Engels nederlands vertale

Geplaatst op: 04.02.2021

Je hebt de keuze uit meer dan 90 verschillende talen. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Onthoud mijn gegevens. English ante meridiem. Waarom zou je een vertaling opzoeken in een woordenboek? Dutch een. Voor korte berichtjes of voor op vakantie zijn de apps ideaal, maar voor de vertaling van langere teksten, webshops en belangrijke documenten kun je nog altijd het beste een professioneel vertaalbureau inschakelen.

Voorbeeldzinnen Engels nederlands vertale voor "a. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen. U vindt ons op. Dutch een. NL 's morgens in de morgen voor de middag.

Sinds medio werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect.

Linguee Apps

Websites die beschikbaar zijn in meerdere talen worden weergegeven in de eerste taal die volgens jouw voorkeuren beschikbaar is. Als je Vertalen niet ziet onderaan de pagina, kun je een vertaling aanvragen. Door onze woordenschat, is deze taal te vinden onder de naam Nederlands. Jouw tijd is kostbaar Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden.

Tekst van. Is zevende meest gesproken taal in Europa. Groot pluspunt is het ruime aanbod aan talen.

  • Het coronavirus heeft impact op de gehele wereld.
  • Nederlands is de taal van ongeveer 24 miljoen mensen in Nederland en België.

Hartelijk dank. Koninklijke Grolsch. Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Is zevende meest gesproken taal in Europa. Wat vond u leuk aan de ervaring of hoe kunnen we die verbeteren, engels nederlands vertale.

Jouw woordenboek Een toegangspoort tot de wereld Ontdek de unieke taalschat van Linguee.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. Laten we contact houden.

Google Help? Elseline Tolhoek. Het belangrijkste is dat we met zijn allen gezond blijven en de ouderen beschermen. Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd. Het coronavirus heeft impact op de gehele wereld, engels nederlands vertale.

Het Oudnederfrankisch vanaf wordt samen met het Ingveoonse kustdialect ook wel Oudnederlands genoemd, engels nederlands vertale vanaf evolueert in de dialecten van het Middelnederlands.

"a.m." - vertaling Nederlands

Je klant wil graag uitbreiden en komt naar jou toe om te vragen of je de website kunt omzetten in meerdere talen. Als je nog steeds niet op Vertalen kunt tikken, is de taal mogelijk niet beschikbaar voor vertaling. English Because of what I' m about to say, I really should establish my green credentials.

English It may sound like l m bragging, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen! Het belangrijkste is dat we met zijn allen gezond blijven en de ouderen beschermen. Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, but its really the best cherry pie in the world? Is zevende engels nederlands vertale gesproken taal in Europa. Hartelijk dank, engels nederlands vertale. Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak.

Werkt dit niet.

Account Options

Als je de standaardtaal wilt wijzigen, tik je op Meer Meer talen en selecteer je de taal. Le Monde Frankrijk. Gerelateerde berichten Het coronavirus, een financiële strop of juist een kans?

Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation! Ga naar een webpagina die is geschreven in die taal! Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten, engels nederlands vertale.