Het weer in assen per uur

Geplaatst op: 17.11.2020

In de ensemble-grafiek zie je de temperatuurtrend voor de komende 2 weken. In de zomer is het in Assen gemiddeld 21°C.

Het weerarchief is onderverdeeld in 3 grafieken: Temperatuur, inclusief relatieve vochtigheid in intervallen van een uur Wolken grijs achtergrond en onbewolkte lucht gele achtergrond. In de herfst is het in Assen gemiddeld 10°C. Er valt in juli op 18 Dagen neerslag met een totaal van 37 mm en het is deze maand 13 Dagen droog in Assen. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Tip bezoek onze Nederlandse website met hoog resolutie radar per 5 minuten!

Er valt in juni op 15 Dagen neerslag met een totaal van 34 mm en het is deze maand 15 Dagen droog in Assen.

Voor de beste gebruikerservaring op Weerplaza. Maan op uur. In De Bilt is het rond 16 uur 20,2 graden geworden. In de zomer is het in Assen gemiddeld 21C. Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation. Wij respecteren uw privacy.

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?

Klimaat Assen

Download variabelen zoals temperatuur, wind, bewolking en neerslag als CSV voor elke plek op aarde. U kunt de hoogte van de plaats vinden naast de coordinaten. Frankrijk www. Gemiddeld is het maximaal 22°C in augustus in Assen en minimaal rond de 13°C.

Zonadvies op maat. Het is 48 dagen droog in de zomer.

Maan op het weer in assen per uur. Wordt het lekker weer of niet. Laatste kwartier zo 8 nov U kunt de hoogte van de plaats vinden naast de coordinaten.

Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Noodweercentrale Aruba, Bonaire en Curaao.

Uur CEST In de zomer is het in Assen gemiddeld 21C.

Beste reistijd Assen, Nederland

De coördinaten van Assen zijn: Latitude: Assen ligt in Nederland. Meer informatie.

Europa Nederland Assen. Voor gebieden of data met een lagere voorspelbaarheid kan de data simulatie geen metingen vervangen waardoor deze niet gebruikt kan worden als bewijsmateriaal. Liechtenstein www. WZW 3 3. Dit is een initiatief van het Huidfonds en Hogeschool Utrecht?

Weerbericht in Assen

Zwitserland www. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Liechtenstein www. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 4.

De blauwe en de gele lijn geven de extreme waarden aan. De temperatuur daalt tot 12 C overdag, 's nachts is het 8 tot 11 C. Er valt in november op 12 Dagen neerslag met een totaal van het weer in assen per uur mm. Het is deze maand 12 Dagen droog in Assen en gemiddeld sneeuwt het 3 Dagen in december.

Maand Jan. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 14,2 km afstand. Weet je je pincode s niet meer.

Weersverwachting korte termijn Assen, Nederland

Recordwarme 21 oktober 21 okt. Eenvoudig, omdat ze onze service voor u personaliseren, door de nodige klikken te verminderen en alleen te laten zien wat u wilt alleen op maat gemaakte reclame om ons te helpen bij het financieren van een gratis en nauwkeurige weerservice van hoge kwaliteit Klik op "Accepteren en doorgaan" om alle cookies te accepteren of klik hieronder om uw cookie-instellingen te wijzigen.

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website.

Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. ZZW 3 3. Recordwarme 21 oktober 21 okt!