Raad het voorwerp antwoorden android

Geplaatst op: 29.11.2020

Je kunt hulp vragen via Facebook, je vrienden kunnen dan helpen meedenken om het 4 Plaatjes 1 Woord raadsel op te lossen. Heb je alle levels uitgespeeld? Plaatjes geven verschillende oosterse bogen of bouwstijlen aan.

Plaatjes doctoraal muts, honkbal stadion, groep mensen met papieren in hand geslaagd? Antwoord Raad het voorwerp level Witte achtergrond met een metalen of ijzeren voorwerp dat diagonaal of schuin ligt.

Sommige levels zijn makkelijk maar dat veranderd snel. Ieder krijgt een aantal letters waarmee diegene een woord moet maken. Hebben de antwoorden je geholpen? Klik dan door voor 4 plaatjes 1 antwoord:.

Zit je echt vast, heb je alles geprobeerd en weten je vrienden en vriendinnen het ook niet. Deze coins kun je ruilen voor hints, raad het voorwerp antwoorden android. Bedank ons dan met een share zodat wij ons werk kunnen voort zetten. De app geeft ook aan welke 5 apps de meeste MB's gebruiken? Woord Snack is een gratis game die je kunt downloaden via de Google Playstore en in afwachting op je reactie Apple iTunes store:.

Woord Snack is een verslavend puzzel spel beschikbaar op zowel Apple iOs. Dat ligt er natuurlijk helemaal aan hoe je je internetverbinding gebruikt.
  • Bij deze populaire game kun je ook tegen vrienden of andere mensen spelen. He ik zoek het antwoord van level en wie kan me helpen want die staat er niet tussen….
  • Ik zit in level met de plaatjes van wijnen en dranken hoe komt het dat ik nergens geen antwoorden meer kan vinden??? Is Woord Snack gratis?

Raad het Voorwerp antwoorden 1.19 Update

Hierdoor merk je dat je de korte woorden veel sneller zult vinden. Het is zowel beschikbaar op Apple iOs als op Android. Je krijgt een kaart of map te zien, waar ook jouw locatie aangegeven is. Vind je Raad het Voorwerp ook zo leuk? V De puntjes is de letter f.

De game is gratis te downloaden voor iOS iPhone en iPad. Het zijn 8 letters Ik zie 2 plaatjes met een bakje applelmoes En ik zie 2 plaatjes met een deur klink Weet iemand deze. Nadat alle vakken gevuld zijn heb je het level gehaald en kun je door naar het volgende level.

Nieuwe levels beschikbaar Raad het voorwerp heeft meer dan levels en hier staan ons gram altın hesaplama allemaal, raad het voorwerp antwoorden android.

Veel van deze gratis apps hebben lang in de Google Play en iTunes top 10 meest gedownload gestaan of staan er nog steeds in. Help plz!.

Raad het Voorwerp Antwoorden

Geen nood! Zit je echt vast, heb je alles geprobeerd en weten je vrienden en vriendinnen het ook niet? Wanneer je mandje vol is verdien je munten.

Zo kun je ook je vreemde talen kennis bijspijkeren op een leuke speelse manier. He ik zoek het antwoord van level en wie kan me helpen want die staat er niet tussen…, raad het voorwerp antwoorden android. Sharing is caring. Je krijgt namelijk een speelveld van 4 x 4 stenen waar letters op afgebeeld staan.

Wil je letters verwijderen of een letter onthullen kerstkaart humor tekst heb je niet genoeg coins of munten.

1 WordOn HD

Het weghalen van niet relevante letters kost 90 coints, en het op laten lichten van de goede letters kost 60 coins. Daarnaast komen soms niet alle levelnummers overeen tussen de iPhone en Android versie. Bestel voor

  • Per goed geraden woord krijg een aantal munten coins.
  • Het team van Alle Antwoord doet zijn best om zoveel mogelijk game antwoorden te verzamelen.
  • De advertenties zijn nodig om wat geld in het laatje van de ontwikkelaar te brengen.
  • Is 4 Plaatjes 1 Woord gratis?

Zo kan je meteen weer verder spelen en hoef je niet weken vast te zitten in 1 level van 4 plaatjes. Natuurlijk kan je de oplossingen en antwoorden voor 4 plaatjes 1 antwoord hier vinden maar je kan ook makkelijker het woord raden als je de volgende tips gebruikt.

De raad het voorwerp antwoorden android geeft ook aan welke 5 apps de meeste MB's gebruiken. Bij dit spel is het wel zo dat je vast kunt zitten wanneer je het antwoord niet weet. Ik zoek een woord 10 letters het is een blauw gebouw een beetje gebogen. Zoooo triest dat iedereen maar blijft vragen om levelnummers. Lees voor meer informatie deze uitgebreide review over WordOn HD, raad het voorwerp antwoorden android. Je hebt de keuze uit 12 letters en de illustraties zijn hoeveel spinnen eet je per jaar op in de categorien bekende personen, fil.

Woord Snack antwoorden

Nr 40, 9 letters. Zij zullen je dan zo snel mogelijk het goede antwoord geven. Login of maak een gratis account aan.

Gelukkig voor de rest van de wereld is 4 plaatjes 1 woord niet alleen in het Nederlands te spelen. Het zijn 8 letters Ik zie 2 plaatjes met een bakje applelmoes En ik zie 2 plaatjes met een deur klink Weet iemand deze.

Wit plastic voorwerp met ronde knop en ronde hoek, onderkant is donker! Zo kun je niet relevante letters weg halen, of juist de relevante letters op laten lichten, raad het voorwerp antwoorden android.