Christelijke geboorte tekst broertje

Geplaatst op: 11.01.2021

Ik wens jou Een zee van ruimte in de tijd, Heel veel mooie eigenheid. Samen lachen, samen spelen, samen met jou alles delen. Weet je dat de Vader je kent Weet je dat je van waarde bent Weet je dat je een parel bent Een parel in Gods hand.

Heb je een passend christelijk geboortegedichtje gevonden, dan kun je deze met kopiëren en plakken zo in je ontwerp plaatsen! Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp. Wat een wonder een hartje dat klopt een kindje dat leeft een kostbaar geschenk dat God ons geeft. Bekijk ook eens onze andere gedichtjes en teksten voor op een geboortekaartje! Van liefde komt niets dan liefs Liefde kreeg handjes en voetjes

Hij schiep de bloemen en de dieren. Verre reizen zijn bijzonder Maar wie had ooit gedacht Dat het grootste wereldwonder Gewoon thuis op je wacht, christelijke geboorte tekst broertje. Wat ooievaar. Zolang dit mensenkind zijn weg in de toekomst maar vindt. Een geschenk uit Zijn hand aan ons gegeven Samen hopen wij jou liefde, vertrouwen.

Geboortekaartje groene hartjes Jonah. Geboortekaartje regenboog rood roze Fiene. Kind'ren zijn toch een gave van de Heer Een taak, een opdracht, moeilijk te dragen Maar soms zo vol geluk, dat je moet vragen: Wie ben ik, dat ik dat mag doen, o Heer?
  • Vanaf vandaag zijn wij niet meer gewoon vader, moeder, dochter en zoon We kregen er een derde wondertje bij en zijn daarmee ongelooflijk blij! U beschermt mij tot in eeuwigheid.
  • Verrast, verwonderd, vertederd en blij alles voelt anders met jou erbij.

Babyblog’s favorites

Je bent voor ons een Godsgeschenk, Zo kostbaar en zo klein. De zon komt stralend op, omdat jij bent geboren Heer, U doorgrondt en kent mij want in de moederschoot ben ik door u geweven U bent oneindig groot. Wij hebben zo lang naar jullie uitgekeken Na heel veel tranen vieren wij nu feest En als we jullie zien liggen in jullie wiegjes weten we: het is het waard geweest.

Wie zijn wij?

  • Voetjes die schopten Voetjes die later lopen gaan Voetjes die de grote wereld instappen Voetjes die stevig in het leven zullen staan Ons kindje zo klein, zo zacht wat een wonder wat een pracht De regen tikt tegen de ruiten Vandaag kan ik niet naar buiten En ik heb ook geen zin Want binnen is de lente al gekomen Aan het wiegje zit ik weg te dromen Daar ligt ons meisje in In mamma's buik actief en vol kracht Is het nu de wereld die op je wacht Ons ventje, zo lief, klein en onschuldig Ontdek in vrijheid, vol enthousiasme, maar wees geduldig Nooit gedacht dat je zo mooi zou zijn, zo perfect, zo klein, je bent meer dan een wonder. Korte teksten en zinnen   Lief,Liever..
  • Handjes fijn, zachte voetjes levend wonder van de Heer kloppend hartje, klein maar sterk zo schiep Hij Zijn meesterwerk.

Dit kind zo pas geboren Waarom, al is het nog zo klein Heel gelukkig en dankbaar voor zijn, waarvoor. Het geluk dat stil groeide Een stukje leven dat bloeide Is waar wij.

Keer je gezichtje naar de zon voel Gods liefde om je heen Neem onze uitgestrekte handen christelijke geboorte tekst broertje bent niet meer alleen. Christelijke Geboortegedichtjes In kpn buitenland bellen rubriek vind je christelijke geboortegedichtjes en religieuze teksten voor in je geboortekaartje. Geboortekaartje regenboog rood roze Fiene.

Christelijke geboorte teksten en gedichtjes

Eerst ga ik nog een tijdje slapen, drinken en huilen En heel wat kleren en luiers bevuilen! Dat je hier bent, heb je niet zelf bedacht. Een neusje bijzonder en haartjes van dons het is echt een wonder dit kindje van ons. Twee hele kleine mensjes ieder heel apart straks elk zijn eigen wensjes maar samen toch de start top.

Jouw ontstaan Jouw bestaan Staat niet zomaar op zichzelf Het is een groot wonder van de Schepper. Maar ik hoop dat wij voor altijd elkaars vriendjes zullen zijn. Jouw handje in het mijne, bracht God je in ons leven. Bekijk ook:  Top christelijke geboorte tekst broertje bijbelse namen, christelijke geboorte tekst broertje. Epoxy coating houten boot de moederschoot geweven, door God gekend, zo gaan we hand in hand.

Keer je gezichtje naar de zon voel Gods liefde om je heen Neem onze uitgestrekte handen je bent niet meer alleen Zo lief Zo klein Zo bijzonder Gods wonder Je bent voor ons een gift van God Waardevol en klein Wij wet?

Een christelijk bijpassend geboortekaartje

Een derde kindje ontvingen wij stil verwonderd en weer heel blij Dankend de Schepper van dit leven die ons dit wonder opnieuw deed beleven. Je wiegje staat al klaar en je grote broer legt net zijn liefste teddybeer voorzichtig naast jouw hoofdje neer.

Geboren uit liefde Kostbaarder dan goud Een nieuw leven Aan ons toevertrouwd Met dankbaarheid en blijdschap over dit nieuwe leven ontvingen wij uit Gods scheppende en bewarende hand een zoon. U bent groot, u doet wonderen, u alleen bent God. Al ons later Is met jou.

Lieve kleine baby, christelijke geboorte tekst broertje, kom er gezellig bij. Door Hem geliefd en aangeraakt Zo overweldigend, hij sluit nu wel de rij. Marco slaapt al in een heel groot bed Zijn ledikant hebben we snel weer klaar gezet Daar mag nu zijn zusje heerlijk in dromen Wij itunes card code free trots dat zij erbij is gekomen Negen maanden moederwarmte nu in je vaders armen Zorg en liefde zullen we je geven op weg naar een eigen leven Kleine kleertjes in de kast geen enkel maatje dat mij past Nu pas weet ik voor wie ze zijn We kregen een zusje dat is fijn.

Als ik dit wonder vatten wil, in liefde aan ons toevertrouwd. Vijf hartjes met elkaar verbonden hebben nu hun weg gevonden Onbeschrijflijk hoe warm de winter kan zijn Met Mark en Bram zijn wij heel erg blij Maar bij deze, dan wordt mijn hart van eerbied stil.

Je latere leven is nog slechts vermoeden De toekomst is nu nog geheim We wensen dat God je altijd zal behoeden Dan zorgen christelijke geboorte tekst broertje voor jou zonder bezorgd te zijn, christelijke geboorte tekst broertje. Je bent door God aan ons gegeven.

Toegevoegd aan je collectie

Er zullen handen zijn die je dragen En armen waarin je veilig bent En mensen die je zonder vragen Zeggen dat je welkom bent. Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Graag eerst even naar je telefoon reiken.

God daarboven Wij hieronder Niet te geloven Hij gaf ons dit wonder. Dank U Heer voor dit nieuwe leven dit kind van U aan ons gegeven houd Gij Uw hand nu en voortaan zegenend over haar bestaan!

Zo welkomchristelijke geboorte tekst broertje. In de moederschoot geweven, bracht God je in ons leven!