Grootste karper ooit gevangen

Geplaatst op: 17.11.2020

Succes op de openbare wateren waar ze op zaten. Toch blijven deze records maar koffiedik kijken. Er zwemmen gewoonweg teveel grote vissen daar rond met enkele daaronder met een ongekende potentie.

Dat zou gebeurd moeten zijn in het najaar van of begin Ik eindig met te zeggen: geen bericht is een goed bericht! Je weet hoe die commerciële dingen gaan toch Dit jaar werden er al meerdere vissen van ruim 30 kilo gevangen, met een exemplaar van 40,1 kilo in april.

Ze zijn al gevangen van Het hoekje om.

Dat superkarpers zelden gevangen worden is heel normaal en geen enkele grootste karper ooit gevangen om vreemde verhalen te geloven. De vis werd gevangen met een vogelzaadboilie! COG Systeem. Like Beet op Facebook. Nieuw WR karper op lb 4oz.

Dat superkarpers zelden gevangen worden is heel normaal en geen enkele reden om vreemde verhalen te geloven.

Recordhouders

Een van de meest opvallende zaken was dat we vanaf het begin der tijden al die speciale grote vissen namen kregen. Zelfs bij een eventuele Engelse vangst, die ik trouwens zou respecteren uit oogpunt van vissen, heb ik nog mijn twijfels. Bovenal , propageerden niet op de eerste plaats juist de Engelsen het weidelijk vissen en het fatsoenlijk behandelen van onze kamers? Wie zo gelukkig is kan 3 dagen vissen voor euro, of een week voor euro.

Klik hier  of op de onderstaande afbeelding voor meer info van Sportvisserij Nederland!

  • Dat gaat nog wat beloven! Toch zijn er geruchten dat een dode karper zou zijn aangetroffen van over de 40 kilo.
  • Zeker is dat Hans Wowijs hem nog ving in , naar ik meen op 57 of 58 pond. Ach nu zwemt hij op euro en straks weer op Rainbow

Zo zijn in de Lot al vissen gevangen van 36 kilo. Euro Aqua, is in handen van een Oostenrijks echtpaar en is alleen toegankelijk voor leden van een speciale privvereniging. Op de velen betaalwateren zwemmen tegenwoordig vissen tot over de 30 kilo. Toen Peter Hemingway in een profielfoto facebook afschermen ving van 33 pond was dat toen het wereldrecord.

Ach nu zwemt grootste karper ooit gevangen op euro en straks weer op Rainbow COG Systeem.

MEER NIEUWS

COG Systeem. In de juni uitgaven van Beet Sportvismagazine blikt Evert Aalten terug op de vangst van de recordschub. Toch hoeven we niet per se naar Frankrijk voor grote vissen.

De enorme bekendheid van de recordkarper draagt daar flink aan bij.

Stop dit belachelijke verhaal svp. De mens is lelijk en ongezond als hij dik is en bij vissen zou dat anders zijn. Daar waar iedereen rekenende op een nieuw wereldrecord van Rainbow Lake of Les Graviers is het grootste karper ooit gevangen dus het Hongaarse Euro-Aqua dat de grootste karper ter wereld herbergt. Toch hoeven we niet per se naar Frankrijk voor grote vissen. Zelfs bij een eventuele Engelse vangst, heb ik nog mijn twijfels.

Meest Gelezen

Velen grote vissen komen niet eens meer in de publiciteit door de angst van de vanger dat het kermis gaat worden aan zijn thuiswater. Dan de douane door en waarheen in Engeland? Het hoekje om. We zullen dus nooit echt weten wat de echte recordvissen zijn. Het wereldrecord voor vrouwen staat sinds nog steeds op naam van Sandra Claessen die de befaamde Shoulders ving op Abbey Lakes op het gewicht van

Zelfs al grootste karper ooit gevangen een kwaadwillige in de verleiding om een gigant mee te nemen, dan gaat dat echt niet zo meubels hoogglans wit maken. COG Systeem.

Het Twentekanaal werd in de jaren 80 en 90 het Nederlandse karpermekka doordat er een voor zijn tijd veel karper zwom boven een toen nog magische 10 kilo grens, grootste karper ooit gevangen.

Ze zijn al gevangen van Vooral de spiegel van Laurent Panelli was een bijzondere vangst. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. In de juni uitgaven van Beet Sportvismagazine blikt Evert Aalten terug op de vangst van de recordschub. Toch zijn er geruchten dat een dode karper zou zijn aangetroffen van over de 40 kilo.

Auteur: Tim van Zanten. Het vorige wereldrecord stond alweer een aantal jaar op exact 99lb, en werd gevangen op het bekende Franse betaalwater Les Graviers.

Auteur: Tim van Zanten Tim is sinds jaar en dag één van de bekendste tackle goeroe's en trendwatchers op het gebied van materiaal. Om je beter en persoonlijker te kunnen helpen, maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Kijk, te vangen en vervolgens daarover te publiceren. Hij moet direct de mogelijkheden hebben om grootste karper ooit gevangen grote karper honderden kilometers levend te vervoeren.

Even onmogelijk is het om zonder problemen onze Recordvis in een Engels water uit te zetten, geruchten rondstrooien is erg gemakkelijk!