Serre poncon camping le nautic

Geplaatst op: 19.11.2020

Ze zijn altijd bereid je te helpen, en als je echt problemen hebt om een plek voor de nacht te vinden, dan hebben ze zelfs als de camping 'vol' is nog wel iets achter de hand. Eveneens watersportverenigingen en zeilscholen.

Op je eigen terras geniet je bij veel van deze huuraccommodaties van het prachtige uitzicht op het meer. Verwarmd zwembad. Ze konden geweldig goed met Bruno opschieten. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates. Egeïsche Zee.

Algemene beoordeling Op de camping 2 km voor "Le Nautic" was geen plaats en dus kwamen we hier terecht. De zoon spreekt zelfs aardig Engels, wat toch wel handig is af en toe. Foto's Foto's door Camping-Frankrijk? Gigantische werken. De rest is steen en rots.

  • Verder heb je onder andere een eigen keukentje en badkamer.
  • Voor meer informatie: Vaarcondities op het meer Serre-Ponçon - S. Maar dan: de luxe plek die we hadden geboekt had erg veel weg van een parkeerplek.

Puur natuur in de omgeving van camping Le Nautic

De waterkant is scherpe stenen en dus niet fijn om te gaan zwemmen. Daarvoor zou ik gewoon even bellen, eigenaren zijn nederlands dus dat is makkelijk. Veilig betalen met. Deze terrassencamping heeft plaatsen met afbakening, met schaduw, zonder schaduw en met enige schaduw. Op het eerste gezicht leek de camping niet erg aantrekkelijk, vooral doordat de camping erg rotsachtig is.

Maar je went er aan. Link Wettelijke vermeldingen Plan Website Contact.

Volgend jaar weer. Algemene beoordeling Wij hebben hier in de zomer van gestaan. Nieuw team sindsnieuw kinderbadje en nieuw sanitair. Algemene beoordeling Mooie terrassencamping met een prima ligging.

Douma - Slootdorp.

Enkele sprekende cijfers

Camping Le Nautic, Prunieres. Daarvoor zou ik gewoon even bellen, eigenaren zijn nederlands dus dat is makkelijk. Bezoek bijvoorbeeld het nationale park Les Écrins.

Je hebt er een mooi uitzicht op het meer en de omringende bergen! Cookie instellingen. Komen zeker nog eens terug. Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar en pizzeria aanwezig. Neem contact op.

Een beetje geschiedenis...

De waterkant is scherpe stenen en dus niet fijn om te gaan zwemmen. Lastig om je haringen in de grond te slaan. Voor de minder geoefende bergwandelaars: met de kabelbaan omhoog in het plaatsje Reallon, waarbij je naar beneden kunt wandelen.

Sinds dit jaar is er ook een jacuzzi bijgekomen. Wilt u een plek reserveren. Ze konden geweldig goed met Bruno opschieten. Algemene indruk: 8 Kwaliteit Sanitair: 7.

Reviews 34 reviews over Camping Le Nautic Review schrijven. De camping beschikt over een eigen strand en een botenhelling. Ook prettig voor viervoeters. Het zwembad is serre poncon camping le nautic, maar prima.

ACSI Club ID

Gereisd met partner in juni Nuttige review 0. Het zwembad is simpel, maar prima. Watersportliefhebbers halen hun hart op bij Camping Le Nautic in het plaatsje Prunières. Gereisd met oudere kinderen in juli

Oh ja, en als je echt problemen hebt om een plek voor de nacht te vinden, de weg langs de camping is wel aanwezig. Ze zijn altijd bereid je te help. Faciliteiten True.