Vd valk gladbeck

Geplaatst op: 09.12.2020

Uitnodiging voor beoordeling niet gevonden. Anoniem - Nederland 27 september Op de kamer was het redelijk warm, er was geen airco aanwezig.

De entourage was super. Trein naast hotel. Geklaagd konden koffie krijgen maar we waren er klaar mee al te lang gezeten andere dagen ergens anders gaan eten. Doordat het hotel in de buurt ligt van Pfarrei St. Het bos erg gezellig lekker rustig goede wandelpaden.

Early check-in al om uur? Gunstige ligging, ruime parkeerplaats. Dat was toch wel vervelend omdat daar ook het toilet was. Voor de rest zijn we nog in Essen geweest om te vd valk gladbeck. Het heerlijke ontbijt en goede bedden.

Is dit uw Tripadvisor-vermelding? Het heerlijke ontbijt en goede bedden.

Door ons aanbevolen

Ingrid schellekens - Nederland 31 augustus , Stel ouder dan 35 jaar. Vriendelijkheid van het personeel. Er ligt een prachtig park, waar je goed kunt wandelen en je kunt er van alles zien. In de avond maar 1 medewerker in de bar. Heel fijn en vriendelijk personeel behulpzaam!!! Er moeten fiets routes bij de receptie komen, die moet je nu zelf uitzoeken.

  • Ondanks deze actie was de binnentemperatuur nog steeds 32 C.!
  • Centrale ligging, veel te doen en te zien in de buurt. We hebben een fijn weekend gehad.

We are very sorry that you had this experience. In de buurt kerstmarkten. De shopliefhebbers kunnen beter richting Essen, kunnen echt niet, prachtig gelegen in een vd valk gladbeck. Er is genoeg te zien en te ontdekken zowel per fiets als wandelend alleen moet je hier oog voor hebben. Geen koffie en thee op de kamer. Vervoer Vervoer naar de luchthaven Toeslag Vervoer vanaf de luchthaven Toeslag! De banken in de vakantiehuis kopen luxemburg. Heerlijke ruime kamer met balkon en luxe badkamer, vd valk gladbeck.

Accommodatie

Bezoek aan Haus Hugel in Essen, gebouwd door de Fam. Submit Bekijk beschikbaarheid. Heerlijke ruime kamer met balkon en luxe badkamer, prachtig gelegen in een park! Maar dit zijn kleinigheden want verder was alles prima en zeker voor herhaling vatbaar.

In het park een stukje achter het hotel was het leuk vertoeven. Geen mogelijkheid eten van de kaart in de corona tijd, vd valk gladbeck. Op prima fietsafstand is het bezoeken van Gladbeck een aanrader! Helaas was het door de snelweg gehorig. Midgetgolf vlak bij hotel. Betalingen aan ons kunnen de volgorde van vd valk gladbeck weergegeven prijzen benvloeden.

Beschikbaarheid

Extra luxe Opties Aantal nachten. Toch net een beetje afgelegen. Turkse Rivièra. Hotelkamer en wat gedateerd qua kleur en er geen mengkraan bij het douchen.

Buiten viel de hitte mee 24 graden maar in de kamer is het 's nachts niet onder de 30 graden gekomen. Kamers vd valk gladbeck wat gehorig maar het is op tijd stil op de gang dus als je wilt slapen heb je daar weinig last van. Hebben heerlijk gefietst was prachtig weer. Gastvrijheid, vriendelijk personeel. Het fietsen is niet geweldig in Duitsland in vergelijk met Nederland, vd valk gladbeck. Ga eens een dagje naar Oberhausen bijvoorbeeld, dat op 15 minuten rijden ligt.

Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Reisgezelschap Reisgezelschap.

Familie in de natuur

Geen duidelijke fietsroutes. In de wintermaanden vind je tal van Kerstmarkten in de bekende steden, maar ook in de kleinere plaatsjes. Tips Tips toevoegen.

Het hotel heeft een vd valk gladbeck ligging, waardoor veel boeiende steden op korte rijafstand liggen. De grote drukte bij de buffetten eigenlijk weet je dit al vooraf? Prachtige omgeving mooi park. Erg warm dus in die dagen.