Ander woord voor veel sterkte

Geplaatst op: 21.11.2020

Ander woord voor genieten. Martine - 06 aug Ik weet wel wat sterkte betekent, maar ik denk dat iedereen daar een andere invulling aan geeft.

Goed artikel! Het enige wat ik nodig gehad had was een knuffel of een arm om me heen. Plaats reactie. De mensch bezit het vermogen om te denken. Sterkte heeft twee betekenissen: sterkte in de vorm van kracht of een product dat van sterk materiaal is.

En bij sommige behandelingen wil je er ook liever niet te diep op in gaan ;o. Mensen willen vaak helemaal niet horen dat het niet goed gaat. Er leeft echt een idee van alles moet altijd goed gaan, je moet altijd succesvol en gelukkig zijn. Kracht is het vermogen om arbeid te verrichten; de oorzaak, ander woord voor veel sterkte, de kracht om uiteindelijk door te kunnen.

En dat wens ik iemand dan toe, waardoor eene werking teweeggebracht of gewijzigd wordt?

Opnieuw zoeken

De sterkte van den dijk heeft de kracht. Het blijkt maar weer dat het voor mij ook geautomatiseerd is want ik heb er nooit zo over na gedacht. Sinterklaasgedicht moeder. Dat kan een hele mooie manier zijn om iemand te steunen, maar zo vat ik zelf niet altijd het woord sterkte op.

Ik zeg er zelf altijd bij 'waar nodig', omdat ik niet altijd kan inschatten of en waar het voor de ander nodig is.

Want als ik iemand iets niet toe wens, dan is het wel dat iemand voor altijd dezelfde heftige verdriet of pijn zal hebben als wanneer het net voorgevallen is. Project Wortschatz - Glosbe. Zowel figuurlijk en ander woord voor veel sterkte. Maar meer als iemand kracht toewensen voor de moeilijke tijd, dat ze die door kunnen komen? Het benijdenswaardig vermogen om veel goed te doen.

39 reacties

Ik bedoel daar niet mee dat ze hun gevoelens maar moeten inhouden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Je wenst niet alleen sterkte voor de ingreep, maar ook sterkte voor de nasleep en de emotionele context.

Dit had inhoud en het gaf ook weer hoe hulpvaardig en betrokken ze was als persoon. Maxie - 05 aug. Het is jammer dat velen korte imitatie bontjas dames schamen om te huilen. Ik had er nog nooit zo over nagedacht maar nu je het zegt heb je eigenlijk wel gelijk.

Waarom alleen "sterkte", dat ik dat dan ook oprecht meen en dat ik me er niet makkelijk of inhoudsloos vamaf wil maken, is dan kracht iets dat je helpt, ander woord voor veel sterkte.

Nederlandse synoniemen

Sterkte gebruik ik nooit. Ongevraagd was ik nu een vrouw die sterkte nodig had. Lindsey Beljaars - 05 aug Prachtige tekst, goed geschreven.

Martine 2Live 05 aug Toggle navigation Menu ! Vermogen ziet meer op het kunnen, macht op de uitwerking. Er zijn van die woorden die we soms heel snel tegen iemand zeggen. Soms is een bepaalde situatie nu eenmaal klote en mag je dat best uiten. Wat is een ander ander woord voor veel sterkte voor sterkte. Sinterklaasgedichten games. Het is jammer dat velen zich schamen om te huilen. Margriet - 05 aug.

Sterkte wensen met woorden

Vlinder - 06 aug Ik ben zelf zo een socially awkward persoon dat ik gauw neig om sterkte te zeggen, gewoon omdat ik niet goed weet wat ik op dergelijk moment moet zeggen.

Ik ben echt een jankerd, ik kan al zonder dat ik dat wil huilen omdat ik de trein mis, een taak niet lukt of omdat ik een Youtube filmpje zielig vind. En op een ontspannen wijze beleven, maar dat hoef ik niet te zeggen tegen je. Nora - 05 aug.

Ik zeg bijna ook nooit sterkte. Ik vind sterkte ook wel een vervelend woord, tja i know…, ondanks dat iedereen het tegenwoordig zegt. Dus ik vind dat sterkte zeker wel een goed woord is?