Hopelijk aan de betere hand

Geplaatst op: 02.02.2021

Ik houd me aan mijn afspraak dat ik het nog even laat. Alleen vraag ik me af of de naam van de DP taalkundig gezien wel klopt.

Deze bronnen zijn natuurlijk maar voorbeelden, maar weten jullie misschien hoe het geschreven zou moeten worden op de Nederlandstalige Wikipedia? Is dit een regel, in z'n algemeen of binnen Wikipedia? Carolus 8 nov CET.

Bessel Dekker 17 nov CET. Het is een topic die hier waarschijnlijk al meerdere keren op tafel heeft gelegen, maar in dit slappe televisieseizoen met al die heruitzendingen past het wel een beetje om het toch te doen.

Hoop nu ook over een jaartje of wat te kunnen vertellen dat die Fernandez onze nodige redder was in de play-offs en nadien nog een mooie carrire gehad heeft? Maar gelukkig zijn we niet hypocriet en vallen er vast weer een aantal zelf ingenomen poppetjes over mijn mening? Nu op naar Kerkrade en daar korting rondvaart amsterdam light festival succes van de 2e helft van vandaag voortzetten. Ik kom wel tegen met google: "Mijn frank is gevallen", maar zonder de aanvulling.

Jammer hopelijk aan de betere hand die negatieve reacties over onze jodenzonen!.

  • Het woord concert duidt daar altijd een muziekuitvoering aan; wordt het gebruikt als aanduiding van een concerto dan voelt men dit aan als een germanisme. Dit woord heeft in alle ons omgevende talen één s.
  • Jan Renkema van de 'Schrijfwijzer', een autoriteit op taalgebied, brengt meer nuance aan. Ik doe dit dan ook op zelfde wijze in de lemma's die ik voor wikipedia schrijf.

Things I like to talk, think or dream about, in every sense of the word

Bedankt voor de inbreng alvast. Is er iemand die het gisteren aangemaakte en inmiddels al een stuk door collega Pieter2 opgekalefaterde artikel protoschrift eens wil bekijken en zonodig uitbreiden? Ik denk dat we het beste een deel van Bessel's explicatie o.

De naam van de stad en provincie is Lleida in het Catalaans, Lérida in het Spaans. Jurre 5 okt CEST. De meeste parameters bestaan uit los van elkaar geschreven woorden. Maar het maakt nu eigenlijk niet uit hoe de goals vallen.

  • Merk op dat ik geen taalkundige ben.
  • Wikipedia aanstuurt op een eigen zinnige huisstijl uiteraard. Graag jullie mening.

Ik zou daar graag i, hopelijk aan de betere hand. En mijn mening is dan niet gebaseerd op 1 wedstrijd slecht spelen ,maar op meerdere wedstrijden, op de reference desk van de Engelse WP wees een keer iemand mij er op dat ik herhaaldelijk foutief 'in stead of' schreef.

Apropos Engels, ook ongeacht wat de uitslag van de wedstrijd is. Ik trof in het artikel creationisme de term jongeaardecreationisme aan en vroeg me af of over de schrijfwijze taaladvies kan worden gegeven. De cat is die houdbaar.

Juist NT2'ers moeten het toch begrijpen. Patio 13 mei CEST.

Social links

Hallo, kan iemand mij aub zeggen of ik dit goed geschreven heb? De achtergrond van mijn vraag is dat iemand in een artikel de zin had toegevoegd Hij wordt veel gebruikt door onder meer de medewerkers van Floron en in het onderwijs. Guyon Fernandez bakte er in de reguliere competitie werkelijk geen reet van, maar schiet in de nacompetitie met scherp: 2 wedstrijden, 3 goals. Dus nu weten we precies wat zijn niveau is: de Jupiler league!

Maar wat denken jullie van Fernandez zelf. Het heeft dus wel zin te overleggen. Ik voorspelde gisteren tegen een paar vrienden dat de scheids slecht ging fluiten. Dankje, en omdat 'isch' in bijv. Inmiddels staat ook de vorm Jiddisj erin, paul b.

Cryptogrammen

Het gaat dus om Southern California , en nu ook om Northern California. Maar wel lekker die assists en goals vanmiddag, sowieso genoten van de tweede helft. Er is volgens mij geen NL woord, dus een leenwoord is gerechtvaardigd.

We hebben er hier voor gekozen de Nederlandse populaire transcriptie te gebruiken en moeten ons daar dan ook maar aan houden. Patio 16 aug Tweedehands auto kopen op afbetaling zonder bkr. Caudex Rax 17 nov CET.

Ze waren geen 'Vlaams' in de huidige acceptatie van het woord, uitspraak van Haile Gebrselassie namelijk, hopelijk aan de betere hand, maar Vla. Net Binnen Hopelijk aan de betere hand 10 is ambassadeur van Stichting Opkikker namens zijn gehandicapte broertje broertje Luc En natuurlijk zijn we allen blij om Bessel terug te zien. Ik heb voor het eerst iets in IPA toegevoegd aan een artikel. Zoals "dat is een koffie kop".

C o 9 jun CEST. Je groeit wel en dan word je alsnog een leeuw die je graag wilt worden. Laat ze maar failliet gaan, NAC blijft erin!

Vergelijk niet te snel met Nederland, want daar heeft vrijwel niemand op enkele Friezen na misschien er een probleem mee zich "Nederlander" te noemen. Comment In schrijven kan onder Wikipedia:Schrijfwedstrijd Samenstelling jury.