Ruwharige kaninchen teckel pups te koop belgie

Geplaatst op: 24.02.2021

Andere benamingen van de hond : Dashond of Dachshund. Puppykennel Limburg Lummen.

Tegenwoordig kent men drie beharingvarianten: de kortharig, langharige en ruwharige. Wij hebben een supermooie teckel pups beschikbaar. De Teckel is een vrolijke hond en is vaak tot op hoge leeftijd speels. De Teckel verspreidde zich al snel en werd wereldwijd bovendien een gewaardeerde gezelschapshond. De teckel maakt ook geluid, waardoor hij het ideale s.

Zellik Eergisteren. Vacht en verzorging.

Supermooie Teckel pups. Het staartje was afgebroken is er inmiddels weer aangemaakt. Bezoek onze mooie puppy's. Beschikbaarheid Kaninchen Kaninchen pups te koop in onze kennel: Belgische origine wordt aangegeven met een Bimport met een I. De Teckel heeft niet alleen een lange geschiedenis als werkhond!

Later werd hij meer een allround jachthond. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Deze hondjes zijn erg vrolijk en spelen graag met iedereen.

Over de ruwharige Teckel

Bent u op zoek naar een mooie, gezonde teckel? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u in onze wachtlijst kunnen plaatsen. Bij ons vindt u de mooiste Kaninchen pups te koop! Waar kan ik een teckel of een dashond kopen? Een oogtest heeft hi. Pups te koop.

Black and Tan Dwergteckel puppies te koop Op zoek naar een belgische dwergteckeltje. Tongeren 19 okt? Bezoek website 22 okt. De ruw-harige heeft nood aan een halfjaarlijkse trimbeurt. Lummen 22 okt. Meerle 16 okt. Kasterlee Vandaag. Bent u op zoek naar een mooie, gezonde teckel.

Je krijgt altijd garantie op onze pups.

Putte 22 okt. Ze hebben veel beweging nodig en zijn niet zo makkelijk af te richten. De langharige variëteit vereist een dagelijkse kam- of borstelbeurt. Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, katten e.

De teckel is een slimme, vindingrijke hond met een moedig en nieuwsgierig karakter. Veelal zwart met bruin, kiezen dan best voor de langharige soort, getijgerd of gestroomd, halen best geen temperamentvolle jager als de teckel in hu. Gezinnen die toch graag een teckel in huis halen. Diana Maasmechelen. Deze hondjes hebben een sterk jachtinstinct waardoor ze weleens de benen kunnen nemen. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Mensen die liefst rustig met hun hond op de sofa zitten.

Ruwharige Teckel pups te koop

Meerle Dogs Meerle. AARD van oorsprong werd hij gefokt voor het jagen onder de grond, op vossen en dassen. Op aanvraag 5 okt. Happy Doggy Boechout. Felicanis Kasterlee.

Felicanis Kasterlee? Teckel pups te koop Schattige teckel pups zoeken een nieuwe thuis. Men mag van deze honden dus geen slaafse gehoorzaamheid verwachten. Bezoek website 19 okt. Op zoek naar een kortharige dwergteckel puppy. Bent u op zoek naar een mooie, hartelijke en trotse honden. Teckels zijn levendige, gezonde teckel. Over Het Hezehof.

Vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10 tot 18 uur

Teckel ruwhaar pups de teckel ruwhaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verl.

Teckel dekreu kaninchen Ter dekking aangeboden onze zeer mooie en lieve kaninchenteckel fritz. Bij ons zijn er op dit moment prachtige pups beschi. De Kaninchen pups zijn ontwormd, gevaccineerd , gechipt en geregistreerd.

Maar dat wil niet zeggen dat je deze honden niet veel kan aanleren. Er zijn standaard Teckels, maar ook Dwergteckels. Puppykennel Limburg Lummen.