Sparta ion foutmelding e53

Geplaatst op: 19.11.2020

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Mijn ronde display doet niks.

Check het maar bij je fiets. Wat kan ik het doen nog? Wij hebben hetzelfde probleem na een paar uren wachten is er weer ondersteuning. Het gaat om een duurzaam product waar de klanten een behoorlijke som geld voor overhandigen en waarvoor een onbruikbaar product wordt geleverd.

Het gebruik van capitals is niet erg netjes en in dit geval totaal overbodig. Kan ik bij de Sparta ion rx zelf de ketting spannen door wielmoeren los te maken en wiel stukje naar achteren te trekken? Accu teruggeplaatst en een rijtest gemaakt op onze beruchte hobbelweg.

Na 3 jaar in gebruik is dat ook niet normaal. Ben jij al lid. Had het gelezen bij circuits online. De koppelsensor registreert dit!

  • Na 2 km hield de ene er al mee op, terug naar de dealer, zet er andere onderdelen zo van de werkbank [nieuw? Geen garantie meer, dus nieuw kopen.
  • Zou moeten kunnen, dan kom je echter gauw op spul van hobbyking ed uit waar bij staat dat het niet geschikt is voor ebikes.

12 reacties op “Foutmeldingen Sparta ION”

En in elk geval de eigenaar van de fiets nadrukkelijk dupeert. Steeds meer uitval er verschillende foutcodes. Ik wil toch even wat kwijt wij mijn man en ik, rijden al 12 jaar sparta. Wat betekend deze melding? Lange tijs een Sparta ion GLS gehad tot volle tevredenheid voor woon werk verkeer 30 km en dit zo een drietal jaar. Ik heb code E op mijn 2e hands e-bike van Sparta.

Naar de fietsenmaker; nagekeken, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden, moet nieuwe accu in, sparta ion foutmelding e53. De constructie die de batterij op zijn plaats moet houden is niet berekend op mijn card online anwb taak en scheurt waar de batterij in gehaakt wordt. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry? Had de dipslay op marktplaats gekocht.

Nel Hogervorst. Ik ga in ieder geval nog info zoeken en zal deze draad met belangsteling volgen.

Praat mee!

Ik kan me voorstellen dat een printplaatje wat vocht heeft gekregen maar ik geloof niet dat de accu zelf kapot is. Doordat het gewicht van de accu weg is aan de achterkant voel ik nu geen zwabber gevoel meer als er over een hobbelige straat wordt gereden. Dus het lijkt erop dat deze toch echt aan vervanging toe is.

Geantwoord op om Ik sluit niet uit dat de volgende een ander merk wordt. Bent u er inmiddels al achter? Met de E03 melding gijzelt Accell Nederland jouw elektrische fiets en ik verneem nog steeds graag van een jurist of dit zomaar mag. Hi, kunt u aub precies vertellen hoe u sparta ion foutmelding e53 batterij gereset heeft.

Foutmeldingen Sparta ION

Later krijg je een telefoontje dat de accu vervangen moet worden en dat het geen garantie meer is ,maar uit coulance zijn de kosten euro. Toen goed in het slot terug gedaan en een flink stuk ducktape er strak op gedaan. Wel heb ik eens een Ion geleend en die was spontaan helemaal, zelfs na langdurig opladen.

  • P Veenstra D Smeding Veenstra.
  • Kreeg deze ook in beeld na de laatste onderhoudsbeurt.
  • Zit er op de lamp zelf geen knopje?
  • Eenmaal weer thuis bekijkt hij nauwkeurig de accu en ziet dat de contacten enigszins verbogen en geoxideerd zijn.

Dat de ic5 op het printplaatje stuk zou kunnen zijn of zoiets. Degene die nu op de Sparta fietst is er erg blij mee. In januari aangeschaft, en sindsdien heeft mijn fiets vaker bij de fietsenmaker gestaan dan bij mij in de garage.

Nou NIET!!. Hallo Koop66 ik heb jou tip uitgevoerd maar hij blijft aangeven ga naar de dealer met de fout melding E Nog geen 15 hoeveel uren vliegen bali in de regen gefietst en de motor houdt er zo mee sparta ion foutmelding e53. De ondersteuning werkt niet meer Gesteld op om Advies aan fietsenmaker gevraagd; fiets altijd aan de laders laten dan laad hij steeds bij.

Ik weet het niet meer. Waar loopt dat draadje heen, sparta ion foutmelding e53.

We willen er vanaf, fietsenmaker biedt eur voor de fiets die kostte. De f8i heeft km gelopen, accu schoot af en toe los. Maar wat zou er gebeuren als je de relais zelf kan bedienen, zou de sparta dan wel werken?

Meld je aan Heb je al een account, sparta ion foutmelding e53. Het display ziet er netter uit dan mijn vorige ION, de displaykleur is lichter en aan de zijkant van het display straalt er nu ook een streepje licht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.