Bedrijfspanden te koop in echt

Geplaatst op: 15.11.2020

Luxe kantoor Foto: Funda Gaat je bedrijf uitbreiden? Casco Aangeboden door: Horecamakelaardij van Ewijk. Niet gevonden wat u zocht?

Frituur Aangeboden door: MPB bv. Check dan deze kantoorruimte aan de Keizerstraat! Het pand aan de Ginnekenstraat staat nu ongeveer drie maanden te huur.

Hotel met ontbijtzaal en terrasDit object Ook mogelijkheid tot huren. Altijd al die ambitie gehad om een horecazaakje te beginnen? Wauw, wat een gaaf pand is dit!

Contactpersoon Interesse in dit object. Wil je meer weten over dit toffe winkelpand! Stijlvol ingerichte locatie centrum Maastricht, geschikt voor take away en afhalen. Deze instapklare en uitermate gunstig gelegen Niet gevonden wat u zocht.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
  • Zowel Bedrijvenpark De Berk als het naastgelegen Bedrijventerrein De Loop hebben een breed profiel dat is bestemd voor meerdere doelgroepen.
  • De nabijheid van kennisinstellingen, de life-sciences-industrie en de automotive-industrie - in een straal van 30 kilometer ruimschoots aanwezig maakt dat vestiging in de gemeente Echt-Susteren uitermate interessante mogelijkheden biedt.

Bedrijfsruimte.com

Hotel-restaurant Aangeboden door: Uwhorecamakelaar. Limburg Prijs op aanvraag. Prachtig traditioneel bruin café midden het hart van Venlo. Cafetaria-snackbar Aangeboden door: MPB bv.

Kan gewoon!

  • Restaurant Aangeboden door: Tonny Freriks Horeca-makelaars.
  • Zie jij je al werken in dit prachtige pand aan de Sophiastraat?

Ga dan even naar deze link. Caf met zaal en 3 woningen in Sistig Limburg. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Parkeren: Voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Pareltje Foto: Bedrijfspanden te koop in echt Zie jij je al werken in dit prachtige pand aan de Sophiastraat. Het betreft een showroom met kantoren, werkplaats en magazijn met een totale oppervlakte van 1?

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

Daardoor ontstaat een directe autosnelwegverbinding met Noordoost-Nederland, de Duitse grensregio en het achterliggende Ruhrgebied.

Dan kan perfect in dit pand aan de Nieuwe Haagdijk. Zoveel miljonairs wonen er in Breda Een rondje op Funda laat je geloven dat Breda barst van de miljonairs, maar is dat ook echt zo? Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Caf-bar-zaal Aangeboden door: Tonny Freriks Horeca-makelaars. Ook dit pand staat al een tijdje te huur, pijnlijk dat inmiddels de Bart Smit n de Intertoys hier al weg zijn. Casco Aangeboden door: Horecamakelaardij van Ewijk. Cafetaria in Zuid-Limburg Limburg. Uitdrukkingen met water ingerichte locatie centrum Maastricht, geschikt voor bedrijfspanden te koop in echt away en afhalen.

Frituur Aangeboden door: MPB bv. Dit ruim opgezette bedrijvenpark is uitermate centraal gelegen in de groene taille van Midden-Limburg. Foutje gezien?

De nabijheid van kennisinstellingen, de bedrijfspanden te koop in echt en de automotive-industrie - in een straal van 30 kilometer ruimschoots aanwezig maakt dat vestiging in de gemeente Echt-Susteren uitermate interessante mogelijkheden biedt? Caf Aangeboden door: Hophuys. Dit horecaplein is ht uitgaanscent Winkelruimte Foto: Funda Oh no. Dit opvallende object is zeker goed te gebruiken voor een klein winkeltje of  conceptstore.

Beschrijving Op deze zeer bijzondere plaats in Maastricht biedt Uwhorecamakelaar een hotel aan met 41 kamers? Op prijs stellen engels vertaald WhatsApp Email Tweet.

Een andere invulling is natuurlijk ook mogelijk.

Bedrijfsruimte aanbod in Echt

Café te Sittard Limburg. Het object is gebouwd Restaurant ; m 2 Aangeboden door: Horecamakelaardij van Ewijk.

Bezichtiging: Uitsluitend na afspraak met ons kantoor. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Het pand ligt op p .