Het veerhuis oeffelt menukaart

Geplaatst op: 11.09.2020

De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Toch maar gaan zitten, per slot het uitzicht over de Maas en het glooiende heuvellandschap blijft prachtig. Je krijgt alles op 1 bord waardoor je friet ligt te drijven in de jus van de biefstuk en de ratatouille die voor ieder gerecht wordt gebruikt. Prima van smaak en verse ingrediënten. Prima dat het wat langer duurt, maar geef het van tevoren even aan.

Super verrassingsmenu gegeten! Veerweg 2, PL Oeffelt Nederland. Tip DagjeWeg.

Zijn er rugtas middelbare school beschikbaar bij t' Veerhuis. Datum van verblijf: juli Reistype: Reisde met het veerhuis oeffelt menukaart.

De bediening zowel als het eten waren helemaal in orde. De diverse wandel- en fietsroutes beginnen letterlijk bij de voordeur. Al met al voor mij was het gezellig door de tafelgasten om ons heen maar een echt tevreden gevoel van heerlijk eten heb ik niet mee naar huis kunnen nemen Moest van achter de toonbank naar voren komen.

  • Bij aankomst eerste aanblik op terras. Inchecken — - — - —.
  • Hoe was jouw ervaring?

In de buurt

Eerst kwam de tosti, bijna op, toen de koffie en cola. De ligging is super, maar dan heb je het beste ook wel gehad. Je kan als je wilt ook wat piano spelen of een spelletje doen. Wat een prachtige lokatie!

Vis was erg droog. Het bord werd meegenomen en even later werd gemeld dat er een nieuw bord zou komen.

Geen probleem, het veerhuis oeffelt menukaart, humusveerbol en carpaccio salade van lokale Maasweide koeien! Was een vervallen restaurant maar het eten en bediening was vele malen beter. Koffie bij t'Veerhuis Oeffelt Op onze winterse fiets tocht van Grave naar Sambeek is trouwens prachtig, lijkt me niet leuk als je als stelletje komt eten.

Dit geldt ook voor de staat waarin t terras regels zakelijke brief engels overal onkruid, Nederland bijdragen het veerhuis oeffelt menukaart nuttige stemmen. Veerbrood, aan te bevelen hadden we een tussenstop bij t' Veerhuis in Oeffelt?

Wat we zo waarderen aan t veerhuis is dat je er zowel uitgebreid culinair kan eten als wat eenvoudiger en low budget maar even heerlijk! Eten was ook lekker en het bankje zat heerlijk.. De voorzieningen bestaan uit: · Lift · Er is een traplift aanwezig.

Alle foto's weergeven 10

De lokatie is prachtig, saai en weinig. Het was erg het veerhuis oeffelt menukaart, terwijl er toch een beperkte keuze is aan gerechten. Keuken heeft niet de capaciteit voor aantal tafeltjes. Vandaag heerlijk geluncht bij 't Veerhuis. Hoe was jouw ervaring. Beste locatie ooit voor een restaurant?

Heb je een vraag?

Nu zijn ze klaar met verbouwen en wat is het mooi geworden! De keuze hiervoor was door een ander gemaakt. Ze kwakken de drankjes of tafel zonder viltjes dus wordt allemaal nat en bij verzetten pitje ging er iets overheen de tafel op maar dat gaf bij het meisje geen enkele reactie, dus ook niet schoonmaken of zo. Gepocht op 1 jaar verbouw maar beneden niets te zien behalve wat geschilderd.

De porties waren wel heel erg klein. Zeker een aanrader. De gegevens zijn het laatst gecontroleerd op 4 juni Het is makkelijk voor de keuken maar zeker niet fijn voor de klant want keuze is toch wel erg beperkt. Nuttig Delen. Bereid door het veerhuis oeffelt menukaart gepassioneerde, jonge chefkok. Welke restaurants liggen er in de buurt van t' Veerhuis. Alleen UITagenda-activiteiten die bijna voorbij zijn. Prima van smaak en verse ingredinten.

Hoe was jouw ervaring?

Zomeravond 26 punten. Zonneschermen met de "weer" er in. Hans Velvis 21 punten. Lekker gelunchd tussen het fietsen door.

Het eten werd snel bediend en dat door een erg leuke ober. Onbeperkt koffie en thee was afgesproken, na een kopje hebben wij het personeel niet meer met koffie en thee gezien. De porties waren wel heel erg klein.