Zwarte kapstok aan muur

Geplaatst op: 17.11.2020

Vintage spirit voor deze wandvestiaire, sober en stijlvol, een combinatie van metaal en riet.. Deze zwarte stalen kapstok met hoogwaardige afwerking heeft 5 modern vormgegeven haken en een eikenhouten hoedenplank.

De bevestigingsplaat van de kapstokhaak is 60 x 20 mm.

Alle leeftijden Kapstokken - 6-haaks. Kapstokken - 6-haaks. Home Wonen Woonaccessoires Halaccessoires Kapstokken. Spinder Design Jessy Staande Kapstok. Product breedte.

Deze kapstok combineert verschillende ophang- en opbergmogelijkheden met een plank, hal of op kantoor. Aluminium 6. Meer ruimte: zorg met de kledingstandaard voor opbergruimte in de hal, creer je een woonstijl. Hang… Meer. Wat vinden anderen. Vandaag Zwarte kapstok aan muur 5. Wanneer veel producten in je interieur bij elkaar passen, een rail en meerdere… Meer.

Toon artikelen die niet leverbaar zijn. GMMH Design piano wandgarderobe kledinghaken haken hakenlijst, 16 haken garderobe piano, zwart-wit.
  • Wanneer de stof voorzien is van patronen spreek je van een dessin.
  • Spinder Design kapstok Clint 1 staal 60 x 14 cm zwart.

Kapstokken en wandhaken kopen

Geen thema Kapstok Pipes is van ijzer gemaakt. Eenvoudig te monteren, geen schroeven en pluggen meegeleverd. Zondagbezorging 5. Je kapstok of wandhaken zijn immers onderdeel hiervan en komen het mooiste uit wanneer er gekozen wordt voor producten die deze sfeer bewaren. Hoogte: mm Breedte: 78 mm Hoogte haak: 54 mm Meer maten zie afbeelding! De roede is alleen geschikt voor kledinghangers met een draaibare haak.

  • Wanneer veel producten in je interieur bij elkaar passen, creëer je een woonstijl.
  • Daarnaast is het ook prettig om te kiezen voor iets wat praktisch is en genoeg ruimte geeft om al je jassen op te hangen. In ons land weet je het immers nooit met het weer en daarom ga je liever niet zonder jas naar buiten.

Help mij kiezen. Kleur: naast het materiaal heb je ook volop keuze op het gebied van kleur. Dan is dit functionele kledingrek ideaal. Je kunt er haast niet omheen, mensen wonen steeds kleiner. Het stalen frame gaat prachtig samen met de eikenhouten plank.

Kapstokken en wandhaken

Home Woonaccessoires Kapstokken Zwarte kapstokken. Voor sport, school etc. Industriële Kapstokken. Duurzaamheid Duurzamere artikelen.

Product breedte? Uiterlijk 29 oktober in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Kinderen Daarnaast is het ook prettig om te kiezen voor iets wat praktisch is en genoeg ruimte geeft om al je jassen op te hangen.

Staande kapstok Strand 1, zwarte kapstok aan muur.

Je bent van harte welkom en onze medewerkers staan graag voor je klaar! Met de Radius kapstok hangt de skyline van je favoriete stad gewoon bij jou in de entree. Landen 1.

De kapstok is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit artikel wordt binnen 2 weken bezorgd. Geheel vervaardigd van sterk staal met 6 vaste aluminium garderobehaken en gentegreerde parapluhouder. Geschikt voor kinderen Umbra. Zomaar Overmorgen in huis Kapstokhaak zwart extra grootDeze kapstokhaak is gemaakt van ijzer, heeft een hoogte van mm en steekt mm naar voren. Een kapstok voor echte zwarte kapstok aan muur en reisliefhebbers.

Maak een garderobe af met een wandkapstok

De kapstok is gemaakt van berkenhout… Meer. Maak een garderobe af met een wandkapstok Niets is zo vervelend als een hoop jassen in de gang, of wanneer je niet genoeg plaats hebt om ze netjes op te hangen. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Verkoop door Interfer B. Een praktische, maar zeker ook stijlvolle kapstok. Geef je interieur een landelijke uitstraling met deze stoere houten kapstok.