Bekijk de Nederlandse vertaling.

Naamruimten Artikel Overleg. In restless dreams I walked alone Narrow streets of cobblestone, 'Neath the halo of a street lamp, I turned my collar to the cold and damp When my eyes were stabbed by the flash of a neon light That split the night And touched the sound of silence.

Op de oorspronkelijke opname zijn Paul Simon zang , akoestische gitaar en Art Garfunkel zang te horen. Omdat een visie zachtjes sluipende Links zijn zaden, terwijl ik sliep, En de visie die werd geplant in mijn hoofd Nog steeds binnen het geluid van de stilte.

Van het album: Sounds of Silence. Bekijk de Nederlandse vertaling. En niemand durfde verstoren het geluid van de stilte.