Het weer in egypte hurghada februari

Geplaatst op: 04.12.2020

Home Klimaat en temperatuur in Hurghada - Wat is het weer in Hurghada? Het weer is in april subtropisch warm met maxima van 28 graden Celsius.

Het is 91 dagen droog in de zomer. Wat is de valuta van Hurghada? Ideaal weertje overdag om te zonnen, na 16 U flink afkoelen, avonden en nachten vrij fris,pull nodig.

Deze maanden vormen het hoogseizoen in Hurghada. Hurghada is een populaire winterzon bestemming.

Weer Hurghada in de wintermaanden Van een winter in Hurghada kunt u nauwelijks spreken. Regen is een zeldzaamheid, de zon schijnt uitbundig en het is aangenaam warm zonder te heet te worden. Vertrek vanuit. Het weer in november: Thuis vaak grijs, koud en druilerig weer Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.

Lente klimaat Hurghada mrt-mei In de lente is het in Hurghada gemiddeld 30°C. Midden februari in Hurghada In het midden van de maand is het klimaat in Hurghada in februari net zo perfect als aan het begin van de maand. Last minute.
  • Weer in Hurghada in februari
  • Wat is de valuta van Hurghada? Wanneer kan je het beste naar Dubai reizen en hoe doorsta je de hitte?

Klimaat Hurghada

Als je naar Hurghada gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Spreekt men Engels? Temperaturen zakken wat, maar voor onze begrippen nog op en top zomer! Het weer en klimaat van Hurghada is geschikt voor een zonvakantie. Andere klimaatgegevens. Regen is een zeldzaamheid, de zon schijnt uitbundig en het is aangenaam warm zonder te heet te worden. Het  klimaat in Hurghada is subtropisch en wordt beïnvloed door de woestijn.

  • Het is 88 dagen droog in de lente. Heet in de zomer en bar en boos in de winter?
  • Deze site gebruikt cookies. Home Klimaat en temperatuur in Hurghada - Wat is het weer in Hurghada?

Je kunt zowel in de zomer als in het winterzonseizoen naar Hurghada vliegen om te genieten van een heerlijke vakantie. Nico van Broeck was hier in september. Sharm El Sheikh in februari. In Hurghada is het nu uur 's middags op vrijdag 23 oktober Topless zonnen toegestaan. Wat is je e-mail? Prijsklasse p.

Klimaatcijfers

Neem deze mee, zodat je makkelijk geld kunt overboeken. Hurghada weer in augustus In augustus zet het hete weer in Hurghada zich door. Het  klimaat in Hurghada is subtropisch en wordt beïnvloed door de woestijn. Ook de neerslag is minimaal in de winter.

Hoe groot de kans op winters weer, maar voor onze begrippen nog op en top zomer. Temperaturen zakken wat, dan kun je je verheugen op warme temperaturen tot 28 graden. Vertrek vanuit. Kies je ervoor om in het weer in egypte hurghada februari op vakantie te gaan naar Egypte, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.

Wat voorheen een rustig vissersdorp was, is nu het bruisende vakantieresort Hurghada. U kunt hier tal van activiteiten doen, waaronder: windsurfen, zeilen, duiken en snorkelen. Bekijk hieronder de seizoensnormen Deze statistieken zijn gegenereerd uit de weerberichten van voorgaande jaren van de maand februari.

Wie de hitte wat al te gortig is, maar is toch het meest gefocust op duiken en snorkelen, augustus en september beter mijden. Hurghada ligt aan de Rode zee, het weer in egypte hurghada februari. Met ongeveer 9 zonuren best geteste matras consumentenbond ikea dag bereikt de temperatuur overdag ongeveer 20 graden.

Regen hoef je in juni niet te verwachten in Hurghada. U kunt dus uw koffers pakken of te gaan voor de beste reistijd in het jaar om naar Hurghada te gaan. De watersport viert ook hier hoogtij en is dan ook op alle fronten vertegenwoordigd. Wil je een vakantie naar Hurghada boeken. Wat is relatief goedkoop.

De nachten worden koeler met minima van 12 graden en er kan af en toe een bui vallen.

Klimaat in Hurghada

Hier vind je de beste reisperiode voor jouw vakantie en lees je meer over het klimaat van Hurghada. Het gemiddelde klimaatcijfer voor Hurghada is een 9,6.

De wind van zee kan zeer koel aanvoelen.

Ook de zeetemperatuur is ideaal. Februari is de koudste maand in Hurghada. In reisgidsen en op internet kun je voldoende suggesties vinden voor excursies op Egypte.