Chinees wok restaurant apeldoorn

Geplaatst op: 23.02.2021

Chinees Restaurant Fong-Sheng Apeldoorn. Wat een grandioos assortiment. Nasi goreng met gesneden kipfilet en groenten.

Thit nuon. Bo kho, sate, cai xao thit ga. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Vietnamese loempia's 4 st. Bami goreng met ei en vlees.

Bel ons gerust op: 06 - Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Beste wok van Apeldoorn en omgeving. Nasi Gerechten. Nasi goreng met gesneden kipfilet en groenten.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Ruime keuze uit Chinese gerechten die in buffet vorm geserveerd worden of wokgerechten die direct klaar gemaakt worden. Datum van bezoek: maart

Beschrijving

Cai xao thit ga. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Het warme buffet en de toetjes bar vind ik minder en je moet soms lang wachten bij de wok. Ondanks dat het een grote zaak is voelt het niet zo. Vegetarische Vietnamese loempia´s 4 st. Hierdoor konden we snel bij het wokken en de plaat terecht.

  • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?
  • Mais, krab, kippensoep. Lekker eten en ruime keuze!

Chai cai xao. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Stel lampie een vraag over WokCentre. Super wok.

Nasi goreng vegetarisch. Sate saus.

Overige informatie

Gegevens restaurant Dineropties: Diner. Ca chien. Prima restaurant!

Bedank lampie. Bami goreng vegetarisch. Kroepoek, gebakken banaan 6st. Altijd schoon en altijd netjes en voor iedereen wat. Mihoen Singapore Kerrie.

Foto's van Wokcentre Apeldoorn

Wat te doen. Super wok. Bo xa ot cu hanh. Bel ons gerust op: 06 —

Parkeren Na Schrijf een beoordeling Beoordelingen Bedank lampie Kip Gerechten. Garnalen-en visgerechten. Geniet van traditionele. Bedank jaapr Voor gasten die met het openbaar vervoer komen zijn wij ook gemakkelijk te bereiken. Ruime keuze in gerechten en wok sauzen. Altijd schoon en altijd netjes en voor iedereen wat.

Welkom bij restaurant Asia

Nasi goreng vegetarisch. Moet je wel reserveren. Press enter to begin your search.

Jade City? Garnalen-en visgerechten. Een van de eerste wok restaurants in Bami goreng vegetarisch.