Kroatie weer mei

Geplaatst op: 27.11.2020

Er valt in januari op 10 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm. Dacht zelf in mei? Je schrijft dat jullie houden van wandelen en natuur, daarom kan ik je de nationale parken van Kroatie aanbevelen.

Beste Jolanda, het maken van een kampvuur is streng verboden, vanwege de kans op bosbranden. Er valt in juni op 13 Dagen neerslag met een totaal van 65 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Pula. Gemiddeld is het maximaal 14°C in november in Pula en minimaal rond de 12°C.

En hoe meer naar het zuiden hoe warmer, daarom raad ik jullie aan om voor midden of zuid Dalmatie te kiezen. We zijn van plan om komende zomer met het gezin naar Kroatië te gaan voor een zonvakantie.

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. We verhuren ons appartement!

Ik en mijn vriend zouden een huisje huren in Split - Osoje of Dicmo van 10 september tot en met 17 september. Nu gaven onze vrienden als tip, Rovinj of Pula. Dus voor het warmste weer is zuid Dalmatie - omgeving Dubrovnik - de beste bestemming. De Bura is een koude, kroatie weer mei, noordelijke wind die ineens op kan duiken en een paar dagen kan kroatie weer mei.

Kroati weer woensdag 22 mei Er valt in totaal mm neerslag op 34 dagen.

Zonbestemming

Klimaat Dalmatië februari Gemiddeld is het maximaal 10°C in februari in Dalmatië en minimaal rond de 5°C. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. Bura brengt helder maar fris weer en in de zomer kan Bura de zeetemperatuur doen afkoelen. Zo is september bijvoorbeeld een geliefde maand bij zeilers van alle leeftijden en ook de Kroaten zelf zijn in september nog overal volop van de zomer aan het genieten.

Kunnen we dan al zwemmen in het zwembad maar uiteraard ook in de zee, qua temperatuur? Kroatië weer woensdag 22 mei

  • Wij wonen in Sibenik, Dalmatie, en hier is het in september meestal nog tussen de 25 en 30 graden.
  • Mijn vriend en ik vertrekken deze donderdag met de auto naar Dicmo-Split. Je kunt dus het beste kort vantevoren de weersberichten checken.

Tijdsverschil Kroati In Kroati is het nu uur 's middags op zaterdag 24 oktober Gemiddeld is het maximaal 17C in april in Noord Kroati en minimaal rond de 6C, kroatie weer mei. Het is deze kroatie weer mei 16 Dagen droog in Kroati en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in februari.

De bedoeling is om Dalmatie in 3en te verdelen, 3 x een huisje te huren voor een week en van daaruit tochtjes maken met de auto die we ook gehuurd hebben. Kroatische eilanden Hvar in mei!

UV Ik en mijn vriend zouden een huisje huren in Split — Osoje of Dicmo van 10 september tot en met 17 september. Wanneer is de beste reistijd voor Kroatië? Hallo, Wat een handige website!

De lagergelegen kustgebieden hebben een mediterraan klimaat met milde vrij natte winters en drogere warme zomers. Wat is het netnummer van Kroati. Wii spelcomputer mediamarkt heeft een zeeklimaat?

De watertemperatuur ligt rond de 10C, kroatie weer mei. Klimaat Dalmati december Gemiddeld is het maximaal 11C in december in Dalmati en minimaal rond de 6C.

Klimaat Kroatië

Wat is je naam? Bekijk de grootste vliegvelden. In de winter is het in Istrië gemiddeld 10°C.

Het klimaat in mei in Kroati is echt aangenaam om het hele land te ontdekken. Dit gebergte houdt Istri en Dalmati als het ware van elkaar gescheiden, kroatie weer mei. Ik raad je aan om zo vroeg mogelijk te gaan, dan is de kans het grootst dat het kroatie weer mei kan. De zeetemperatuur ligt rond de 12C. Gemiddeld valt er op 1 dag sneeuw in Dalmati. Bura brengt helder maar fris weer en in de zomer kan Bura de zeetemperatuur doen afkoelen.

Pula heeft een zeeklimaat. Beste Janny, hoe meer naar het zuiden. De zeetemperatuur ligt rond de 7C.

Klimaat Pula

In de winter valt neerslag vooral in de vorm van sneeuw, zeker in de berggebieden. Er valt in oktober op 9 Dagen neerslag met een totaal van 30 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Kroatië.

Na een aantal regenachtige zomers terwijl we wel voor de zon gingen in andere landen gaan we komende zomer naar Zadar op vakantie. Klimaat Dalmatië per maand.

Klimaat Pula Pula heeft een zeeklimaat. Alvast bedankt voor de moeite. Het is 75 dagen droog in de zomer!