Geen menstruatie meer na stoppen met pil

Geplaatst op: 12.01.2021

Voor wie zich na de biologieles op de middelbare school nooit meer verdiept heeft in een natuurlijke menstruatiecyclus zoals ik, vóór ik stopte met de pil , even wat extra uitleg. Ik heb 14 jaar de pil geslikt en afgelopen april mijn laatste strip.

De menstruatie kan soms maanden wegblijven. Ik hou mijn menstruatie bij in een hele fijne app P. Dan kan dit invloed hebben op je menstruatie, die ineens onregelmatig wordt of zelfs weg kan blijven. Maarja op dit moment heb ik ook geen relatie, dus dan zie ik nog geen haast om te stoppen. Na het stoppen van borstvoeding kan het een aantal weken, maar ook maanden of zelfs een jaar duren voor je weer ongesteld wordt.

Het slijmvlies in de baarmoederhals taaier wordt! Toen ik zo vaak zoveel pijn had, terwijl ik daar voor de pil wel heel erge last van had. Maar als ik al deze verhalen lees zijn mijn klachten dus helemaal niet raar. Van Caatjemaatje In Overig 23 14 uur. Begonnen op me 13e ongeveer tot me 22e.

Mijn nadelen die ik merkte na stoppen met de pil: veel gekke klacht jes zoals gekke rommels in onderbuik, vochtigere ontlasting TMI : , en ben sinds een enkele dagen erg duizelig, licht in mijn hoofd en misselijk. Voordat ik moeder werd had ik een hopeloze cyclus. Alle clichés waren waar.
  • Dan zal je dus hiermee moeten stoppen. Geen menstruatie betekent waarschijnlijk geen pijn.
  • De pil kan een oorzaak zijn van een verstoorde flora! Ik heb vroeger ook Microgynon 30 genomen ben nu overgestapt naar de minipil maar heb ook last van schimmelinfecties als ik teveel chocolade eet.

NSMBL Navigation

Hormonale anticonceptie — zoals de anticonceptiepil , het hormoonspiraaltje , de anticonceptiering , de anticonceptiepleister , de prikpil en het anticonceptiestaafje — zorgen ervoor dat de natuurlijke menstruatiecyclus van de vrouw verandert. Ik bloedt ook maar 2 a 3 dagen. Ik ben 2 jaar geleden gestopt met de pil omdat ik ADD heb en door de hormonen kreeg ik teveel humeurwisselingen.

Er zijn vrouwen die beter reageren op dz koperspiraal, maar enkele vriendinnen en ikzelf hebben helaas allemaal hetzelfde ervaren en we hebben nog geen moment spijt gehad dat we ze hebben laten verwijderen!

Nu vind ik het vooral geweldig dat ik mijn menstruatie kan plannen, waar ik eerst onregelmatig was!

  • Syl - 15 okt.
  • Klinkt allemaal misschien heel bijzonder, maar zoek eens op youtube en er zijn honderden vrouwen die dit doen!

Ik ben ook aan de pil gegaan vanwege heftige menstruatieklachten. S ochtends reinigen met water en een milde creme gebruiken. Inhoudsopgave 1 Adis geen menstruatie meer na stoppen met pil 2 De eerste chte menstruatie 3 Toen kwam de verandering 4 Wat er nog meer veranderde 5 You do you.

Mijn vriend weet niet wat hij meemaakt tegenwoordig hahaha. Hoi, weet ik dat ik ongeveer 3 dagen na de laatste pil ongesteld word en doe ik dus uit voorzorg al een tampon in. Deze eicel leeft ongeveer 36 uur.

Zou mijn figuur weer de oude worden als ik opnieuw boksen rtl 7.

Kimberley - 10 dec. Ik ga me eens verdiepen in de acupunctuur en pak het ayurvedisch eten weer op. Ik kan de poli erg aanraden!

Maar goed, spiraaltje etc. Sofie - 23 jan. De gynaecoloog heeft al bij ons aangegeven dat ik zeer waarschijnlijk een hormoontraject in moet om uberhaupt de mogelijkheid te hebben om zwanger te raken. Judith - 07 hoes voor maxi cosi axiss. Geen prikpil, hier kan ik over weet ik hoe veel tijd wel weer over nadenken.

A - 15 mei?

Wat doet zo’n pilletje nou?

Maar de gedachte om zo dan de controle te verliezen, dat vind ik nog best eng. Menstruatie blijft uit: de oorzaken Soms blijft de ongesteldheid ineens tijdelijk weg. Ze kijken naar je als geheel mens, lichaam en geest. Wanneer je voor het eerst ongesteld bent geworden kan het een tijd duren voor je regelmatig menstrueert.

  • Dat voelt en ziet eruit als een menstruatie, maar dat is het eigenlijk dus niet.
  • In beide gevallen treden er allerlei veranderingen in de hormoonhuishouding op.
  • Wat staat je te wachten als je stopt met de pil?
  • Het zal allemaal wel goed komen maar ik vind het verdomd lastig om het even los te laten.

Merk tot nu nog geen verschil, maar wie weet komt daar snel verandering in. Had in de eerste maanden zelfs een soort euforisch gevoel.

Vier jaar om precies te zijn? Ik heb gister de eerste pil van de strip geslikt maar zal vanaf vandaag geen pil meer slikken. Ik ben ook onlangs gestopt met de pil, na 10 jaar hem geslikt te hebben? Of is het meer het geval dat vrouwen zich er niet fijn bij voelen dat ze zoveel hormonen slikken of dat ze genoeg krijgen van het steeds maar elke dag een pil slikken. Soms duurt het wel een geen menstruatie meer na stoppen met pil voordat ceanothus op stam intratuin menstruele cyclus weer normaal is.

242 reacties

Dit heeft mij aan het denken gezet. Ik heb 2 uur lang op de badkamervloer gelegen met tranen in de ogen, wat een pijn! Het slijm van de baarmoederhals verdikt en wordt minder doorgankelijk voor zaadcellen, en het baarmoederslijmvlies wordt minder geschikt voor de innesteling van een bevruchte eicel. Maar het zou fijn zijn als dokters op hun opleiding leren dat het wél echt een probleem is, ook al is er nog geen oplossing.

Ik merk dat Mn menstruatie cyclus de ene keer 26 was dan 25 en dan Daarnaast wordt je baarmoederslijmvlies minder geschikt voor innesteling van een eventueel bevruchte eicel en je baarmoedermond minder doorgankelijk voor zaadcellen. Stoppen zou dit wel weer op gang kunnen brengen. Omdenken Voorkom een winterdip.