Auto dashboard lampjes betekenis ford transit

Geplaatst op: 16.09.2020

Als de motor bij hoge uitlaattemperaturen overslaat, kan er schade aan de katalysator, het brandstofsysteem, de vloerbedekking binnenin of andere delen van de auto ontstaan, wat brand kan veroorzaken. Gladheid waarschuwing  De auto wil je op deze manier laten weten dat de kans op gladheid bestaat. Problemen met het brandstoffilter.

Op deze persoonlijke pagina vindt u informatie over onze producten en diensten en. Verschijnt zodra:  de mistverlichting is ingeschakeld. Je auto kan niet meer hard rijden vanwege laag vermogen. Remblokken versleten Verschijnt zodra:  je remblokken zijn versleten.

Brandt hij wit , dan is de adaptive cruise control ingeschakeld. Stuur je bericht of vraag naar: 06 28 77 77

Als u de gebruiksaanwijzing Nadere informatie. Kan rem licht schakelaar zijn Geantwoord op om Naderingsalarm voorligger. ROOD Niet goed, zet uw auto op een veilige plaats stil en bel de mobiliteitsservice. Brandstofpeil  Dit waarschuwingslampje gaat branden wanneer het brandstofpeil aan de lage kant is in je auto.

Bandenspanning  Wanneer de bandenspanning van de autobanden te laag is gaat dit lampje branden. Batterij van de afstandsbediening is bijna leeg. Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt.
  • Actief groen licht : brandt als de adaptieve snelheidsregeling wordt geactiveerd. Ook lijkt de kracht een stuk minder te zijn.
  • Bekijk uw gebruiksaanwijzing via de website van Peugeot, rubriek "Persoonlijke pagina". Forum Ford-Transit.

Overzicht van alle dashboardlampjes

Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site. Elektronische parkeerrem  Wanneer dit lampje brandt, is de elektrische parkeerrem ingeschakeld. Wat betekenen de dashboard lampjes in mijn auto? Als de motor bij hoge uitlaattemperaturen overslaat, kan er schade aan de katalysator, het brandstofsysteem, de vloerbedekking binnenin of andere delen van de auto ontstaan, wat brand kan veroorzaken.

Neem deze Quick Guide door om snel vertrouwd te raken met enkele van de Nadere informatie.

Is het dan voldoende om de ketting en de spanner te vervangen. Nu loopt de motor wat nagelend en geluid of huren almere poort met een hele koude motor rijdt. Laat auto dashboard lampjes betekenis ford transit systeem onmiddellijk door een geschoolde monteur controleren als de motor kan worden gestart. Bedieningen Dutch - 1 Bedieningen 1. De sensoren die de ruitenwissers laten weten of het regent of droog is hebben een storing of zijn kapot.

Brandge­vaar Ford Kuga plug-inhybride blijkt niet snel op te lossen

Airbag  Het kan zijn dat er een storing in het airbag systeem zit wanneer dit lampje gaat branden. Lane assist is bedoeld om je te waarschuwen wanneer je slingert of onbedoeld de rijstrook verlaat. Zet de auto van contact en probeer de motor te starten.

Wanneer de accu leeg is kun je ervoor kiezen om je accu op te laden of te laten vervangen wanneer dit vaker voorkomt! Dit gaat branden als u de bergremfunctie inschakelt. Druk nogmaals op de schakelaar om het systeem in te schakelen, auto dashboard lampjes betekenis ford transit.

De uitlaat van een diesel auto is namelijk voorzien van een roetfilter. Knoppen voor snelheidsregeling.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Ook leggen we uit wat er bij ieder lampje aan de hand is en of er actie vereist is. Zo hebt u de tijd om uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen.

Naarmate autotechnologie verder wordt ontwikkeld en meer functies worden toegevoegd, is het onvermijdelijk dat er een grotere kans bestaat dat er iets mis gaat. Iemand enig idee waar de speaker kabels uitkomen van de achter speakers van een Ford Transit uit Op de din plug bij de radio zijn 4 speakers aangesloten echter zitten alleen in de deuren speakers. De waarde kan variëren naarmate de rijomstandigheden veranderen.

  • Bel anders een garage om je te helpen.
  • Tripcomputer Registreert de gereden afstand van de afzonderlijke ritten.
  • Wanneer je gas bij geeft zal het lampje wel blijven branden.
  • Wanneer dit lampje omhoog staat dien je naar de volgende versnelling te gaan.

Bv de set van SKF vkml Geantwoord op om Met vriendelijke groet, zullen beide lampjes knipperen. Wanneer je de alarmlichten gebruikt knop met twee rode driehoeken in elkaarNicolien Gesteld op om De auto dashboard lampjes betekenis ford transit blijft draaien maar levert wellicht minder vermogen. De EV mode is actief wanneer dit lampje brandt. Onze ford Nugget krijgt niet genoeg spanning op de injectoren.

Ook kan het eten blijft hangen door stress dat wanneer je een zwaar voorwerp op een stoel legt, het lampje gaat branden. Vaak gaat dit lampje branden wanneer de motor koud is en de auto net gestart is. Dit is een controle zodat je kunt zien of de lampjes nog wel werken.

De verschillende oranje lampjes op Ford Transit Connect

Verschijnt zodra:  je het groot licht inchakelt. Adaptive Cruise Control ingeschakeld. Rond het stuurwiel

Accu  Dit lampje brandt altijd even wanneer de auto wordt gestart, hierna moet het lampje uitgaan. De oorzaak hiervan kan achterhaald worden door de auto naar een garage te brengen. Waarschuwingslamp niet goed gesloten portier open is.