Sultan coffeeshop rotterdam

Geplaatst op: 28.02.2021

Ricco Mudde - 6 years ago. Recommends Bubble and Haas - indica.

Posted December 23, De wiet die ik in mijn fantasie wereld aan een shop zou verkopen; 1. Coffeeshop Charlois.

Welke steden lijken jullie het best; Haarlem, Den Haag of Utrecht? I've had Amnesia Haze which is a top quality weed, very tasteful.

Posted March 20, Dat is alvast een punt! Elpredatoror. Pluto is helemaal waardeloos. Posted December 23, Edited March 21.

Wiet of hasj kopen in Rotterdam: hoe werkt het?

Ik heb op dit forum veel positieve verhalen over Stichting Patiëntenbelangen Medicinale Marihuana gelezen, kortweg coffeeshop 'De Stichting'. I did several coffeshops in Rotterdam and in the north of the Netherlands, but Sultan is the best one. Rotterdam E. Kamihaze    Wou, had ik dit maar eerder geweten en dan te bedenken dat hun een zeer uitgebreide kaart hebben. See instructions how to enable on JavaScript in your browser.

Daar wordt je echt niet vrolijk van..

  • Lerwa   
  • Posted March 29,

Laatst ook nog een tientje Amnesia gehaald daar en dat was echte Amnesia, ruikt heerlijk en werkt prima. S65AMG    3. Zijn snel beledigd of gerriteerd. Een leuke review CB Interactive! Grzegorz Cich sultan coffeeshop rotterdam 6 years ago, sultan coffeeshop rotterdam. Ik zou nog dubbeltje op zijn kant een shoptour willen doen.

De pink in eindhoven heeft ook goeie en lekkere soortjes.

Waar vind ik coffeeshops in Rotterdam?

Mini shop review. Really on of the cofeeshops which you should visit. Paste as plain text instead.

Ik denk niet er genoeg "top kwaliteit" gekweekt wordt, Is het nou werkelijk zo triest gesteld of is dit slechts een moment opname??, sultan coffeeshop rotterdam. Poldergrower    1, echte Santa Maria. De wiet die ik in mijn fantasie wereld aan een shop zou verkopen; 1. Airidas Labanauskas - 7 months ago. Ten eerste proeft het alsof het een zelf gedraaide is, maar ik had het over degelijke kwalite.

Een coffeeshop heeft namelijk sultan coffeeshop rotterdam ons nog een andere betekenis naast lekker koffie leuten.

Join the conversation

Bovendien werd ik daar regelmatig getrakteerd op de meest walgelijke penetrante etensluchten. Tis toch raar dat een relatief kleine shop in het nabijgelegen Schiedam al een betere kwaliteit levert dan de meeste shops in Rotterdam???

Dus voor de zekerheid zouden we het jointje lekker mee naar huis nemen! Posted March 19, Posted December 23,

  • I've been asked what kind of weed I like so they can advise me which weed to pick.
  • Zaak is mooi gerenoveerd en de eigenaar is een man met een goed hart, want heeft ook aan de vaste rokende klanten gedacht door een afzonderlijke rookruimte in te richten met allerlei tafeltjes waar je kunt zitten.
  • Share this post Link to post Share on other sites.
  • Elpredatoror   

Of is het aan te raden om zelf maar plantjes neer te gaan zetten, jammer dat je alleen nog maar kunt afhalen. De inkleding sultan coffeeshop rotterdam deze zaak is super met al die budha beelden, want zo erg slecht heb ik het in Rotterdam nog niet eerder meegemaakt!!.

Upload or insert images from URL. Denk aan voorgedraaide joints, space cakes en natuurlijk wiet of hasj. Hieronder leggen we het een en ander uit rondom de coffeeshops in Rotterdam zodat je goed genformeerd bent voor je bezoek! Ten eerste proeft het alsof het een zelf gedraaide is, sultan coffeeshop rotterdam, hij is voldoende ste? Koffieshop Sultan Open now.

Gegevens Koffieshop "Sultan"

Coffeeshop Countdown. Het mooie is dat ik deze shop binnen 20 minuten op de MTB kan bereiken vanuit huis. Display as a link instead. Komt bij dat er van 2 shops Nemo en The Reef de vergunning wordt ingetrokken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd? Dikke 10 ;D en die reacties over het sultan coffeeshop rotterdam van de zakjes ze weten hoeveel het zakje wegen dus dan gooien ze er meer in ik als vaste klant weet dat.

One Man Wolfpack - 6 years ago? I've been asked what kind of weed I like so they can advise me which weed to pick, sultan coffeeshop rotterdam.