Harry van de meijdenberg

Geplaatst op: 23.10.2020

Arnolda Adriana Cornelia Mutsaars. Jackass-ster Stevie Lee onverwacht overleden. Hij kwam ook in Diessen huis-aan-huis voor de verkoop van de Enkhuizer almanak en de dienstregeling van de BBA-busdienst.

De Diessense vrouwen droegen vroeger een wit 'mutske'. Hij wenste de mensen dan tevens een Zalig Nieuwjaar, ook al was het intussen al maart of april. Zes weken op zogenaamde 'vooroefening' en dan was men vrij van militaire dienst 1e opkomst. Klaas en Kee Verhoeven-Moonen achter de plattebuis in hun woning aan het Hoekje. Johannes Janssen

Zoek en vind overlijdensberichten in uw regio. Annie van den Meijdenberg. Gouden kloosterfeest van zr. Typ in het invoerveld de beginletters van de voor- of achternaam minimaal 3 letters. Catharina Latour. Gouden bruiloft Toon en Bertha Smetsers-Heuvelmans.

Jan Bruurs vulde zijn tijd dan met het maken van kachelhout. De temperatuur op 1 april lag rond de 9,0 °C.
  • Petrus Wilhelmus Janssen ± In mei was Fons van Gijsel 25 jaar lid van fanfare St.
  • In emigreerde Piet naar Canada. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.

De Laurier

Januari Adrianus Janssens ???? Maria A. Hendrik Janssens    Smolders-van Dal - mevr.

Beth van Gestel-van Riel, op zijn 60e verjaardag, 63 jaar oud! Hanneke van der Zande-van Gool, haar kippen voerend. Mutsaars     74  Bruurs      vak E  Ida A. Harry van de meijdenberg Janssens Klik nu op de gewenste naam om de persoon te selecteren.

Jan Eve.

Zoekfilters

Gezin Harrie de Brouwer in aan de Willibrordus­straat. Lucia Janssens    Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. Dien van Nieuwkuijk-de Laat, Molenstraat.

Cookies bij mensenlinq. Jans Vingerhoets-van Laarhoven van het Pannenhuis! Typering van het weer: geheel betrokken. Mina Hamers-Hendriks, Haghorst. Meer informatie hierover vindt u in ons cookie-verklaring.

Een naam opzoeken

Zij dreven daar jarenlang een café en winkeltje. Mieke de Brouwer-de Kort uit de Water­straat, bezig met sokken stoppen bij haar dochter Luus Vingerhoets-de Brouwer aan de Watermolenweg. Jan des Bouvrie overleden. Jan de Laat van de Heikant ver­vulde zijn dienstplicht.

Helena Maria Janssen ???. Jan des Bouvrie overleden. Typering van het weer: geheel betrokken. Er was 44 mm neerslagDe wind kwam overheersend uit het harry van de meijdenberg. Adriana Clasina Mutsaars. Er verschijnt dan een lijst met namen uit de publicatie. Klik op de namen voor meer informatie.

Levensverhaal

Cornelis v. Klik op de namen voor meer informatie. Johannes Janssen Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.

Zijn vrouw Mina van Wezel was naaister van bruidskleding en de eerste bedienster van de Diessense telefooncentrale. Joannes Janssens ???. Vergelijk uitvaartverzekeringen en regel het in 5 minuten via AllesOverUitvaartverzekeringen.