Vw up dashboard lampjes betekenis

Geplaatst op: 01.01.2021

Buiten- temperatuur laag. Niet bij ieder brandend lampje moet u de auto direct aan de kant zetten of naar de dichtstbijzijnde garage rijden. Het lampje van de koelvloeistof kan gaan branden door overhitting van de motor.

Versleten remblokken. Als dit lampje gaat branden zit er een storing in de sensor of is deze kapot. Stuur- vergrendeling ingeschakeld. Indien een situatie op de weg niet meer veilig is, grijpt het systeem in. Je remmen doen het nog wel gewoon. Problemen met het brandstoffilter. De bandenspanning moet tijdig gecontroleerd worden.

Buzz I. Gladheid waarschuwing  De auto wil je op deze manier laten weten dat de kans op gladheid bestaat. Motor oververhit. Om erachter te komen wat de storing precies is, vw up dashboard lampjes betekenis, dient de auto naar een garagehouder te worden gebracht. Overzicht van alle dashboard lampjes    september   Benny's Weetjes   Bogijn Automotive.

  • Laat de auto direct controleren.
  • De auto gebruikt op dat moment zowel de elektromotor als de verbrandingsmotor. Selecteer een model.

Overzicht van alle dashboardlampjes

Verschijnt zodra:  de uitlaat van je auto verstopt of kapot is. Dit lampje knippert wanneer het geactiveerd wordt. Luchtvering storing. Bij storingen in de vering of schokdempers , bestaat de kans dat dit lampje op je dashboard verschijnt. Groot licht  Wanneer dit lampje brandt, gebruik je het groot licht van je auto. Storing ESP systeem  ESP staat voor 'Elektronisch Stabiliteit Programma', dit systeem zorgt ervoor dat de auto ingrijpt in een onveilige situatie, zoals bijvoorbeeld een scherpe bocht die met een te hoge snelheid genomen wordt.

Let op: bij het handmatig uitschakelen van een airbag voor een kinderzitje is deze melding normaal.

  • Lane assist  Lane assist waarschuwt je als je slingert of onbedoeld een rijstrook verlaat. Dit kan op den duur tot verlies van vermogen leiden of schade aan de motor aanrichten.
  • Ook wordt er vaak gedacht dat zo lang mogelijk doorrijden wellicht wat kosten kan besparen.

Het niveau van de stuurbekrachtiging olie kan een oorzaak zijn. Achter differentieel Het achter differentieel functioneert niet meer zoals hij hoort te doen. Groene dashboardlampjes.

Buiten- temperatuur laag. Als het lampje brandt betekent dit dat de parkeersensoren ingeschakeld zijn.

De betekenis van de waarschuwingslampjes

Vaak geldt dat blijven doorrijden bij een defect onderdeel of systeem in je auto leidt tot nog hogere kosten, omdat het kan zorgen voor verdere problemen en nog belangrijker: tot onveilige situaties op de weg voor jou en andere weggebruikers. Vaak brandt dit lampje in combinatie met het lampje met een sneeuwvlokje. Accu laten vervangen  Achterklep open Verschijnt zodra:  het contact van je auto is ingeschakeld en de achterklep open staat of niet goed gesloten is.

Verschijnt zodra:  de ruitensproeiervloeistof al een tijdje niet is bijgevuld en de vloeistof bijna op is. Lees meer. Ook gratis ecards hallmark nieuw motormanagement kan niet in orde zijn.

Verschijnt zodra:  er een storing in een elektrisch onderdeel zit. Je kunt dit altijd laten uitvoeren door een garage.

Dit lampje gaat vw up dashboard lampjes betekenis wanneer de koppeling ingetrapt dient te worden?

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

De auto kan hierdoor minder snel in slip raken. Zoeken op artikelnummer Bijvoorbeeld: Het zorgt ervoor dat de energie van de moeten wordt overgedragen op de aandrijf as van de auto. Laag remolie niveau  Dit lampje gaat branden wanneer het niveau van de remolie te laag is.

Terug naar overzicht. Als waarschuwingsteken kan je auto beginnen te trillen. Het lampje zal vervolgens vanzelf uitgaan. Indien dit lampje gaat branden, maar voor alle automobilisten in Nederland. Batterij van de afstandsbediening is bijna leeg. Wanneer er zich een storing voordoet, is de auto niet perse onveilig maar het vw up dashboard lampjes betekenis zal niet ingrijpen in dergelijke situaties?

Vul zo nodig de bandenspanning aan of vervang de band als deze lek is.

Deze 18 kilometer lange tunnel verbindt Duitsland straks recht­streeks met Denemarken

Het lampje van de koelvloeistof kan gaan branden door overhitting van de motor. Door middel van het bedieningssysteem van de auto is het mogelijk om de informatie inzichtelijk te krijgen. Om te beginnen zullen we eerst de verschillende kleuren toelichten en de betekenis ervan.

Stuur- bekrachtiging uitgevallen. Het remsysteem lampje gaat pas branden als de parkeerrem aangetrokken of ingeschakeld wordt. Buggy ID.