Temperatuur in egypte hurghada

Geplaatst op: 23.01.2021

Gemiddeld is het maximaal 30°C in mei in Hurghada en minimaal rond de 24°C. Sporadisch valt er een bui.

UV De zeetemperatuur ligt rond de 22°C. Heet in de zomer en bar en boos in de winter? Wil je in mei op vakantie, dan is Hurghada niet misplaatst op je favorietenlijst. Hurghada weer in januari Het weer in Hurghada is in januari mild. Met 20 graden kun je ook in de winter nog prima naar Hurghada reizen en een fijne vakantie beleven. Hurghada is de op een na grootste toeristische bestemming van Egypte.

Lees meer over ons cookiebeleid. Wat is de valuta van Hurghada. Ideaal weertje overdag om te zonnen, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode, na 16 U flink afkoelen. De zeetemperatuur ligt rond de 29C. Temperatuur in egypte hurghada zijn handig. Juist in het hoogseizoen of liever erbuiten.

Vakantie in Hurghada

Ga je liever voor wat winterse zonnestralen? Nog slechter is het in delen van Montenegro. Het gemiddelde klimaatcijfer voor Hurghada is een 9,6. Hurghada weer in december In december komt het zomerse weer in Hurghada langzaam tot een einde. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken!

Het blijft vandaag zonnig en droog in Hurghada. Overdag bereikt de thermometer in de koudste maanden januari en februari nog steeds maximumtemperaturen van 24 graden Celsius.

  • Hoelang is het vliegen naar Hurghada? De watertemperatuur ligt rond de 30°C.
  • Hotels en appartementen in Hurghada Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. De zomers zijn erg heet en in de winter zijn de temperaturen aangenaam.

Gemiddeld is het maximaal 20C in januari in Hurghada en minimaal rond de 16C. Hieronder toon ik welke maanden het meest geschikt zijn voor activiteiten als duiken en het maken van een woestijnsafari. April is de eerste maand van het jaar dat je een schitterende strandvakantie kunt doorbrengen in Hurghada!

Hieronder lees je weer fieberbrunn bergfex de beste reistijd voor Hurghada is, welke activiteiten je het beste kunt ondernemen in welke maanden en hoe het weer is in deze badplaats. Temperatuur in egypte hurghada je ervoor om in november op vakantie te gaan naar Egypte.

Wind: W 2. Valuta Hurghada In Hurghada wordt de Egyptische pond gebruikt om mee te betalen, temperatuur in egypte hurghada.

Klimaat Hurghada Hurghada heeft een woestijnklimaat. Ga je op vakantie naar Hurghada, maar weet je niet wat de beste reistijd is? Beste reistijd Dubai Hier vind je alle informatie over het klimaat in Dubai. Dat is 11 minuten korter dan vorige week.

April is de eerste maand van het jaar dat je een schitterende strandvakantie kunt doorbrengen in Hurghada. Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Dit levert schitterende beelden op. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Temperatuur in egypte hurghada. Regen hoef je in juni niet te verwachten in Hurghada.

De neerslag is het gehele jaar zeer minimaal!

Klimaatcijfers

Het weer is in mei al zomers warm, zodat je een heerlijke zonvakantie kunt doorbrengen in Hurghada. Verwarmd Zwembad 70 Wellness De daagse weersverwachting Hurghada.

Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Afhankelijk van wat je tijdens je vakantie wilt doen, zijn sommige maanden beter geschikt voor een vakantie dan andere.

Wie niet houdt van drukte en hitte kan deze maand beter vermijden. Doordat het laagseizoen is, kun je heel voordelig op vakantie naar Egypte. Zonder oponthoud ben temperatuur in egypte hurghada 56 uur en 30 minuten onderweg. Thielens was hier in maart. Wat is je e-mail. In maart klimmen de temperaturen geleidelijk omhoog. Er is redelijk veel wind.

Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Klimaat in Hurghada

Hurghada weer in maart In maart klimmen de temperaturen geleidelijk omhoog. Antwoord wissen. De nachten worden koeler met minima van 12 graden en er kan af en toe een bui vallen. April is de eerste maand van het jaar dat je een schitterende strandvakantie kunt doorbrengen in Hurghada.

De badplaats Hurghada ligt in de meest toeristische streek van Egypte! Met een watertemperatuur van 29 graden en de luchttemperatuur van rond de 32 graden is het weer in juni perfect om te zwemmen, snorkelen, temperatuur in egypte hurghada, schildpadden en de meest kleurrijke vissen tegenkomen. In het water kun je haaien.