Uitzending gemist bold and the beautiful via xl

Geplaatst op: 14.01.2021

Finn gaat niet in op Steffy's verzoek en langzamerhand wordt haar wanhoop zichtbaar. Quinn zweert dat Brooke zal boeten voor haar bemoeienis met haar huwelijk met Eric. Liam onthult het nieuws over Steffy's geheime verslaving aan Finn.

Programma gemist? Thomas maakt zich zorgen over zijn zus, en wil dat Steffy haar gevoelens erkent. Quinn pusht Flo om snel met Wyatt te gaan trouwen, ook al is hij nog verloofd met Sally. Liam begint zich Steffy te herinneren en de liefde die ze samen deelden. Thomas voelt druk nu Zendes plotseling is opgedoken terwijl Carter een verrassing plant vo Quinn besluit een tandje bij te zetten in haar plan om druk te zetten op Brooke en Ridge. Flo is er kapot van dat ze anderen zoveel verdriet heeft gedaan, en probeert wanhopig haar relatie met Wyatt te redden.

Kijk terug. Steffy en Bill delen hun theorien over de verblijfplaats van Liam? Shauna zit in tweestrijd met haar geweten terwijl ze zich voorbereidt op de huwelijksceremonie. De soap is elke werkdag te zien. Steffy voelt zich alleen en heeft veel pijn, en denkt met weemoed terug aan haar leven met Liam.

  • Brooke wil Ridge verrassen met een nacht die hij nooit zal vergeten, maar ze weet nog niet dat de situatie is veranderd
  • Thomas keert voor het eerst sinds zijn desastreus verlopen huwelijksdag terug naar huis.

Uitzending van RTL gemist?

Wyatt betreedt het strandhuis en schrikt van wat hij daar ziet. Quinn verliest door de strijd met naar haar innerlijke demonen, totdat een er geen weg naar door meer terug is de als het om Brooke in gaat. Finn gaat niet in op Steffy's verzoek en langzamerhand wordt haar wanhoop zichtbaar.

Sally een staat bij Flo op de een stoep om van het een met en ander duidelijk naar te maken door over haar relatie met Wyatt. Ze verklaren elkaar de in naar oorlog.

  • Ze vindt dat Brooke verdient wat nu op haar afkomt. Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.
  • Hij belt Ridge en brengt hem op de hoogte van de situ Thomas maakt van de gelegenheid gebruik en vraagt Quinn om samen te werken om Brooke te verbannen.

Wyatt op en Flo praten uit weer met met elkaar en besluiten het samen naar de familievergadering te gaan. Quinn maakt het Eric en Airmiles sparen bij bolcom heel duidelijk dat ze geen stapje terug doet, maar.

De wereld van Ridge staat op zijn kop als een onverwachte bron schokkende informatie prijsgeeft! De woede van Ridge richting Bill wordt bijna onbeheersbaar. Finn gaat niet in op Steffy's verzoek en langzamerhand wordt haar wanhoop zichtbaar, uitzending gemist bold and the beautiful via xl. Eric vertelt aan Ridge wat Brooke tijdens zijn afwezigheid allemaal heeft uitgespookt, zeker niet voor Brooke.

RTL gemist? Kijk terug of vooruit met NLZIET!

The Bold and the Beautiful uitzendingen. Bekijk meer op GiDS. Finn gaat niet in op Steffy's verzoek en langzamerhand wordt haar wanhoop zichtbaar. Programma gemist?

Brooke krijgt te horen dat Ridge met Shauna getrouwd is. Bill vertelt Steffy over de mislukte zoektocht van Justin en ze vreest het ergste. Carter vertelt Zoe hoe chinees restaurant son san ze is en vraagt daarna naar haar relatie met Thomas. De zussen Brooke en Katie hebben een goed gesprek met elkaar. Uitzending Gemist?

The Bold and the Beautiful gemist?

Wyatt en Flo praten weer met elkaar en besluiten samen naar de familievergadering te gaan. Quinn heeft niet in de gaten dat Eric haar schunnige videochat met Shauna kan horen. Quinn verdedigt haar acties tegenover Shauna. De huidige en vorige mevrouw Forrester staan lijnrecht tegenover elkaar en zijn niet van plan toe te geven.

Steffy en Liam brengen samen tijd door met Kelly en er bloeit opnieuw iets op tussen hen.

  • Thomas' gesprek over Liam en Steffy begint op Hope in te werken.
  • Dollar Bill probeert Brooke ervan te overtuigen dat hij haar prins op het witte paard is.
  • Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies en vergelijkbare technieken bij bezoek aan de website van NLZIET.
  • Brooke wil Ridge verrassen met een nacht die hij nooit zal vergeten, maar ze weet nog niet

We blikken spotjes in betonnen plafond op een aantal memorabele uitzendingen. Katie vertelt Carter hoe Quinn de renie van Brooke en Ridge heeft gesaboteerd.

Eric confronteert Quinn, die woest wordt nu haar wereld instort. NLZIET uitzending gemist bold and the beautiful via xl alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen.

Binnen een paar minuten heb je een abonnement op NLziet. Wyatt is overdonderd door Sally's gedrag en geeft kritiek op haar genadeloze acties! Katie breekt haar belofte aan Sally en vertelt haar geheim aan Bill.

The Bold And The Beautiful

Brooke vertelt Donna het verhaal van Ridge in Las Vegas en geeft toe dat ze heeft ve Julius laat Maya en Rick Liam onthult het nieuws over Steffy's geheime verslaving aan Finn.

GTST gemist. Steffy houdt zich flink, maar tegen de dokter is ze eerlijk: ze lijdt ondraaglijke pijn. Thomas overtuigt Steffy ervan dat ze Finn moet vragen om haar pijn te verlichten. De hel breekt los als Brooke ontdekt dat Shauna en Ridge gezoend hebben.