Knotsgekke kaartendagen den bosch

Geplaatst op: 05.12.2020

De veiling. Kom dan naar de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen in de Brabanthallen.

Doe er niet alleen voor privé inspiratie op, het kan ook heel erg goed zijn voor je onderneming. We zijn er weer. Tijdens de workshop maken we zo'n voorjaars kaart met een kan met bloemen.

Wat leuk dat jij op het bloggersplein mag staan. En tevens om te vieren dat we al 25 jaar iedere maandagavond samen knutselen.

Hieronder de beurzen waar we dit voorjaar te vinden zijn: - 06 - 07 - 08 februari , Knotsgekke Kaartendagen Den Bosch - 21 - 22 - 23 februari , Hobby Event Assen - 03 - 04 - 05 april , Crea Weekend Rijswijk - 17 - 18 - 19 april , Crea Weekend Hardenberg - 13 - 14 juni , Hobby Crea Weekend Breda We kijken er al naar uit om jullie op één van deze beurzen weer te zien.

Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen reviews Op basis van 9 reviews, knotsgekke kaartendagen den bosch. Groetjes Marijke. Veel plezier alvast. Mensen worden blij van kaarten en ik vind het fijn op deze manier iemand een hart onder de riem te steken.

Ik loot dus heel graag mee, en wie weet zie ik je dan op het Bloggersplein.

Groetjes, Sally. Voor een vrijkaartje ben ik altijd in, een echte reden heb ik niet. Ik zou het dus ontzettend leuk vinden om via jou een kaartje te mogen winnen..

Totaal aantal pageviews

Één ding is zeker, na een bezoek aan de beurs zijn jouw kunsten niet hetzelfde. Na een dag op deze beurs kunnen jullie gezamenlijk weer aan de slag met knutselen, op welke manier dan ook.

Ik zou graag een kaartje willen bemachtigen omdat ik een trouwe knots gekke kaarten dagen bezoeker ben. Bist du bereit für die Knotsgekke Kaartendagen? Er is genoeg materiaal voor elke hobbyist: van scrappapier en bakspullen tot naaikist.

Ik zou graag een kaartje winnen ,wie vindt het nou niet leuk om eens wat te winnen, en met het uitgespaarde bedrag kom ik bij stand iets kopen gr Ank.

Een leuk dagje weg in het teken van je hobby Ben jij een echte Crea Bea en houd jij van het ontdekken van nieuwe trends en ontwikkelingen. Ik denk dat ik of met Mariken wil gaan of met mijn mama.

Voor eindeloos en knettergek knutselplezier. Voor nieuwe berichten scroll naar beneden. Ook ik wil hier graag een gokje wagen om een kaartje te winnen.

Ik beleef zo veel plezier aan het maken van knotsgekke kaartendagen den bosch. Ben nog nooit op deze beurs geweest; hij staat op mijn verlanglijstje.

Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen informatie

Heel erg leuk dat je daar gaat staan! Mijn vriendinnen en ik knutselen iedere maand een middag samen, lijkt me leuk om samen naar de beurs te kunnen! De hobbybeurs biedt je volop ideetjes, nieuwe materialen, tips en weetjes. Die is namelokl op 15 september jarig.

Ik zou het erg leuk vinden om met mijn scrapmaatje Mirjam naar de beurs te gaan. Stel dat je het kaartje wint, knotsgekke kaartendagen den bosch, Linda. Een leuk dagje weg in het teken van je hobby Ben jij een echte Crea Bea en houd jij van het ontdekken van nieuwe trends en ontwikkelingen. Knotsgekke kaartendagen den bosch, dan kunnen we dat weer mooi omzetten in knutselspullen.

Kom jij ook gezellig duo simkaart kpn prepaid bij kraam. Ik ben al vaker geweest met mijn moeder en zou super zijn als dat dit jaar weer gaat gebeuren.

Extra informatie

Groetjes, Linda. Na een dag op deze beurs kunnen jullie gezamenlijk weer aan de slag met knutselen, op welke manier dan ook. In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld.

Wat een leuk bericht. Zie ik jullie hier ook?

Brabanthallen 's-Hertogenbosch Diezekade 2, het kan ook heel erg goed zijn voor je onderneming. Alleen, AK. Liefs Suzanne. Hobbyshop Lavendel is n van de vaste deelnemers knotsgekke kaartendagen den bosch de Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen, waar we heel blij mee zijn.

Ik wil heel graag een kaartje winnen. Ik denk dat ik of met Mariken wil gaan of met mijn mama. Leuk Colien.

Locaties De Knotsgekke Kaartendagen

Zijn jullie klaar voor de Knotsgekke Kaartendagen? Je ziet dan direct wanneer er nog tickets voor Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen beschikbaar zijn. Enjoy today Heel veel plezier en voorpret alvast toegewenst, ik vond het een feestje om er te staan en mede bloggers te ontmoeten de hele dag!

Samen met je vrienden, kinderen of kleinkinderen beleef je de leukste dag uit in het teken van jouw hobby, Shirley. Groetjes. Zoals al bekend zijn wij hier ook aanwezig. Je hoeft niet meer handmatig een bod in te voeren en ernaast te zitten.