Foto uitknippen paint

Geplaatst op: 17.01.2021

Het was leuk en goed te doen voor even,maar nu moet er voor betaald worden dus dit wordt op zoek naar een ander bewerkingsprogramma. Hoe tevreden bent u met deze reactie? Erg handig, mijn eerste clip ervaring.

Maar als ik dan een achtergrond heb verwijderd en ik de afbeelding over een andere achtergrond wil plakken hoe krijg ik dat voor elkaar? Ik heb beide Woord en PowerPoint Ik las op deze forum dat je Paint. Wanneer je gereed bent, kun je de aangepaste foto als transparant PNG-bestand of als een JPG met witte achtergrond downloaden voor verdere bewerking. Het was leuk en goed te doen voor even,maar nu moet er voor betaald worden dus dit wordt op zoek naar een ander bewerkingsprogramma.

Selecteren vind je in de groep 'Afbeelding' van het tabblad Start bovenin het 'Paint'-venster. Aan foto uitknippen paint andere kant: stel je gaat af en toe stappen, of een half glas wijn? Was dit artikel nuttig. Dit artikel is 5? Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.

Gerelateerde berichten

Ik had laatstelijk nog op mijn oude XP een programma, waarmee ik al 10 jaar werkte op diverse Windows iPhoto Express van Ulead.

Over ons Categorieën. Echter als ik het elders wil neerzetten, dan krijg ik weer een vierkant plaatje - deze keer wit eromheen - omdat ik de achtergrond heb weggeknipt.

Als antwoord op het bericht van karelVos op 5 april Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Iedereen dank voor het aangeven dat de initieel vermelde service een betaalde dienst is geworden.

  • In onderstaande video zie je dat als je mijn commentaar weglaat, je het uitsnijden van de achtergrond in minder dan een minuut zelf kunt doen.
  • De delen die je weg wil laten kleur je rood 4. Maak een screenshot 6.

Ik gebruik gewoon word voor het wegsnijden van de achtergrond. Als antwoord op het bericht van KarelStromph op 5 april. Ik geloof dat het gaat lukken. Eduard editor Eduard de Boer is reputatiecoach, schrijv.

Vrageninfo

Português: Cortar uma Imagem com o Microsoft Paint. Deze optie vind je ergens in het midden van het keuzemenu. Leuk dat je de tool ook handig vindt en dat je dat ook laat weten.

Graag uw hulp? Dat is het. Helaas, foto uitknippen paint heeft niet geholpen. Alleen zo muur uitbouw buren gebruiken dat je er eerdaags voor met betalen.

Maar als ik dan een achtergrond heb verwijderd en ik de afbeelding over een andere achtergrond wil plakken hoe krijg ik dat voor elkaar. Bedankt vast, je hoort het nog als het NIET gaat!

De "lasso" van Paint is te beverig bovendien laat een vierkante achtergrond achter. In onderstaande video zie je dat als je mijn commentaar weglaat, je het uitsnijden van de achtergrond in minder dan een minuut zelf kunt doen. Maar een leuke optie. Bedankt vast, je hoort het nog als het NIET gaat.

In de NL-talig hebben ze het over "Office" maar dat is een breed begrip, omdat ik het zakelijk gebruik. Portugus: Cortar uma Imagem com o Microsoft Paint. Gerelateerde berichten Bedrijf aanmelden op Yalwa. Alleen… het is niet gratis. Ik zou dit poppetje willen uitknippen en elders plakken. Ja Nee. Op zich vind ik het niet erg om ervoor te betalen, moet foto uitknippen paint Office onderdelen testen, foto uitknippen paint.

Bovendien kun je te allen tijd je abonnement stoppen en later weer opnieuw laten beginnen.

Gimp Op zich een leuk initiatief, Jan. Wat is vindbaarheid?

Wat is content. Ik gebruik gewoon word voor het wegsnijden van de achtergrond. Zelf kan ik het nog gratis gebruiken tot half juni en dan?.