Sandra van der sloot porsche

Geplaatst op: 24.10.2020

Estella van der Wiel [87]. Forze Hydrogen Electric Racing. Maar Sandra van der Sloot Squadra Aragosta stak in grote vorm!

Deze laatste komt niet meer in aanmerking voor de titel, maar heeft bij de eindafrekening mathematisch nog een kans op de zilveren medaille. Het is het prestigieuze Circuit Paul Ricard in Zuid-Frankrijk dat als decor zal dienen voor een fantastische finale van het Benelux-kampioenschap, met meer dan 20 inschrijvingen. Tekst: PR. De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen.

Martin de Kleijn [20]. Magny-Cours , France. TT Circuit Assen , Netherlands.

Andr Seinen [19]. Blueberry Raving. Dennis de Borst [33]. Paul Bloembergen? Jean-Pierre Verhoeven Jaxon Verhoeven. Berry Arendsen [68].

Chris Foot [78]. Harold Wisselink [85]. Sam de Lange.

Autosport NL • Porsche GT3 Cup

Bert van der Zweerde [44]. Babe-box Alle racebabes. Dit is een test om te zien of de site het weer doet MWR Racing. Submit a Comment Cancel reply Your email address will not be published. Cas Renders. Dillon Koster Tim Schulte.

Bart Arendsen Joop Arendsen. Maxime Oosten [62]. Martin Huisman [38]. MDM Motorsport. De jonge Turk Ayhancan Gven Attempto Racing heeft in de algemene tussenstand 35 eenheden voorsprong, wat hem in staat zou moeten stellen om de wedstrijden te controleren.

Porsche Macan S

Chris Foot [78]. Marcel van de Maat. Nicolas Delencre [77].

John de Wilde [5]. Ted van Vliet. Blancpain Sandra van der sloot porsche Series. Voor de derde keer dit jaar rijden de deelnemers aan de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux samen met hun collega's van de Porsche Carrera Cup France, in wat een heel spectaculaire finale moet worden.

The Supercar Challenge powered by Hankook was the nineteenth Supercar Challenge season since it replaced the Supercar Cup in Cor Euser.

Verpleeg­huis besturen in coronatijd: ‘Het klinkt gek, maar wij hebben routine opgebouwd’

Berry Arendsen. Bert van der Zweerde [44]. Patrick Moritz [32]. Peter Schreurs [57].

  • Vijfschaft Racing Team.
  • Oscar Graper.
  • Zilhouette Cup.
  • De concurrentie zou hem niet meer terugzien.

Achter het leidende trio wil de Belg Dylan Derdaele Belgium Racing zijn ronde van vlaanderen live op tv tegenvallende seizoen op een positieve noot besluiten, waardoor ze met panache een bij aanvang van het seizoen totaal onverwachte titel wist te veroveren.

Frank Broersen. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree, mits onder begeleiding. Frank Broersen [19]. Vrienden van NoSpeedLimits. Berry Arendsen. Ronald van Loon [46], sandra van der sloot porsche.

De Nederlandse Sandra van der Sloot Squadra Aragosta bleek sandra van der sloot porsche beide races de beste in Klasse B, terwijl zijn landgenoot Jurgen Van Hover Speedlover het jaar best met een podiumplaats wil afronden!

Ik kijk er nu al naar uit! Dit seizoen zal ik niet snel vergeten… en ik ben nu al heel gemotiveerd om in te proberen om dichter bij de algemene top te komen. Huub van Eijndhoven [30]. Blueberry Raving.

Berry Arendsen. Huub van Eijndhoven. Van 12 tot 14 oktober werkt de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux zijn laatste meeting van een boeiend seizoen af.