Ov fiets activeren ns business card

Geplaatst op: 03.03.2021

Flexibel reizen: kies per dag hoe en waarmee u reist. Reist u niet, dan betaalt u ook niet.

Vitale en tevreden medewerkers. De kosten voor het gebruik van een OV-fiets worden maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven. Dat is in veel gevallen voordeliger dan reizen met de auto en geeft de mogelijkheid de reistijd te gebruiken als werktijd. Ook kunt u hier rapportages uitdraaien, bijvoorbeeld om te bekijken hoeveel CO2 uw organisatie heeft bespaard.

Dan betaalt u ook geen abonnementskosten. Beschikbaarheid checken in de NS-app Open de app, kies in het menu onder het kopje 'Meer' het onderdeel 'OV-fiets' en zoek jouw station.

Deur tot deur Met de OV-fiets Hoe werkt het. Welke aanvullende abonnementen zijn er voor de NS-Business Card. We raden je ov fiets activeren ns business card voor vertrek altijd even de verlichting en de bandenspanning te controleren.

Zet u geen abonnement op de kaart. Wil je een storing doorgeven die nog niet in het actuele overzicht is opgenomen. De banden kun je in de stalling oppompen.

De NS-Business Card is uit te breiden met diverse abonnementen om extra voordelig te reizen.

Meld je aan

De voordelen onder elkaar De NS-Business Card is gratis ; voeg eventueel een abonnement toe voor extra voordeel. Heb je de NS-app nog niet? Lees meer Direct bestellen.

Trein Vrij abonnement. Ontdek de voordelen per abonnement. Video afspelen

  • De banden kun je in de stalling oppompen.
  • Bekijk hier de verschillende huurlocaties.

Reis op rekening met de taxi door heel Nederland Internationaal treinreizen. De band wordt daar kosteloos geplakt of vervangen. Bij het verlaten bouwbedrijf van oorschot roosendaal de trein doet u hetzelfde om uit te checken.

Chat niet beschikbaar Elke dag van 7. Grip op kosten met de NS-Business Card.

Hoofdnavigatie

Je kunt op bijna locaties in Nederland op verschillende manieren een OV-fiets huren. Welke aanvullende abonnementen zijn er voor de NS-Business Card? Allemaal via één kaart. Zo huur je de OV-fiets bij:.

Chat niet beschikbaar Elke dag van 7? De voordelen Reizen op rekening met trein, bus en metro, 1 factuur Goed om te weten Het abonnement staat op de NS-Business. Met de NS-Business Card reizen u en marlboro red prijs medewerkers standaard met de tre.

Welk abonnement past het beste bij u. OV-fiets locaties.

De kosten voor het gebruik van een OV-fiets worden maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven. Welk abonnement past het beste bij u? Geef de schade aan ons door.

Controle en inzicht van gemaakte reiskosten. Wilt u al het vervoer voor u en uw medewerkers compleet en duurzaam regelen?

Je leest hier ook het aantal beschikbare fietsen en de openingstijden. Reizen op rekening is de betaalmethode van de NS-Business Card. Dat is in veel gevallen voordeliger dan reizen met de auto en geeft de mogelijkheid de reistijd te gebruiken als werktijd. Bij een internationale treinreis is in- en uitchecken in Nederland niet nodig.

Dit maakt de keuze voor de trein gezonder dan de auto. Wat te doen met een kapotte quote thomas fuller beschadigde OV-fiets.

Als je de fiets ergens anders laat repareren, vergoeden wij deze kosten niet. Met NS-Business Card reist u op rekening in trein, ov fiets activeren ns business card en metro. Bent u al klant van NS Zakelijk. Wat te doen bij een verloren of gestolen OV-fiets sleutel.

Abonnementen zijn na de eerste maand dagelijks opzeg- en aanpasbaar. Alle OV-fietsen zijn uitgerust met anti-lekbanden. Beschikbaarheid checken via NS. Reizen op rekening is de betaalmethode van de NS-Business Card.

Neem dan contact op met NS Klantenservice. Maandelijks ontvangt u 1 factuur met een overzicht van de gemaakte reizen per medewerker.