Sauna drome putten aanbieding

Geplaatst op: 10.01.2021

Als je op zoek bent naar een sauna met een gezellige en natuurlijke ambiance is Sauna Drôme een goeie keus. Grootschalig sauna en wellness resort gelegen in de Veluwe met grote tuin, 21 verschillende sauna's, unieke faciliteiten zoals de gletsjergrot en het tropisch strand. Badjas:  het dragen van een badjas is verplicht.

Je geniet van het lekkere eten en een goed glas wijn. Arrangementen Sauna Drôme heeft een scala aan arrangementen op het gebied van sauna en beauty. De faciliteiten bij Sauna Drôme bieden tal van mogelijkheden voor elke sauna liefhebber. Privacy — Cookies — Voorwaarden. Of wilt bubbelen in lekker warm water. Zo ontspannend kan warmte zijn Vanuit de Finse blokhut, de originele Rooksauna of onze unieke Drôme Boot kan je genieten van het rustieke meertje met watervogels en van de reeën die daar hun dagelijkse drinkplaats hebben gevonden.

Ze beschikken over een heelijk restaurant.

Deel deze deal. De verschillende sauna's maakt het leuk. Je kan kiezen uit diverse combinatie arrangementen of arrangementen zonder sauna bezoek. Binnen in een grot tref je een knapperend haardvuur aan. Als je een arrangement neemt met een brunchbuffet, kun je droger best getest dagje heerlijk relaxen met lekker eten voor weinig geld. Zeer goed Gereviewed sauna drome putten aanbieding suzanna21 op Deze kleinschalige, gezellige sauna zorgde voor een goede ontvangst.

Fijnste sauna voor ons Gereviewed door Yvonne Kamp op Ik kom hier al heel wat jaren.

Je kreeg een kaartje waar de rekening op stond dus geen gezeur met geld.
  • Ook de boot is een belevenis.
  • Je kunt hiermee mogelijk flink wat geld besparen op Sauna Drome Putten kaarten.

Gereviewed door derkinderen op Een mooie boerderij waar je uitstekend kunt ontspannen. Inderdaad heel gezellig, maar dat heeft dus niet alleen voor- maar ook nadelen. Schrijf een review door in te loggen of te registreren:      Houd mij ingelogd. Mooi complex met meerdere sauna's. De eerste keer naar de sauna.

Volg ons sauna drome putten aanbieding op Facebook voor de beste deals. Video Informatie Ervaringen. Ik ging er even van uit dat die zichzelf wezen, maar dat was hier niet het geval: ik had er de hulp van een serveerster bij nodig om ze te vinden, met weinig faciliteiten.

Het is een kleine sauna. Behalve deze 2 punten een heerlijke dag gehad. In deze Beauty Drme onderga je diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen!

Boek nu een Sauna Drôme arrangement incl. hotel

Je bent er echt even uit! Zeer goed Gereviewed door suzanna21 op Deze kleinschalige, gezellige sauna zorgde voor een goede ontvangst. Reserveren : reserveren is verplicht.

Veluwse boerderij met prachtige tuin Gereviewed door chrisje op Dit is een gezellige sauna, waar ik vooral zomers graag kom, sauna drome putten aanbieding. Sauna drome putten aanbieding actie staat online van donderdag 7 oktober En een volgend saunabezoek naar Putten staat ook alweer op de agenda. En de raampjes waardoor je lekker door naar buiten zou moeten tuuren waren duidelijk al korte bob laagjes lang niet gewassen!

Richard van der Park. Slippers:  het dragen van slippers is verplicht.

Sauna Drôme Putten Informatie

Wat een ervaring! Geweldige sauna met alle mogelijkheden die je kunt wensen met zeer vriendelijk en professioneel personeel.

Mis nooit een topdeal! Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. Eten is zeer uitgebreid zowel de lunch als diner De behandelingen zij ook divers Alles bij elkaar is het daar goed vertoeven.

Dit is een sauna waar ik iedere week wel heen wil, heerlijk… Met name de grotsau. Tarieven: ik lees veel over hoge tarieven hier. Kinderen tot en met 12 jaar profiteren van korting. Toen op onderzoek gegaan? Mijn 2de keus. Het is niet commercieel.

Praktische informatie

Vriendelijk personeel. Oei, dat was even wennen. Deze sauna straalt veel rust en gezelligheid uit.

Dit is een leuke, gemoedelijke sauna. Kinderen : zijn welkom bij Sauna Drme. Mogelijkheid om deze samen met partner te ondergaan.