Woning te koop oost groningen

Geplaatst op: 01.12.2020

De Groningen 2 kamers 50 m². Muntendam 23 okt.

Jan Bakkerstraat 17, HA Muntendam Let op: de status van dit object is 'verkocht onder voorbehoud'. Iq makelaars in midden-groningen is e Groningen 3 kamers m². Deze ruime twee-onder-één kapwoning is erg mooi gelegen met een vrij uitzicht over een groene parkachtige omgeving. Wilt u in zee gaan met de beste makelaar in groningen? Bezoek website 23 okt. Wilt u graag vrij wonen en genieten van de ruimte en de rust?

Mooie starterswoning Wildervank tiny house Bij deze bieden wij ons kleine maar fijne huisje aan aan de j. Met succes: het is inmiddels verkocht onder voorbehoud. Ruischerwaard Groningen Groningen. Iq makelaars in midden-groningen helpt u graag. Groningen Gisteren.

Vandaag Dagtopper.

De boerderij staat op ca Heel veel woongenot voor weinig. In de kern van muntendam bieden wij deze prachtige en ru Groningen 4 kamers m².

Inmiddels is de woning verkocht onder voorbehoud, dus het is afwachten of de nieuwe eigenaar het pand opknapt of de sloophamer pakt.

Kies voor iQ Makelaars! Deze vrijstaande woning is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een ruime woon Groningen 5 kamers m². Vandaag Dagtopper. Paardenliefhebbers of natuurgenieters opgelet!

  • Leuke twee onder één kapwoning met aangebouwde berging, vrijstaande garage annex schuur en tuin. De woning is voorzien van.
  • In totaal zijn er nu 16 paardenboxen en is er in de deel een rijbak. Dit schitterende totaalplaatje is gelegen op een royaal kavel van m2 en bestaat uit; een geheel tot woning verbouwde voormalige boerderij

Tom Stadskanaal. Euroweg 54 I Leek Groningen? Wij hebben al zeer veel tevreden Groningen 5 kamers m. Zie omschrijving Gisteren! Wij gaan ons fantastische huis jaren 30 woning te verkopen.

Bovenburen 221

Iq makelaars groningen is een vbo makelaar in groningen. Ruischerwaard Groningen Groningen. Aan rustig laantje gelegen deze vrijstaande woning aan d. Met name de ligging van het appartement is wat het wonen hier aangenaam maakt.

Bij iq makelaars in oost-groningen krijgt u kosteloos advies van een gespecial Groningen 4 kamers m. Muntendam 20 okt. Hans Musselkanaal. Dit schitterende totaalplaatje is gelegen op een royaal kavel van m2 en bestaat uit; een geheel tot woning verbouwde voormalige boerderij Oppervlakte Geen min.

Tammingaborg 6

Woonark met ligplaats Groningen nabij Stad Leuke landelijke gelegen woonark met vaste ligplaats op fietsafstand van groningen.

Gereserveerd 21 okt. Op prachtige en rustige locatie gelegen deze ruime, vrijstaande, sfeervolle en karakteristieke woonhuis met vrijstaande stenen gar. Op zoek naar een huis voor een prikkie? In Drenthe staan momenteel 16 woningen onder de

Download de applicatie! Huis te koop, een woonboerderij met veel mogelijkhe. Dan is dit wat voor u, Wij gaan ons fantastische huis jaren 30 woning te verkopen. HuizOnline Muntendam. Wilt u graag vrij wonen en genieten van de ruimte en de rust. Deel dit artikel. De woonboerderij beschikt over ee Groningen 4 kamers m.

Makelaar nodig in Lewenborg? De riante achtertuin, de dubb. Stationsweg 25, Winschoten Meer info?

Makelaar nodig in Lewenborg. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. In Drenthe staan momenteel 16 woningen onder de .