Weer nieuwerkerk aan den ijssel per uur

Geplaatst op: 03.03.2021

Verschijnselen van over de hele wereld komen aan bod. Met 72 mm was het in Nieuwerkerk wat hoeveelheid neerslag betreft vrijwel normaal. Sorteer op: relevantie - datum.

De natste dag was 12 juni toen er 36,4 mm aan regen in de regenmeter werd opgevangen. Het bleef vrijwel overal droog. Juli: De maand juli was een zeer uitzonderlijke maand. Geavanceerd zoeken. Het was een wisselvallige maand met koudere en enkele wat warmere perioden.

Doorgaan naar hoofdinhoud Indeed-logo. Dichtstbijzijnde weerstation.

Tijdens de intocht van St Nicolaas bleef het droog. De laagste temperatuur kwam uit op  1,0 graden op 31 oktober. De maand was te nat, maar ook iets te zonnig. Upload je cv. De gemiddelde uurtemperatuur kwam over november -0,3 graden onder normaal uit?

Hoogste temperatuur                                       36,3          37,4.

De temperatuur kwam op 13 dagen boven de zomerse grens van 25 graden uit.
  • Het aantal zonuren was vrijwel gelijk aan het langjarig gemiddelde. De zomermaanden juni, juli en augustus waren te warm en vooral in juli was het enkele dagen extreem heet.
  • Er viel  op 19 dagen neerslag en op 2 dagen viel er meer dan 10 mm binnen het etmaal. Plaats je cv - In enkele seconden vacatures in Nieuwerkerk aan den IJssel Sorteer op: relevantie - datum Pagina 1 van

Korte termijn verwachting Nieuwerkerk aan den IJssel

De maand was te nat, maar ook iets te zonnig. Op 13 dagen kwam het tot meetbare neerslag. Mijn e-mail:. De matige tot krachtige wind waait uit het zuiden tot zuidwesten.

De cijfers over met als vergelijking, die van Het was bij ons een vrij droge maand. De hoeveelheid neerslag kwam uit op mm en dat is ruim boven normaal.

  • Aan de grond vroor het 1 nacht.
  • Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren.

De zomermaanden juni, juli en augustus waren te warm en vooral in juli was het enkele dagen extreem heet, weer nieuwerkerk aan den ijssel per uur. Er valt in totaal 39 mm neerslag op 28 dagen. De hoogste waarde was 9,8 graden in hotels route du soleil a6 avond van 13 januari. Het etmaal van 26 juli kwam de gemiddelde temperatuur zelfs uit op 29,6 graden en nooit eerder was er een etmaal zo heet. Reisorganisaties Nieuwerkerk aan den IJssel.

Warmste dag van de meimaand was 24 mei met 24,8 graden Opmerkelijk dat op geen enkele dag de zomerse grens van 25 graden werd gehaald.

Wijzig je voorkeurslocatie

Neerslag kwam er voor op 10 van de 30 dagen. Mei: Mei was 1,4 graden kouder dan normaal. De problemen met de droogte van vorig jaar werd vooral door de neerslag in de herfst in onze regio weer teniet gedaan. Wind: ZW 3.

Op 13 oktober werd met 21,1 graden de warmste dag van de maand opgetekend. Quick links? Medewerkers voor de recreatiewoningen zij zorgen ervoor dat deze weer heerlijk schoon en fris zijn voor de nieuwe gasten! Starbucks 4,0. De matige tot krachtige wind waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Alexander bellen: 06-12569316

De laagste temperatuur 7,2 graden, werd gemeten op 20 september. In Groningen ben ik De laatste dagen van de maand was het koud met regionaal de eerste vorst en nachtvorst van het seizoen.

Met 40,7 graden in Gilze-Rijen werd een nieuw landelijk record neergezet! De oppervlakte van Nieuwerkerk aan den IJssel is km².

Op 12 dagen kwam het tot neerslag en op 4 dagen viel er meer dan 10 mm binnen een etmaal. Upload je cv. Er viel 43,6 mm neerslag. Aantal dagen met mist                                     6                6. De minimum temperatuur daalt naar 13 graden. Zo weer nieuwerkerk aan den ijssel per uur je elkaar en is het iedere dag weer gezellig.

De dienst heeft tot doel burgers in de Drechtsteden die een beroep op haar doen, werken en wonen. Overdag was 28 december de koudste dag met maar 3,3 graden als maximum temperatuur.

Weerbericht voor Nieuwerkerk Aan Den IJssel

En je hebt aandacht voor de producten die je nauwkeurig…. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. In onze winkels doen we dat door goede presentatie, advies en service te leveren.

Aantal dagen met ijzel                                     1                 0. Het jaar verliep erg warm en het was aan de natte kant De jaarhoeveelheid bleef net onder de mm. Tijdens de Rotterdam marathon was het warm.