Hoe maak je screenshot op laptop toshiba

Geplaatst op: 07.09.2020

Blu-ray-speler Blu-ray-speler. Gameplay-video's vastleggen op iPad Als je het meest opwindende deel van de game die je speelt wilt opnemen, kun je het bericht lezen om te leren hoe je gameplay-video's op de iPad kunt vastleggen.

Verschillende soorten screenshots Screenshot van het hele scherm Screenshot van een venster of programma Een screenshot maken van een deel van je scherm. Scherm opnemer. Ga vervolgens naar de scherminhoud waarvan u een screenshot wilt maken. Is dit niet mogelijk, sla de schermafdruk dan op als PNG-bestand en voeg deze als bijlage toe met de paperclip-knop. Gratis online audio-omzetter. Het is heel handig als je iets aan je screenshot wilt toevoegen.

Toshiba heeft zijn standaard screenshot-toetscombinaties.

Open Lak. Exporteer vervolgens de vastgelegde afbeelding rechtstreeks naar uw computer door op te klikken Bespaar icoon. Windows ondersteuning! Deze functie is bedoeld voor het opnemen van Xbox-games, maar kan ook binnen Windows 10 worden gebruikt mits de computer is uitgerust met een geschikte grafische kaart. Zowel systeemgeluid als microfoonstem kunnen zonder verlies worden vastgelegd. Toets in die zoekbalk 'Paint' in.

Deel 2. Screenshot op Toshiba-laptop met hoge kwaliteit

Stap 2 : Maak een screenshot op een Toshiba Satellite Houd ingedrukt en druk tegelijkertijd op de toetsen "Alt" en "PrtSc" op uw toetsenbord. Klik Bespaar naar het krijgen Opslaan als… popping-up venster. LET OP: Wordt een schermafdruk aan een e-mail toegevoegd, houdt er dan rekening mee dat deze alleen tussen de tekst kan worden geplakt wanneer het e-mailbericht in HTML wordt opgemaakt.

Je ziet niets gebeuren, maar de schermafbeelding is nu gemaakt. Plak de Toshiba-schermafbeelding van het klembord naar Paint.

Als u alleen een screenshot wilt maken, kunt u "Snapshot" kiezen om de screenshotfunctie in te schakelen. Dit bericht is de gedetailleerde gids voor het maken van screenshots op Surface.

Hoe kan ik een screenshot van het hele scherm op mijn MacBook maken. Screenshot op Toshiba-laptop Gratis download Gratis download. Waarom kan ik mijn screenshot niet laten werken op mijn Toshiba-laptop.

Verschillende soorten screenshots

U moet dus vasthouden en op drukken Fn en Print Screen toetsen samen naar screenshot op Toshiba Satellite-laptop. Way 2: screenshot op een Toshiba-laptop met knipprogramma U kunt een screenshot maken op een Toshiba-laptop op volledig scherm of in een aangepaste regio. Copyright © Apeaksoft Studio.

Gebruik de sneltoetscombinaties als u schermafbeeldingen van het scherm op uw Toshiba-laptop wilt maken. Gratis online beeldcompressor. Lees gewoon en volg. Opslaan doe je door op de 'floppy disk' knop te klikken.

Screenshot van het hele scherm

Ga vervolgens naar de scherminhoud waarvan u een screenshot wilt maken. Deel 1. In het menu dat nu opent, staat onderin een zoekbalk. Heb je een screenshot van 1 venster of programma nodig? Gidslijst Wat is Toshiba en zijn laptop Schermafbeelding nodig op laptop Toshiba 3-manieren om screenshot te maken op laptop Toshiba en waarom FoneLab kiezen.

  • Maak je daar geen zorgen over.
  • Juni 10, 20 Geposted door Kevin Miller naar screenshot.
  • Vaak is dit de derde toets van rechts op de bovenste rij van je toetsenbord.
  • Stap 3: de schermafdruk gebruiken in een tekstbestand.

Start de laptop screenshot software vastleggen! Stap 2 : Maak een screenshot op een Toshiba-laptop. Over het hondenbak met naam is het een goede manier om alles wat u op uw Toshiba-laptop ziet op te slaan. Lees gewoon en volg. Deze sneltoets opent een klein knipmenu bovenaan het scherm.

Bovendien kun je een screenshot maken van streaming gameplay en video's. Als je het meest opwindende deel van de game die je speelt wilt opnemen, kun je het bericht t shirt als opa het niet kan maken om te leren hoe je gameplay-video's hoe maak je screenshot op laptop toshiba de iPad kunt vastleggen.

Deze afdrukken worden samen met een beschrijving van de handelingen in n bestand opgeslagen zodat ze eenvoudig per e-mail toegezonden kunnen worden.

Hier zijn de tips en trucs die u uit het artikel moet weten. Het werkt ook op screenshot op HP, Lenovo, etc. Omdat PicPick vanuit het systeemvak actief is, kan het in een handomdraai een schermafdruk maken.

U kunt tekst, rechthoeken en andere labels in verschillende formaten en kleuren toevoegen aan uw Toshiba-screenshot, kunt u het Paint-programma openen en plakken. Vervolgens kunt u eenvoudig enkele lijnen en cirkels toevoegen aan de schermafbeelding. Als u uw screenshot wilt bewerken!