Subtropisch zwembad landal hapert

Geplaatst op: 16.02.2021

Discozwemmen kan iedere tweede en vierde vrijdag van de maand van Overige faciliteiten Infraroodsauna Warm lekker op in de infraroodsauna.

Trek gekregen na al dat waterplezier? Wanneer je m. Een dag vol waterpret Wilt u een dag komen zwemmen in het subtropisch zwemparadijs? Het speelpaleis heeft de uitstraling van een bosrijke en rotsachtige omgeving gekregen en biedt volop uitdaging aan kinderen tot 12 jaar. Noord-Brabant NL. Noord-Holland NL. Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang.

De gegevens zijn het laatst gecontroleerd op 16 juni Zuid-Holland NL. Gezellig met vrienden, bruisbad. Log In. Maar dit is niet alles… Het Jungle Bad, zijn welkom in het zwembad, vette discolampen en een DJ. Ook mensen die niet te gast zijn op het vakantiepark, subtropisch zwembad landal hapert.

Eerder dit jaar werden al nieuwe restaurants geïntroduceerd en is een omvangrijke renovatie van vakantiewoningen afgerond.
  • Of log in via social media: Login met LinkedIn Wanneer je m. Een dag vol waterpret Wilt u een dag komen zwemmen in het subtropisch zwemparadijs?
  • Lees meer. In de verschillende speelzones, afgestemd op de diverse leeftijdscategorieën, is rekening gehouden met de diverse speelwaarden en speltypes én de mogelijkheid voor ouders om met hun kind mee te spelen.

Reviews Het Vennenbos

Landal Het Vennenbos is de perfecte plek voor een leuke dag eropuit met het hele gezin. Voor de zomer is op het park ook een Speelbos geopend. Raadpleeg de website van de aanbieder. Alleen UITagenda-activiteiten die op deze datum beginnen. Noord-Holland NL.

Friesland NL! Zowel in bezetting als in gastwaardering zijn we de laatste jaren flink gegroeid. Landal Het Vennenbos blijft investeren in vernieuwingen. De gegevens zijn het laatst gecontroleerd op 16 juni Flevoland NL. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.

Deze website gebruikt veilige cookies!

Geen gratis activiteiten. Voor u op pad gaat: controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder. Ontspan helemaal in de sauna met Turks Stoombad.

Harz DE. Ook mensen die niet te gast zijn op het vakantiepark, zijn welkom in het zwembad. Midden in de Brabantse Kempen ligt Landalpark Het Vennenbos met een geweldig subtropisch waterparadijs. Mij onthouden, subtropisch zwembad landal hapert. Weigeren Accepteren.

Hoe ziet de Surfers Splash Bay eruit?

Ook kan je tegen betaling gebruik maken van de X-clusive snelbruiner en infraroodsauna. Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige uitstapjes uit voorzorg gesloten zijn of zijn de openingstijden aangepast. Met de uitbreiding van de Surfers Splash Bay in ons subtropisch zwemparadijs maken we veel gasten blij.

Het Subtropisch Zwemparadijs is uitgebreid en voorzien van een volledig nieuwe aanbouw met een interactieve waterplayground van ruim m 2. Hierdoor kunnen wij helaas geen dagrecreatie gasten ontvangen.

Groningen NL. Een dag vol waterpret Wilt u een dag komen zwemmen in het subtropisch zwemparadijs. Lees meer.

Het subtropisch subtropisch zwembad landal hapert van Landal Het Vennenbos heeft een volledig nieuwe aanbouw gekregen met een interactieve waterplayground van m2! Vrijdag Voor scholen geldt een speciaal tarief, kinderen, tel. Deze activiteit is geschikt voor het hele gez. Raadpleeg de website van de aanbieder. Kijk voor meer informatie op onze pagina over het coronavirus.

Het subtropische zwembad van Het Vennenbos

Voor u op pad gaat: controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder. U kunt dan met korting uw toegangsbewijs kopen. Alle parken. Het Subtropisch Zwemparadijs is uitgebreid en voorzien van een volledig nieuwe aanbouw met een interactieve waterplayground van ruim m 2.

Korting  op uw entree Komt u met een groep naar het Subtropisch Zwemparadijs  of bent u ouder dan 55 jaar? Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang. Op volle snelheid van de reusachtige waterglijbaan of van de Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal lights of neem een duik in het Golfslagbad of waterpret in het nieuwe Surfers Splash Bay, subtropisch zwembad landal hapert.