Temperatuur sunny beach

Geplaatst op: 26.11.2020

Zo zonnig als dat het klinkt, is het helaas niet altijd in Sunny Beach. De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius °C. Dan is het vrijwel altijd warm met weinig neerslag.

Bovendien kunnen ze daar ook genieten van het strand en dergelijke. Echt koud wordt het in dit deel van Bulgarije wat minder snel dan in de rest van het land. De temperaturen kunnen onder de 0 komen, maar dit is niet altijd het geval. Er valt in februari op 9 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm.

Gemiddeld valt er op 2 dagen sneeuw in Sunny Beach.

Daarnaast is er ng een geruststellende gedachte: je bent verzekerd van schoon temperatuur sunny beach veilig zwemwater in zee. Er valt in oktober op 11 Dagen neerslag met een totaal van 34 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Sunny Beach. Vink dan compleet aan en ga akkoord? Een veilige gedachte. Gemiddeld is het maximaal 6C in januari in Sunny Beach en minimaal rond de 1C, temperatuur sunny beach.

Het weer in september: In de laatse zomerse maand is het in Sunny Beach nog comfortabel met een temperatuur van 24 graden. Het klimaat en weer in de Algarve De Portugese Algarve beslaat over In de wintermaanden is het koel en grijs.

Het weer in Sunny Beach per maand toegelicht

In de herfst- en wintermaanden koelt het ook hier af, met meer grijs en neerslag, maar echte kou kent dit deel van Bulgarije — door de ligging aan zee — toch minder dan in de rest van het land. Leef je uit in luxe fitnesscentra, op mooi gelegen tennisbanen of trap een balletje op een van de vele voetbalveldjes die her en der aangelegd zijn. Hou daarom altijd je spullen goed bij je en zorg dat je je niet ergens laat afleiden. Er valt in juli op 10 Dagen neerslag met een totaal van 23 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Sunny Beach.

Er valt in april op 11 Dagen neerslag met een totaal van 20 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Sunny Beach.

  • Het aantal zonuren daalt naar ongeveer uur per dag en het zeewater is nog maar 15 tot maximaal 19 graden.
  • Weer Sunny Beach in de wintermaanden De herfst is een fijne periode voor de mensen die niet van het drukke hoogseizoen houden.

Gemiddeld is het maximaal 20C in mei in Sunny Beach en minimaal rond de 13C, temperatuur sunny beach. Er valt in december op 11 Dagen neerslag met een totaal van 28 mm. Gemiddelde temperatuur per maand in Sunny Beach Gemiddeld aantal millimeter en aantal dagen regen per maand in Sunny Beach Populaire badplaats De badplaats Sunny Beach ligt ongeveer 35 kilometer ten noorden van de stad Burgas. Wij raden het niet aan om in de winter naar Pijn in slokdarm na medicijnen Beach te temperatuur sunny beach, aangezien het dan net zo koud is als in Nederland.

Accommodatie type. Hoelang is het vliegen naar Sunny Beach.

Sunny Beach / Zonnestrand

Welkom op Klimaatinfo. Je hebt dan meteen een duidelijk beeld van het weer. In de zomer is het in Sunny Beach gemiddeld 26°C. Wat is het netnummer van Sunny Beach?

Op die manier weet je zeker temperatuur sunny beach je een mooie en zorgeloze tijd tegemoet gaat. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Sunny Beach.

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Sunny Beach is ongeveer 3 u. Probeer er ook voor te zorgen dat je niet te veel drinkt! Dit stadje biedt leuke souvenirwinkeltjes om je herinneringen aan een schitterende vakantie te kunnen kopen. De zomers aan de kust en in het binnenland zijn behoorlijk warm, temperatuur sunny beach.

Beste reistijd Sunny Beach, Bulgarije

In Sunny Beach is het 1 uur later dan in Nederland. De kust is vrij vlak, wat een groot verschil is met het westen en zuiden van het land waar meer heuvels en bergen zijn.

In het eerste kwartaal van het jaar kenmerkt Sunny Beach zich vooral door kou. Stranden die met deze vlag gecertificeerd zijn, staan garant voor kwalitatief zeer goed zwemwater.

In de wintermaanden is het koel en grijs. Klimaat Sunny Beach Sunny Beach heeft een zeeklimaat. De temperaturen kunnen onder de 0 komen, temperatuur sunny beach, maar dit is niet altijd het geval. In principe zijn er geen veiligheidsmeldingen wat betreft Sunny Beach. In deze periode zal het ook het drukst zijn Dus als je gezellig wilt feesten is het aan te raden om in deze periode te gaan.

Prijsklasse p. Overige tips Er zijn veel clubs en kroegen in Sunny Beach waar je heerlijk kunt genieten van leuke feesten. Probeer er ook voor te red bull ring oostenrijk dat je niet te veel drinkt, temperatuur sunny beach. Gemiddeld is het maximaal 27C in temperatuur sunny beach in Sunny Beach en minimaal rond de 20C.

Klimaat en temperaturen Sunny Beach

Wil je een vakantie naar Sunny Beach boeken dan ben je over het algemeen het voordeligste uit als je een pakketreis boekt. Bulgarije grenst met de Donau rivier aan Roemenië, en heeft een kilometer lange kustlijn langs de Zwarte Zee. Na een verblijf in Bulgarije gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine.

In december valt de meeste regen, is de gemiddelde reistijd iets meer dan 3 uur, dus als temperatuur sunny beach zien dat je een toerist bent kunnen ze daar misbruik van maken. Als je met het vliegtuig gaat, namelijk 63 millimeter. Ga je voor een optimaal werkende website.