Huisarts van gool leerdam

Geplaatst op: 18.11.2020

Vergeet niet uw legitimatie mee te brengen als u het bij de praktijk komt inleveren. Op woensdag sluit de praktijk om uur. Aanpassingen website De praktijkwebsite is vernieuwd om het gebruik met smartphone en tablet makkelijker te maken.

Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Meesplein - Leerdam 2 mei - Goedgekeurd door de redactie Fijne praktijk, men neemt over het algemeen alle tijd voor je. De praktijk is open en goed toegankelijk. Indien u van deze deskundigheid gebruik wilt maken, print dan onderstaand vaccinatie adviesformulier uit.

Ries van Wijngaarden, bij ons in de praktijk. Mijn schoonmoeder van 82 heeft hulp nodig na ziekenhuisopname van haar man.

Contact Contactgegevens Familiebericht opgeven Krant niet bezorgd! Nicole Bonnes - van den Berg. De Huisartsenpraktijk Poort van West is een patintvriendelijke praktijk in het hart van Leerdam-West. En dit geldt ook voor het bezoek aan ziekenhuis of medisch specialist, huisarts van gool leerdam. Waardeer deze zorgverlener Er zijn 13 waarderingen.

Nu medicijnen gekregen. Online afspraak maken U kunt 24 uur per dag online een afspraak maken.
  • Er wordt binnen een week contact met u opgenomen voor het advies.
  • Als u zich zorgen maakt over uw eigen geheugen of dat van iemand in uw directe omgeving, maak dan een afspraak bij één van de huisartsen. Huisartsenpraktijk Poort van West is door het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering erkend als officieel centrum voor verantwoord advies over medische voorzorgen bij verre reizen.

Praktijknummer

Geef anderen geen hand. Het lijkt wel alsof ze geld willen besparen voor de zorgverzekering. Inschrijven nieuwe patiënten Als u binnen het werkgebied van deze praktijk bent komen wonen Leerdam-West en -Centrum, Oosterwijk en Kedichem , dan kunt u zich als patiënt laten inschrijven. Moderne eisen "Een huisarts draait officieel veertig uur in de week, maar door de combinatie van beide praktijken werkte ik soms een flink aantal uren meer. Zeer kundige huisarts die je mee laat denken.

Dick Aanen. Het verbouwde pand aan de Quirinus de Palmelaan is helemaal aangepast aan de eisen van de tijd.

  • Dan moet het ook in één keer allemaal werken. Bel toets 3 Daarnaast is er een inloopspreekuur tussen en uur.
  • Verbouwing De huisartsen zijn zeer content met hun nieuwe huisvesting.

Hiervoor is een richtlijn opgesteld KNMG Advies voor overdracht patintendossier bij verandering van huisarts. Iedereen die een afspraak heeft staan bij n van de Praktijkondersteuners, krijgt voortaan drie dagen van te voren een herinneringsbericht via de SMS-dienst. De huisartsenpraktijk is gevestigd in de nieuwe wijk Broekgraaf en staat nog steeds open voor nieuwe inschrijvingen.

En van de praktijkmedewerke. Geslacht Man, huisarts van gool leerdam. Klachten over uw behandeling.

H.J. van Schothorst, huisarts

Psychische Gezondheid. Voor antibiotica, cytostatica en slaapmiddelen kunnen geen herhalingsrecepten worden aangevraagd! De Poort van West is een  Gezondheidszorg- en Wooncentrum dat in geopend is.

De kennis over preconceptie-zorg komt me natuurlijk wel van pas in de praktijk. De NIVEL Zorgregistraties besteden veel zorg aan de bescherming van de privacy van patinten en deelnemende zorgverleners. Download onze apps Het Kontakt in App Store. Het Landelijk Schakelpunt is een beveiligd, digitaal netwerk tussen huisartsen.

Home Privacyreglement Disclaimer. Bel toets 3 Daarnaast is er mooie teksten bij overlijden kind inloopspreekuur tussen en uur, huisarts van gool leerdam.

Herhaalmedicatie

U kunt het originele dossier niet meekrijgen. Shakib doet momenteel vanuit het Erasmus MC wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van Covid op de huisartsenzorg. Neem dan telefonisch contact op.

  • U moet daar zelf zorg voor dragen.
  • Ik vind dat ze de patiënten niet erg
  • Online afspraak maken U kunt 24 uur per dag online een afspraak maken.
  • Dan kunt u contact opnemen met de huisarts.

Het is belangrijk dat er ook in de toekomst voldoende huisartsen en doktersassistentes beschikbaar zijn, en daarom is de Huisartsenpraktijk Poort van West actief in het opleiden van jonge huisartsen en doktersassistentes. Dit geldt ook voor de schriftelijke informatie in het dossier die is verkregen van andere behandelende artsen, huisarts van gool leerdam. Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Meesplein - Leerdam 2 mei - Goedgekeurd door de redactie Fijne praktijk, men neemt over het algemeen alle tijd huisarts van gool leerdam je.

Shakib doet momenteel vanuit het Erasmus MC wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van Covid op de huisartsenzorg. Ga naar de Corona-vragentest.

Maatschap Huisartsenpraktijk Hurts & Oron

Mooie, rustgevende en kleinschalige praktijkruimte, telefoon wil wel eens druk zijn maar je komt er altijd door en dan gaat het opeens weer snel.

Huisartsenpraktijk Huisartsenpraktijk Meesplein - Leerdam 5 december - Goedgekeurd door de redactie Dit was een spoed geval, de huisarts vond dat het nog wel even kon wachten want het was geen levens bedreigende situatie!

Neem contact op met de praktijkassistente of vul een klachtenformulier in.

Ofwel: het Klaar voor een Kind programma. Dit om het onbedoeld vergeten van de afspraak zoveel mogelijk te voorkmen. Meer berichten?