Whatsapp gesprekken terughalen zonder reservekopie

Geplaatst op: 18.11.2020

Configureer WhatsApp zoals je normaal zou doen, met hetzelfde telefoonnummer dat je eerder gebruikte. Zoals hierboven vermeld, is het echter bekend dat het een problematische methode is om te gebruiken. Daarnaast kun je een back-up maken naar Google Drive of iCloud.

Verwijder dan Whatsapp van je telefoon, om het vervolgens opnieuw te installeren. Stap 2. Verenigbaarheid iPhone Backup Extractor werkt op elke Mac Voordat we met deze methode beginnen, is het belangrijk om in gedachten te houden dat tenzij je iTunes al op je computer hebt geïnstalleerd en onlangs een back-up hebt gemaakt, je het WhatsApp-gegevensherstelproces niet kunt voltooien.

Nieuw iOS 13 macOS Methoden 2 en 3 in deze handleiding kunnen worden gebruikt voor verschillende nummers en accounts. De enige vangst is dat als u iTunes niet als uw standaardoptie voor gegevensback-up gebruikt, u deze methode niet kunt gebruiken.

Belangrijke opmerking: de berichten uit de database worden vervangen door de oude berichten van de eerste back-up, dus zorg ervoor dat u een whatsapp gesprekken terughalen zonder reservekopie hebt van alle berichten van de tweede telefoon die u nodig hebt. Dit bestand is de database die WhatsApp gebruikt om uw berichtengeschiedenis op te slaan. Heb je per ongeluk een afbeeldingen uitnodiging verjaardagsfeest meerdere van je WhatsApp chats verwijderd.

Lees verder. Wesley Fabry 19 december om Het gaat om de chatberichten die je kunt overzetten.

Deinstalleer WhatsApp en installeer de applicatie opnieuw. WhatsApp gesprekken overzetten is minstens net zo belangrijk als het terughalen van je per ongeluk verwijderde gesprekken. Ik begrijp het Privacybeleid.

WhatsApp berichten op iOS terughalen

Jouw email zal niet gepubliceerd worden. Kijk wat de iPhone Backup Extractor voor u kan doen. Navigeer nu naar het. Indien u hier iets invult dan wordt uw opmerking behandeld als spam. Beschadigde back-ups, ook!

  • Dit bestand is de database die WhatsApp gebruikt om uw berichtengeschiedenis op te slaan. WhatsApp-gegevens herstellen met iPhone Backup Extractor.
  • Een back-up herstellen met Finder.

Download en installeer dit programma en sluit het Android- of iOS-apparaat op de computer aan. Reincubate is een geregistreerd handelsmerk.

Als er meerdere back-ups beschikbaar zijn via iTunes of iCloud, selecteert u degene met uw WhatsApp-berichten in de lijst met back-ups aan de linkerkant van de app. Als je whatsapp gesprekken terughalen zonder reservekopie onbeperkt internetabonnement hebt, raden we je aan om enkel via Wi-Fi je chats te downloaden. Vergelijk abonnementen en toestellen. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.

IMazing downloaden

Bestanden vervangen in een iPhone-back-up Je zou nu een aangepaste iPhone-back-up moeten hebben met de WhatsApp-berichten en chats uit een ander back-upbestand. WhatsApp zal vragen of je je chatgeschiedenis van iCloud wilt herstellen; tik op Restore Chat History om door te gaan. Feedback verzenden. Stap 1 - Start iTunes en sluit uw iOS-apparaat aan met de juiste bliksemkabel.

WhatsApp nicole van dam chinees op iOS terughalen Bij het besturingssysteem van Apple hoor je eigenlijk zelf al zo verstandig te zijn om regelmatig een back-up te maken van je gespreksgeschiedenis! Verbind de smartphone via USB kabel met de computer, whatsapp gesprekken terughalen zonder reservekopie.

Stap 4 - Vervolgens wordt u gevraagd de scan te starten? Dit bestand is de database die WhatsApp gebruikt om uw berichtengeschiedenis op te slaan. Download nu of haal het voor MacOS.

Via iTunes

Als u opslaat als CSV-bestanden, worden al uw berichten opgeslagen als tekst in een enkel bestand met afbeeldingen uitgepakt in een aparte map, terwijl HTML-bestanden worden opgeslagen als individuele bestanden die kunnen worden geopend in een browser. Probleem melden. U kunt het hieronder kort bekijken. Een back-up herstellen met Finder.

  • Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk.
  • De applicatie kun je beperkt twee weken gratis testen.
  • Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.
  • Sluiten Zoek naar.

Daarnaast kun je een back-up maken naar Google Drive of iCloud. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Zijn je inloggegevens gelekt. Navigeer nu naar het. Hiermee herstel je jouw WhatsApp geschiedenis. Vergelijk abonnementen en toestellen. Vorig bericht    whatsapp gesprekken terughalen zonder reservekopie Volgend bericht. De lokale back-up betreft gesprekken van de laatste 7 dagen.

Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up?

De applicatie kun je beperkt twee weken gratis testen. You'll see you can export from there, too, in a similar format. Als u al een bijgewerkte back-up hebt, kunt u deze stap overslaan.

Opmerking: na het installeren van de applicatie wordt u gevraagd deze in te stellen en uw telefoonnummer te verifiren. WhatsApp-gegevens herstellen met iPhone Backup Extractor Als je al je berichten wilt extraheren.

We schetsen de overdracht van WhatsApp-berichten van de ene iPhone naar de andere in methode 3 hieronder.