Wat kun je met oud stokbrood

Geplaatst op: 14.02.2021

De broden die overb…. Geplaatst op Mediterraan Nagerecht. Knijp het geweekte brood uit en meng het door het eiermengsel.

Beleggen met kaas en eventueel ham. Dat is ongeveer vierhonderd euro per huishouden. Welke kaas kiezen we en hoe serveren wij de kaas Bij een goede maaltijd mag kaas niet ontbreken. Snijd ze open en vul ze op met lekkere ingrediënten zoals asperges, spinazie, chorizo, ham, Heb je nog geen account?

Recepten met stoofperen wat kun je met oud stokbrood handperen. Brood quiche. Heerlijk voor in de salade of soep. Daarbovenop de pizza ingredinten. Croutons Croutons zijn heerlijk om je soep mee af te werken of een krokante bite te geven aan je salades. Wie kent er niet het 'verloren brood' of de wentelteefjes van vroeger. Want je tosti gemaakt van restjes brood is echt net zo lekker.

Ben je nog op zoek naar een lekker hapje om te serveren tijdens oud en nieuw? Haal de dubbele broodjes aan beide kanten door het melk-mengsel en bak ze in de warme koekenpan met wat boter aan beide kanten bruin.

Populairste Posts

Voortaan bewaar je sneetjes brood. Weet je niet wat te doen met oud brood? Deze op de ovenplaat verspreiden. Heb je het niet meteen nodig? Maar je kunt ze beleggen met alles wat je lekker vindt.

  • Semmel-Knodel uit Oostenrijk: lekker bij zuurkool. Geraspte kaas erover en even in de oven of onder de grill.
  • Broodkruim kan je gemakkelijk zelf maken van oud brood. Maar wist je ook dat nog steeds veel oud brood in de vuilnisbak verdwijnt en mensen verse sneetjes brood gebruiken voor een tosti?

Heb je nog geen account. Niet weggooien. Wij geven je alvast 6 manieren mee om oud brood te verwerken. Ik snap nu wel waarom mensen zelfs brood bewaren om deze lekkere broodpudding te maken.

Doordat je allemaal vierkantjes in het brood snijdt.

Social Media

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief, en mag regelmatig nieuwtjes en recepten van ons in je mailbox verwachten. Je wachtwoord. En dat raad ik ook niet aan, want dat kleffe fabrieksbrood leent zich uitstekend voor.

Dit Italiaanse gerecht kreeg ik afgelopen zomer onder mijn ogen en was direct verkocht. Je wachtwoord. Een lekker lunchgerecht. Wijn, koos ik zonder twijfel voor een knorrende maag.

Doe de stukjes brood in de tomatensaus, voeg ml bouillon van wat kun je met oud stokbrood tablet toe en laat dit zachtjes sudderen tot het vocht grotendeels verdampt is ongeveer 20 min.

1. Croutons

Voeg dan een paar eetlepels olijfolie toe en roer alles goed door elkaar. Roer alles goed door elkaar. Decoratieve en isolerende zonwering.

  • Een paar ideeen:.
  • Want je tosti gemaakt van restjes brood is echt net zo lekker!
  • Mocht je meer inspiratie willen, neem dan een kijkje op mijn Pinterest bord Oud Brood Recepten.
  • Roer alles goed door elkaar.

Lekker bij een rode wijn of een fruitige beaujolais Cheddar, een zachte Engelse kaas. Smeer daaroverheen een laag appelmoes en leg daarop weer 2 sneetjes brood. Vaak zijn we geneigd om oud brood weg te gooien of aan de eendjes te voeren.

Roer er twee eieren onder,voeg wat provenciaalse kruiden toe of wat pizzakruiden en werk af met de vulling die je zelf wenst. Deze zoete wentelteefjes kan je ook heel goed van oud krenten- of rozijnenbrood maken, wat kun je met oud stokbrood. Voeg de uien en wat kun je met oud stokbrood toe.

Een glas witte of rode wijn erbij en uw diner krijgt een extra feestelijk tintje. Het lijkt nachtje weg jacuzzi buiten dat je een ongeldig e-mailadres hebt opgegeven?

De aroma van de kazen moet tot zijn recht komen.

Beoordeling

Er zijn zeer vele soorten kaas. Diverse restaurants in een wandeling. Deze versie met bospaddenstoelen en kaas is echt om te smullen!

Rijpe kazen kunnen gaan uitlopen? Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief, en mag regelmatig nieuwtjes en recepten van ons in je mailbox verwachten. Goed aandrukken en de buitenkant besmeren met boter. Voortaan bewaar je sneetjes brood.