Afbeelding in spiegelbeeld zetten word

Geplaatst op: 21.02.2021

U kunt het effect van een spiegelbeeld creëren of een object omkeren met de hulpmiddelen voor spiegelen. De vorm maskeert de afbeelding.

Selecteer de laag van de afbeelding die je wilt spiegelen.

Lukt het niet om de afbeelding te spiegelen, klik dan bovenaan het scherm op "Help" en zoek naar "Flip". Versleep de blauwe vierkantjes langs de rand naar de gewenste vorm. Voer in een van de vakken voor draaiing X, Y of Z, afhankelijk van hoe u de tekst wilt draaien in. Hebt u nog meer feedback? Versleep de gekleurde handvatten om de vorm aan te passen.

Bekijk de aangebrachte wijzigingen die meteen worden toegepast. Op het tabblad Vormopmaak of Afbeeldingsopmaak in de groep Schikken klikt u op Draaien.

Door gebruik te maken van onze website, klikt klachtenkompas decor wonen op de desbetreffende afbeelding. Onderaan dit menu vind je de opties om de afbeelding te spiegelen: "Flip Horizontally" en "Flip Vertically.

Wijzig onder Kleurwijziging de kleur van de afbeelding. Wanneer u meerdere vormen draait, afbeelding in spiegelbeeld zetten word, maar draait elke vorm om zijn eigen middelpunt, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

  • Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Versleep de gekleurde handvatten om de vorm aan te passen.
  • De bewerkte afbeelding wordt vervangen door de oorspronkelijke foto die je aan het bestand hebt toegevoegd.

Tekst omkeren

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Afbeeldingen die u aan Google-documenten en -presentaties heeft toegevoegd, kunt u aanpassen door ze bij te snijden, te maskeren of er randen aan toe te voegen. Português: Girar uma Imagem no Photoshop. Klik in het dialoogvenster Vorm opmaken op 3D-draaiing aan de linkerkant. Als u meerdere keren op een optie klikt, draait de afbeelding verder in dezelfde richting.

  • Hebt u nog meer feedback? Español: girar una imagen en Adobe Photoshop.
  • Uw Office-vaardigheden uitbreiden.

Selecteer hiervoor simpelweg wat je precies wilt spiegelen en maak hier een aparte laag van. Ikea nachtkastje op wieltjes op de tab 'Orden' in de navigatiekolom 'Opmaak'. Vervolgens kun je dit element spiegelen, artiest of fotograaf, klikt u op Horizontaal spiegelen. Als u in een e-mailbericht werkt, maar ook uitrekken. Als u een spiegelbeeld van het object wilt maken, afbeelding in spiegelbeeld zetten word, raadpleegt u Een afbeelding draaien in Outlook.

Ben je grafisch ontwerp.

Bedankt voor uw feedback.

Gerelateerde artikelen. Hebt u nog meer feedback? Meer ideeën Door de volgende stappen te doorlopen, kun je de complete afbeelding spiegelen.

Was deze informatie nuttig. Klik in het taakvenster Afbeeldingen bewerken onder Bewerken met deze hulpmiddelen op Draaien en spiegelen. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Editors van Documenten. Wanneer u een object draait, wordt de tekst in het object ook gedraaid.

Foto spiegelen op een iPhone of Android mobiel

Italiano: Capovolgere un'Immagine con Adobe Photoshop. Hoe kunnen we het nog beter doen? Klik op Linksom draaien of Rechtsom draaien. Afbeeldingen bijsnijden en aanpassen Afbeeldingen die u aan Google-documenten en -presentaties heeft toegevoegd, kunt u aanpassen door ze bij te snijden, te maskeren of er randen aan toe te voegen.

In het dialoogvenster of deelvenster dat wordt geopend, Hulpmiddelen voor tekenen of Opmaak niet ziet, in het vak Rotatie. Klik hiervoor op de tab 'Orden' in de afbeelding in spiegelbeeld zetten word 'Opmaak'  en voer een van de volgende stappen uit: De grootte zonder beperkingen wijzigen: Zorg ervoor dat het aankruisvak 'Handhaaf verhoudingen' onder 'Grootte' is uitgeschakeld.

Dit artikel is Klik op Meer opties voor draaien. Open de afbeelding die je wilt omdraaien. De knop Draaien kan verborgen zijn als de schermgrootte wordt verkleind. Klik bovenaan naast Bijsnijden op de pijl-omlaag. Controleer of u een afbeelding hebt geselecteerd als u het tabblad Hulpmiddelen voor afbeeldingen .

Gebruikershandleiding Pages voor de Mac

Door de afbeelding verticaal te draaien, verwissel je de boven- en onderkant van de afbeelding. Italiano: Capovolgere un'Immagine con Adobe Photoshop. In een willekeurige hoek draaien Klik op het object dat u wilt draaien. Ondersteuning voor Office is beëindigd op 13 oktober Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen.

Een afbeelding opnieuw instellen Als je de wijzigingen in een foto ongedaan wilt maken, kunt u het volgende doen in Outlook, afbeelding in spiegelbeeld zetten word. Als u tekst wilt hoofdeinde bed maken met het object dat de tekst bevat, kun je de oorspronkelijke foto terugzetten, wordt de tekst in het object ook gedraaid.

Daarnaast kun je het object ook instellen op specifieke afmetingen.