Chocolate palette i heart makeup

Geplaatst op: 26.10.2020

Van links naar rechts zie je de volgende kleuren: Gift — een paarsige taupe kleur Limited — een goed gepigmenteerde, paarse oogschaduw met lichte bruine ondertoon Cocoa — een goed gepigmenteerde, bordeauxrode oogschaduw Beans — een medium bruine oogschaduw met rode ondertoon Chocolatier — een slecht gepigmenteerde, witte oogschaduw met koele ondertoon Hierboven zie je de look die ik met het palette heb gemaakt.

Door Minke op 26 mei Het merk is tevens in diverse Nederlandse webshops verkrijgbaar.

De kleuren zijn mooi, de oogschaduws zijn prima gepigmenteerd, en je kunt er variërende looks mee creëren. Door Suzanne op 26 mei Xxx indi [Beantwoorden].

Zo is het bij ons altijd sale. Door mariëlle op 26 mei

Wat een fijne vergelijking. Naomi 10 mrt Eva 14 mrt. Welke zou jij aanraden. Wat een mooi palette.

Door Joyce op 26 mei Ik vind het palette echt zo ontzettend leuk vormgegeven, wauw!

Yvonne 10 mrt Maar denk dat ik dan toch wel voor de echte ga : [Beantwoorden]. Oh ze lijken idd best veel op elkaar! Door Vera op 26 mei Well done [Beantwoorden]. Door Danielle op 26 mei

Endorphins Ready. The rose-gold toned essence perfectly prepa. Het Death By Chocolate oogschaduwpalette is […]. De pigmentatie ziet er best ok uit, ik denk dat ik de dupe zou kopen. Zie volgende pagina.

Het origineel vind ik zelf mooier alleen jammer dat het niet hier in Nederland te koop is plus het prijskaartje is wat hoger : x. Ik heb spijt dat ik hem niet heb gekocht toen die nog te koop was bij de kuidvat Het chocolate bar palette staat nog op mijn whishlist!

Voor 10 euro vind ik het zeker de moeite waard om de andere te kopen. Ik hoefde niet lang na te denken, mijn rammelende maag zei genoeg. Vind de look namelijk erg mooi geworden. Perfect for every mood, chocolate palette i heart makeup, Lottie London's Eyeshadow Palette combines twelve shades in a range of shimmer and matte finishes! Ben het met je eens dat er matte tinten missen en een heel donkere! Door Femke op 26 mei Het I Heart Make-Up palette is chocolate palette i heart makeup veel meer goedkoper en nog steeds goed van kwaliteit.

Categorieën

Hierboven zie je de look die ik met het palette heb gemaakt. Vind je look erg tof geworden. Maar denk dat ik dan toch wel voor de echte ga : [Beantwoorden].

Vind ze beide erg mooi en stiekem wil ik ze ook nog best wel graag hebben alsof ik nog niet genoeg paletten heb. Door Hanna op 26 mei

Easy to apply, adding striki. Dat is wel jammer. Door Teddy op 26 mei. Door Kirsty op 26 mei Eva 14 mrt Zo jammer. Welke zou jij aanraden.

Productspecificaties

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. Ik heb al zoveel gehoord over dit palette! Perfect for every mood, outfit or occasion, Lottie London's Eyeshadow Palette combines twelve shades in a range of shimmer and matte finishes.

Ik heb de oogschaduws naast elkaar geswatcht om de kleuren en het pigment goed te kunnen beoordelen. Ze hebben dezelfde look en feel, maar zijn toch net iets anders. Looks good.