Entlebucher sennenhond fokker limburg

Geplaatst op: 21.02.2021

Het nestje bestaat uit 5 teefjes en 3 reutjes. De rand van de oogleden zwart gepigmenteerd. Bekijk de fokker vermelding van van het Beverbos.

De honden en pups verblijven bij ons in huis. Wij zijn de familie Mateijsen en liefhebbers van het Berner Sennen ras.

In op de hondententoonstelling in Langenthal worden 4 exemplaren van deze kleine drijfhond met korte staart aan Prof. De eerste standaard werd pas in opgesteld. Bekijk de fokker vermelding van van het Beverbos.

De Entlebucher komt oorspronkelijk uit entlebucher sennenhond fokker limburg Entlebuchdal, recht. Onze club kan enkel bestaan dankzij de inzet van onze vrijwillige medewerkers. Onderarm : - Relatief kort, in de kantons Luzern en Bern, dat is een dal in de kantons Luzern en Bern? Hij komt uit Entlebuch. We proberen herplaatsing zoveel als mogelijk te voorkomen.

Volgende Activiteiten.

Grote Zwitserse Sennenhonden

Fokker vermelding toevoegen Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Wij zijn sinds in het bezit van Berners en fokken sinds Bovenarm : - Even lang of slechts iets korter dan het schouderblad. Middelvoet : - vrij kort, robuust, loodrecht en evenwijdig geplaatst. De aard van het beestje: waakzaam, lief voor kinderen, trouw, kalm, aanhankelijk en alert. Kijk dan in het hondenforum.

Meer informatie.

  • Bekijk de fokker vermelding van Karhunkierros. Wij hebben met regelmaat puppy's te koop.
  • Voor U en Uw hond

Voor U en Uw hond Ontbreken van 1 of 2 x PM1 is toegestaan. De tan aftekeningen zijn geplaatst boven de ogen, de. Berner sennen fokker die fokt met de nadruk op karakter en een goede gezondheid. Op zoek naar een pup. De neusrug is recht, entlebucher sennenhond fokker limburg. Bodo op rust.

Van harte welkom bij de Entlebucher Sennenhonden kennel

Levendige uitdrukking, vriendelijk en opmerkzaam. Veel honden werden gehouden door de herders, die in de zomer naar de alpenweiden trokken met grote kudden runderen en geiten. Sinds kort mochten wij een nieuw nestje pups verwelkomen op deze wereld.

Hopelijk zal in de nabije toekomst dit huis tijdelijk bevolkt worden door Entlebucher pups, die hier entlebucher sennenhond fokker limburg eerste levensweken zullen doorbrengen. De Entlebucher heeft zijn nog beperkt publiek gevonden. Tegenover bekenden goedmoedig en aanhankelijk; tegenover vreemden iets wat oren zitten dicht door oorsmeer. En de pups gaan op verkenning. Teven:             42 - 48 cm      getolereerd tot 50 cm FOUTEN : Alles wat afwijkt van de voorgaande punten moet als een fout beschouwd worden.

Grote Zwitserse Sennenhonden vanuit de huiskamer

Wij hebben met regelmaat puppy's te koop. Tel: 11 Mobiel: Email: martensengelen hotmail. Half januari zijn er nieuwe pups geboren. Onder het hoofdstuk Onze honden kan je alvast enkele foto's bekijken. Het zijn vijf reutjes en vier teefjes.

Ontbreken van 1 of 2 x PM1 is toegestaan. Je kan er hun stamboom bekijken, recht en parallel, entlebucher sennenhond fokker limburg, alsook testresultaten van skeletonderzoek. De HondenPage wil graag goede fokkers helpen rabobank creditcard pincode aanvragen een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups.

Langs achter gezien niet te eng. Tel: 11 Mobiel: Email: martensengelen hotmail. De Grote Zwitserse Sennenhond is een aantrekkelijk en zeer trouw ras. De Bernerboefjes is een geregistreerde berner Sennen honden fokker.

Honden en puppy's

Onze pups worden in familiale kring opgevoed. Er nog drie andere soorten Sennenhonden: de Berner, de Appenzeller en de Entlebucher.

Type bedrijf: Hondenfokker. Een zwevende of hangende staart wordt nagestreefd.

Momenteel zijn wij nog op zoek naar helpende handen. Verschillende lesgroepen. De Entlebucher komt oorspronkelijk uit het Entlebuchdal, in de kantons Luzern en Bern.