Boekverslag achtste groepers huilen niet

Geplaatst op: 30.09.2020

Aan het einde van het schooljaar gaat groep 8 op kamp en houdt een musical voor het afscheid. Ze hebben een voetbaltoernooi voor de boeg , maar zonder Akkie gaat dat niet, want Akkie is de beste voetbalster van de klas. Als Akkie weer eens in het ziekenhuis voor een kuur blijkt dat ze echt niet mee kan doen en dat is balen, maar Akkie bemoeit zich wel met de wedstrijd vanuit het ziekenhuis , ze maakt de opstelling, geeft aanwijzingen en zo wordt groep acht toch nog kampioen.

DIT leesverslag van jou wat me een 9 heeft behaald. De hoofdpersoon. De uitspraken van Akkie en haar klasgenoten zijn heel erg lachwekkend en om het stukje dat ze dood gaat moet zeker weten iedereen huilen.

Soms ook zo ondenkbaar dat je zo jong aan een vreselijke ziekte kan sterven. Het is ook gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

De spanning is opgebouwd van begin naar eind. Als ze daar een keer ruzie krijgt met Joep, besluiten ze het uit te vechten in het parkje vlakbij de school. Ze vechten er met zijn allen voor en het lukt. Camping in friesland met overdekt zwembad draagt vaak nette rokjes met daaronder keurige lakschoentjes.

Erg bedankt voor dit verslag al heb ik het ooit wel eens gelezen. Boekverslag achtste groepers huilen niet vind dat echt een heeeeeeeeeeeeele goede.

Als u deze cookie uitschakelt, kunnen we uw voorkeuren niet opslaan.
  • Daar houden ze Akkie dag en nacht in de gaten.
  • Juf Ina: de juf van Akkie. Ze is Akkies beste vriendin en helpt haar door de verschrikkelijke strijd heen.

Zakelijke gegevens

Maarre in ieder geval bedankt he. Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. Akkie sterft in de armen van haar ouders.

Andere verslagen van "Achtste-groepers huilen niet". Een paar dagen later moet Akkie weer naar het ziekenhuis, ze heeft weer medicijnen nodig.

Ik vind het een heel leuk boek maar ook verdrietige boek Toen ik het film zag moest ik op het allerlaatst huilen : boekverslag achtste groepers huilen niet : : : : : 6 jaar geleden Antwoorden. Boekverslag Nederlands Achtste-groepers huilen niet door Jacques Vriens door een scholier 28 juni En het voetbaltoernooi dan. We gaan naar de Intensive care, zegt Juf Ina tegen Elise. Optimaal gebruik maken van Scholieren. Wachtwoord vergeten.

Samenvatting

Probleem melden. Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op euro en een traineeship! Toen Akkie was overleden flipte Joep helemaal.

In de week erna had Akkie weer erg last van benauwdheid. Als juf Ina het aan de kinderen op school verteld zijn die erg geschokt. De samenvatting: Akkie is een stoer en jongensachtig meisje van 12 jaar! Nou groetjes Iris. De hoofdpersoon. Doe mee.

1 beoordeling

Achter in het boek staat een stukje over wat Jacques Vriens zelf heeft mee gemaakt, dit verhaal dus. Mijn beoordeling over het boek: Het is een supergaaf boek omdat je ermee kunt lachen en huilen. Als ze daar een keer ruzie krijgt met Joep, een klasgenootje, besluiten ze het uit te vechten in het parkje vlakbij de school. Analytische cookies Deze website gebruikt Google Analytics om anonieme informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van de site en de meest populaire pagina's.

  • Ik heb mijn boekverslag over dit boek en heb veel aan jouw boekverlag.
  • Ze stonden achter de ruit en zagen Akkie rustig liggen.
  • Probleem melden.
  • Boekverslag Nederlands Achtste-groepers huilen niet door Jacques Vriens door een scholier 1e klas vwo 21 februari

Oorspronkelijke taal. In de week erna had Akkie weer erg boekverslag achtste groepers huilen niet van benauwdheid. Ik heb mijn boekverslag over dit boek en heb veel aan jouw boekverlag. Wil je meer weten, dan kan je altijd even contact met ons opnemen. Je hebt me echt gered. Alvast bedankt. Er zijn nog geen beoordelingen.

Jacques Vriens. Maar de juf had hem voorgelezen en heel veel vonden hem heel leuk en somigen gingen huilen Esther. Doeei he. Je bent bij de hoofdpersonen die Joep vergeten echt keii dom!

Boekverslag Reacties 17 Andere verslagen. Ha LaLa echt een supergoed uitreksel ik heb er erg veel aan gehad. Kinderjury jaar Winnaar. Hij had jarenlang met het idee rond gelopen een boek te schrijven over haar.