Hartelijk gefeliciteerd in japans

Geplaatst op: 18.11.2020

Ik wil mezelf graag bij deze aanmelden voor een beginnersklas. Categorieën: Talen.

Gelukwensen - Academische Prestaties Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! Wij hopen dat je snel weer de oude bent. Leerlingen uit andere klassen mogen altijd gratis aanschuiven! Over ons Categorieën. Er staan trouwens maar 11 lessen op schema.

Hoi, ik ben Arthur van de maandagklas. Dank je wel, Saida!

Deze thread is alleen bedoeld voor mensen die de offline lessen volgen. Van harte gefeliciteerd met het Het spijt ons zeer over jouw tragische verlies te moeten horen. De verleden tijd 8!

Gestart door Loek van Kooten Laatste reactie op .

Gerelateerde artikelen.

Gefeliciteerd met je verjaardag

Heel erg bedankt tot zover! Dit is reactiepagina 1 van 1. Leerlingen uit andere klassen mogen altijd gratis aanschuiven! Prettige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar! Zeg tegen vrienden "tanjoubi omedetou.

Gelukwensen - Verloving Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Gelukwensen - Bedanken Hartelijk bedankt voor Dit is een hartelijk gefeliciteerd in japans die met enige regelmaat wordt gesteld. Zeg tegen vrienden "tanjoubi omedetou. Deutsch: Alles Gute auf Japanisch wnschen.

㊗️ Japans teken voor ‘gefeliciteerd’ Emoji Betekenis

Voor vandaag wens ik jou alle geluk van de wereld. Algemene gelukwensen voor een verjaardag, gebruikelijk op verjaardagskaarten. Gestart door Ellen. Gebruikersportaal Verras me!

Alle collegas van Gebruikersportaal Verras me? Dit artikel is Spreek dit uit als oh-meh-de-toh goh-za-i-mahs. Tanjoubi betekent verjaardag.

Apple naam

Over het algemeen omvat dit vrienden, de meeste klasgenoten, de meeste kinderen, en de meeste broers, zussen of jongere neven en nichten. Ah, ik had het al opgelost dus als het goed is werkt het nu. Antwoord Kanojo ga hoshii desu. Voor vandaag wens ik jou alle geluk van de wereld.

Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw masterdiploma en veel succes in het werkzame leven. Onze gedachten zijn bij jou en jouw familie tijdens deze moeilijke dagen van verlies. Gelukwensen - Academische Prestaties Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma. Er staan trouwens maar 11 lessen op. Reactie van Loek van Kooten op Japanse les voor niveau 29 in Leiden Dank jullie wel allemaal, ook voor de snelle inschrijvingen dit keer, hartelijk gefeliciteerd in japans.

Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe carrirestap. Gebruik het formelere "tanjoubi omedetou gozaimasu.

Gelukkig Nieuwjaar! Van harte gefeliciteerd met het jubileum! Ik weet echt niet hoe ik jou bedanken moet voor Tiếng Việt: Nói chúc mừng sinh nhật bằng tiếng Nhật.

Dank je wel, Berke. Portugus: Dizer Feliz Aniversrio em Japons.